Şimdi Ara

Öncelikle merhaba ikinci el olarak 500 tl ye bozuk rx580 4gb aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunla ilgili ne yapabilirim test etmek istiyorum cihazın dışardan herhangi bir darbesi gözükmüyor sadece cihaz olarak aldım evimde pc de ekran kartı güç yerinde iki tane pim var ama rx580 de tek pim girişi var detaylı olarak pek bilmiyorum bu ekran kartıyla ne yapılabilir 3. Fotoğraftada göründüğü gibi soket girişinde ufak bir zedelenme var

Öncelikle merhaba  ikinci el olarak 500 tl ye bozuk rx580 4gb aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur42421 -- 21 Eylül 2025; 17:41:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Onur42421 O kullanıcısına yanıt
    merhaba umarım hayırlı bir alışveriş olmuştur fiyatı çok uygun satan bozuk diye satmış o ufak zedelenme hiç sorun değil muhtemelen çip veya kart üzerinde bir sorun vardır pcye takıp deneyeceksiniz 2pin tek pin olayını anlamadım uygun bir pcye takın çalışırsa çalışır çalışmazsa sizin tamir etmeniz çok zor kart üzerinde kısa devre çip vram arızası fln her şey olabilir tam bir tamirci ancak yapar çip bozuksa yapamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ana bilgisayarım
    B450m 16gb tam
    Rx 5700 xt
    Ryzen 3 3100

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ana pcnizi yazarak tek pim 2 pim olayını anladım ekran kartı güç girişinden bahsediyorsunuz o kablo bölünebilir zaten kendi bilgisayarınızda deneyin çalışırsa çalışır çalışmazsa ledleri fanları dışardan çaliştırabilirsiniz ama bi tık zor olur fan 12v ışık 5 12v olabilir adaptörden artı eksi bağlarsan çalışır ama bence hoş olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.