şimdi para da yok. millet 7/24 sevgilisiyle tatilde |
Önceden tatile gidecek para vardı ama kız yoktu diye tatile çıkamazdım.

-
-
kız varmı ki ?
-
22 sene evvel Angaralı 2 erkek kuzenle arkadaşın kiraya verdiği Yalıkavak' taki villada tatil yapmaya karar verdik ve İstanbul' dan yola çıktık.
Balıkesir' e yaklaşırken internetten yazıştığım ama hiç görüşmediğim üniversite öğrencisi kız aklıma geldi zira Balıkesir' de yaşıyordu.
Büyük kuzen ısrar etti aramam için ben de telefonla aradım, hal hatır sordum.
Ardından 2 kuzenle beraber Bodrum Yolu' nda olduğumu ve Balıkesir' e varmak üzere olduğunu söyledim.
Kız bunun üzerine evine yemeğe davet etti.
Adres tarifi aldım ve yarım saat 45 dakikada kızın evine vardık.
Kız evde yalnız değildi, kız arkadaşı da varı ve bizleri sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi karşıladılar.
Çay ikram ettiler ardından yemeği hazırlamak için 2 kız mutfağa geçti.
3 sap salonda çay yudumlarken büyük kuzen aniden kalktı ve mutfağa yöneldi.
"Banyo şu tarafta" deyip gösterdim ama "Benim orada işim yok" dedi ve mutafağa girdi.
Küçük kuzenle salonda TV izlemeye devam ettik.
5 dakika geçti veya geçmesi büyük kuzen mutfaktan yüzü asık bir halde salona döndü.
Ne olduğunu ısrarla sordum ama anlatmadı.
Ardından kızlar yemek servisine başladı, yemeğimizi güle oynaya yedik.
Ancak büyük kuzenin neşesi yoktu.
"Hava kararmadan yola devam etmemiz lazım" deyip müsade istedik ve yeniden yola çıktık.
Yolda büyük kuzen olanları anlatınca "ÇÜŞ !" demekten kendimi alıkoyamadım:
Mutfağa girdiğinde gözüne kestirdiği kızın beline aniden sarılıp öpmeye kalkmış, kız da bunu kibarca iteklemiş.
"Başkası olsa olay çıkarırdı, yine de kız bozuntuya vermeden bize yemek ikram etti, seninki tam bir hayvanlık" demiştim kuzene...
-
ben olsam ağzını burnunu kırardım öyle kuzenin. seni resmen rezil etmiş. iyi bari kız olay çıkarmamış yoksa karakolluk bile olabilirdiniz.
-
milletin 7/24 kız arkadaşıyla tatilde olduğu yok hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kuzeniniz fazla PUA okumuş. London day game okuyan gaza geliyo burası orta doğu yahu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X