bugun gmail hesabima bakiyim dedim gelen mailler arasinda uzun zamandir cikmasini bekledigim MixMeister Scratch programinin ciktigini belirten maili okudum gelen mailde su sekide yaziyordu
The wait is over...
MixMeister Scratch
The first DJ program for iPhone 3G, iPhone, and iPod Touch. Scratch on top of your music with vinyl sounds anywhere, anytime.
yani bekleyisin bittigini adi gecen programin ilk iphone 3g iphone 2g ve ipod touch icin ciktigi yazili ve gelen mailde download icin tiklayin kismina tikladigimda acilan linkte apple store geliyor ardindan itunes aciliyor ve itunes store`a baglanmaya calisiyor.ben beceremdim cunku baglanti hatasi aliyorum buyrun size link birde sizler deniyin.
Arayüzü güzel fakat kullanışsız bir program.Hiç beğenmedim.
Ben 2.0 a geçtiğim hafta yükledim appstoredan bedavaya... Ama beklentiye hiç değmemiş bir program.. Verdiği belirli ritimlerle scratch yapılabiliyor sadece. Tek kelimeyle "çirkin"
quote:
Orjinalden alıntı: cemy90
Ben 2.0 a geçtiğim hafta yükledim appstoredan bedavaya... Ama beklentiye hiç değmemiş bir program.. Verdiği belirli ritimlerle scratch yapılabiliyor sadece. Tek kelimeyle "çirkin"
belkide iphoneun icinde programin klasorundedir bu belirli muzikler hic baktinmi?eger bu dizin mevcut ise sende istedigin muzikleri ekleyebilirsin.
İstediğin müziğide eklesen zevk veren bir uygulama değil bence.
Music İle aran yok sanırım @XanderJR
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
İstediğin müziğide eklesen zevk veren bir uygulama değil bence.
aslinda burda beklentiler soz konusu.kusura bakmayin ama adamlar kalkipta mixer yada plak case koyamazlar.bence bukadarinada sukur demek lazim.
süper bir uygulama istersen degıstır içindekı parcaları kendın koy scratch yap babalar gibi sagopa kajmer samplelerden salla süper olur eger gecersem birgün 2.0'a ilk ısım olcak
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna
quote:
Orjinalden alıntı: The_Wade
Tam olarak nasıl bir uygulama bilgi verebilir misiniz ?