Bildirim
Önce İsrail Sonra ABD Türkiye'yi Terk Edin Demiş mis mis ?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
cehalet mutluluktur demiş agent smith ne güzel demiş _____________________________ -
Peki olaylar olmadan önce , bizim ülke bitmiş Avrupa'ya bakın sorun yok diyenler ne oluyor , yani siz ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCr7
Peki olaylar olmadan önce , bizim ülke bitmiş Avrupa'ya bakın sorun yok diyenler ne oluyor , yani siz ?
ben öylebişey demedim genelleme yapma ayrıca avrupa umrumda değil zira Türkiye de yaşıyorum ve burda da bişeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorum_____________________________ -
O zaman sende o sözü benim konumda yazıp bana laf atma , bu arada ülkede bomba patladı bende biliyorum ülkede herşeyin yolunda gitmediğini ama her haberin herşeyin olduğundan daha çok büyütülerek insanlara servis edilmesine karşıyım , psikolojik olarak insanımızı çökertiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: TheCr7
O zaman sende o sözü benim konumda yazıp bana laf atma , bu arada ülkede bomba patladı bende biliyorum ülkede herşeyin yolunda gitmediğini ama her haberin herşeyin olduğundan daha çok büyütülerek insanlara servis edilmesine karşıyım , psikolojik olarak insanımızı çökertiyorlar
Ülkenin dörtbir yanında haftalık düzenli olarak canlı bombalar patlıyor.
Öğretmen öğrenciye, imam kıza tecavüz ediyor.
Hergün şehit haberleri geliyor
ülke etnik çöplüğe dönüyor, hala avrupadan dahi suriyeli alınıyor
Halkın yarısı aç yoksulluk sınırının altında
ve bunlar bizim psikolojimizi çökertmemiş, Amerika vatandaşına gel dedi diyemi psikolojimiz çökecek?
Yerim o Psikolojiyi...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hukuk Fakültesi 3.sınıf
İşletme Fakültesi 3.Sınıf
-
Katılıyorum kardeşim 🇹🇷👍🏻
@_Kozbey
Psikolojik savaş hakkında bilginiz olmadığı için sizi şuan için ciddiye alamıyorum , ben şuan mutluyum demedim ama siz karşı bir görüş gördümü hemen üstüne laf atıp argo yazı yazıp kendinizi haklı sanmaya devam edin 👍🏻
@Judge JR. @gangsta5959
helal olsun bak her akpli gibi herşeyi bilen birisi olduğun için hemen psikolojik savaş hakkında bişey bilmediğimi anlamışın davranış bilimi sosyoloji hangi bölümden mezunsun phD nerde yaptın yurt dışımı engin bilgilerinden bizi mahrum bırakma lütfen _____________________________ -
psikolojik darbeymis.
yahu zaten ulke batacagi kadar batmis, daha ne olacak?
_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler