Şimdi Ara

onBoot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kapatıp açınca ekrana onBoot diye bi yazı geliyo neden olabilir cihaz S4 active

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yokmu

• Up

• Up

• Koca forumda kimse mi bilmiyo

• Yandex ---->>>

• Bendwede oluyor sebep nedir z kullaniyor um

• Cevap yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

Bendwede oluyor sebep nedir z kullaniyor um

Telefonundaki uygulamaların listesini PM atarmısın ortak bi uygulama varsa ondan olabilir

• Galaxy S4 Active kullanıcısıyım,

Geçtiğimiz hafta Wanam Xposed Modülünü kullanmak amacıyla telefonu root ettim.(Root işleminden sonra cihaz açılırken OnBoot uyarısı dikkatimi çekmişti)
    Arayüzde ve sistemde yaptığım değişiklikleri keşfettikten sonra, orjinale dönmek istedim. O Sırada aklıma güncellemeler geldi ve güncelleme sayfasına eriştim.
    Sistem güncellemesi sırasında ''Cihazınız modifiye edildi Yazılım güncellemeleri mevcut değil'' uyarısı almaya başladım. Sinir bozucu bir durumdu ve araştırmaya girdim, aynı problemi yaşayan kişiler ''Triangle Away (Ücretli APP)'' ile sayaç sıfırlayarak, unroot durumunu başarmışlardı. Lakin Galaxy S4 Active Triangle Away ile uyumlu değildi. Cihazın ''Stock Rom'unu bulup odin ile yükledim, cihaz tekrardan resmi hale bürünüp, sistem güncellemesindeki anormallik ortadan kalktı. Herşeyin normale döndüğünü düşünürken bu sabah cihazı çalıştırdığımda ''OnBoot'' uyarısı almaya tekrardan başladım. Direk ''Sistem Güncellemeyi'' kontrol ettim. Herşey normal ''Son Sürüm Zaten Yüklü'' uyarısı ile biraz olsun rahatladım. Ardından rootChecker ile root durumunu kontrol ettim, telefon rootsuz olarak gözüküyor. Araştırmalarım devam etmekte, bilgilerimi sizlerle paylaşacağım.

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sv.littleprince -- 22 Temmuz 2014; 8:53:59 >

• sv.littleprince S kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler ben Root etmedim vVirus olmadığını düşünüyorum yüklü bi uygulamadan dolayı diye düşünüyorum

• bu sorun bendede var xperia sp kullanıyorum, rootlama işleminden sonra olmaya başladı çözebilen var mı?
  • gunslingertr G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hâlâ çıkıyo yazı şu an telefonunuzda hangi uygulamalar yüklü bana PM atarmısınız

• Bendede başladı.
    Asus me 372 CG.

• Bence hepimiz ortak bir uygulama kullanıyoruz s4 active bende de her açılışta onBoot geliyor herhangi bir sorun yok. Normalde uygulamalar uyarmaz ama bir uygulama her açılışta başladığını söylüyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

Bence hepimiz ortak bir uygulama kullanıyoruz s4 active bende de her açılışta onBoot geliyor herhangi bir sorun yok. Normalde uygulamalar uyarmaz ama bir uygulama her açılışta başladığını söylüyor sanırım

Bende aynı fikirdeyim hocam uygulamalarinizin isimlerini pm atarmisiniz ortak varsa ondandir

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunSağEli

quote:

Bence hepimiz ortak bir uygulama kullanıyoruz s4 active bende de her açılışta onBoot geliyor herhangi bir sorun yok. Normalde uygulamalar uyarmaz ama bir uygulama her açılışta başladığını söylüyor sanırım

Bende aynı fikirdeyim hocam uygulamalarinizin isimlerini pm atarmisiniz ortak varsa ondandir

Swarm, Next Launcher, Atarok, Genius Scan, Ccleaner

Bence bunlardan birini ortak kullanıyoruz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunSağEli

quote:

Swarm, Next Launcher, Atarok, Genius Scan, Ccleaner

Bence bunlardan birini ortak kullanıyoruz?

Yok hocam bunlar bende

• Bende artık cikmiyo onboot

• http://www.cozumsepeti.com/2769/telefon-acilinca-onboot-yaziyor-ne-demek

Açıklama burada arkadaşlar!
    Ben cıhaza Root yaptım sonra kaldırdım , sonra bunu farkettim! Sonuç Root yapıldığı için kaynaklı olabilir!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.