Şimdi Ara

Onaylandı: OnePlus 6T ekrana gömülü parmak izi sensörü ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus, bu yılın sonlarında tanıtılması beklenen bir sonraki akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. OnePlus 6T olarak gelmesi beklenen cihazın tasarımı ve özellikleri hakkında daha önce bir takım söylenti ve sızıntılar ortaya çıkmıştı. Şimdiki haber ise OnePlus 6T'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruluyor.

     

    Ayrıca Bkz.Impossible Aerospace, 2 saat uçabilen drone yaptı
    Çinli şirket, CNET isimli web sitesine yaptığı açıklamada akıllı telefonun ekrandan parmak izi okuma özelliğine sahip olacağını onayladı. CNET aynı zamanda OnePlus 6T'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını gösteren bir kilit ekranı görüntüsü yayınladı.

     


    Şirket OnePlus 5T'de bu özelliği sunmak istemiş


    OnePlus aslında bu teknolojiyi OnePlus 5T'de sunmak istediklerini ancak hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunabilecek kadar olgunlaşmadığı için hazır olana kadar ertelediklerini söyledi.

     

    Şimdilik sadece Vivo X20 Plus UD, Vivo X23, Vivo Nex S, Vivo V11 Pro, Meizu 16 serisi, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ve Huawei Mate RS Porsche Design gibi belirli modeller ekrana gömülü parmak izi sensörü sunuyor. OnePlus 6T ise bu özelliğe sahip ilk OnePlus marka telefon olacak.







  • Meizu 16 ve Plus modelinde de ekran altı parmak izi okuma özelliği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuzo940 -- 11 Eylül 2018; 17:1:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu telefon çok güzel olacak. 4000 bataryayla gelirse kapış kapış gider.
    bir de teknoloji camiası olarak ekran gövde oranını hallettik, ekrana gömülü parmak izini hallettik. kameralar zaten profesyonel çift kamera bildiğin fotoğraf makinesi gibi çekiyor. işlemciler ramler maşallah bilgisayarlardan hızlı telefonlarımız var. kısaca akıllı telefon dünyasında çok önemli ilerlemeler kaydedildi şu son 3-5 yılda. tek kalan şey batarya ömrü. bu da tek şarjla 2-3 gün seviyelerine çıktığında (ki inanıyorum insanlık bu gelişmeyi de gösterecek ve birkaç gün değil hafta giden akıllı tlefonlar olacak) artık mükemmele ulaşmış olacağız.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Mükemmele ulaştığımızı sandığımız gün teknoloji ilerlemeyi bırakır. Her zaman daha iyisi olacak. Bir gün dayanan bataryalar yerini bir haftaya belki bir aya yada yıla dönüşecek. Ya da işlemciler 10GHz'lere 100 GHz'lere yükselecek. 128GB'lı taşınabilir teknolojiler göreceğiz. Teknolojideki gelişme artık dikine bir parabola ile gelişiyor ve gelişecek.

  • matt_wayne kullanıcısına yanıt
    tabii ki daha iyisi çıkacak ama günümüz koşullarına ve geçtiğimiz ve gelcek 3-5 yıla göre diyorum. yoksa belki ışınlanma veya zamanda yolculuk yapılacak telefonlarla ama şu an tartışmak gerçekçi olmaz. şu an bilgisayar işlemcileri bile nanometre olarak en dibe hız olarak da 4-5 ghz seviyelerinde sabitlendi. daha fazlası çok zor. 128 gb taşınabilir değil terabaytlık taşınabilir telefonlar var zaten (note 9 ve daha bir sürü model) şu an için tek sorun bataryadır.. o da birkaç gün ya da hafta seviyesine çıkarıldığında mükemmelik yakalanır.
  • One plus kullanıyorum,hayatımda kullanmaktan en çok keyif aldığım telefon diyebilirim. Bütün büyük markaları dahil ediyorum,şu an yeni telefon alacak olsam yine one plus marka bir telefon alırım. Gerçekten hakkını fazlasıyla veren bir marka.

  • Ekrana gömülü parmak izi iyi ama fiyat konusunda sanırım dezavantaj yaratacak gibi duruyor.
  • 3d tof gelecek deniyor. Ekrana gömülü sensörün adı okunmaz 3d tof gelirse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım yavaş olan ekrana gömülü parmak izi neden önemli ki ? yüz tanıma teknolojisi iphone kadar hızlı yapsalar yeterli bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.