Şimdi Ara

Ön Usbler Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön usbler çalışmıyor boşver falan derken açayım kasayı dedim. Açtım takmamışlar. Takayım falan dedim takacak yeri bulamadım sanırım yok çünkü vatanda kurulumu yaptırmıştım . Takmayacaklarını beklemezdim. Ne yapayım şimdi?

Ön Usbler Çalışmıyor Ön Usbler Çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin kasan ne diyenlere,
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA ,

İşlemcin ne diyenlere,
    GIGABYTE
    970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0

Pcnin arkasında 8 adet usb girişi var. Yeter mi yeter ama . Benim kasa biraz sıkışık bir yerde olduğu için arkadaki usbleri günlük işlerde kullanmam çok sıkıntı. Uzatabilirim evet o imkan da var elimde fakat o zamanda görüntü kirliliği oluyor. Yani BEN ÖN USBLERİ KULLANMAK İSTİYORUM.
  • Yukarııııııııııııııııııı
  • El insaf cevap veren yok mu?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

El insaf cevap veren yok mu?

Vatana gidip sormalısınız neden takılmadığını sorun burda değil sorun vatan bilgisayarda.Kasanızda usb yazan yer olupta üzerinde parça yoksa sizinkine uyumlu kablo bağlantı aparatını cihazınıza monte etmelisiniz anlamıyorsanız vede garantisi devam ediyorsa verin tamir etsinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 10 Kasım 2013; 11:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

El insaf cevap veren yok mu?

Vatana gidip sormalısınız neden takılmadığını sorun burda değil sorun vatan bilgisayarda.Kasanızda usb yazan yer olupta üzerinde parça yoksa sizinkine uyumlu kablo bağlantı aparatını cihazınıza monte etmelisiniz anlamıyorsanız vede garantisi devam ediyorsa verin tamir etsinler...

Eğer çözemeyeceğim bir şeyse tabiki vatana götürürüm. Fakat basit bir şeyse götürmek istemiyorum. Benim bu konuyu açmamdaki sebep de bu size danışıyorum.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Anakartın üzerinde böyle bir yer gördünüzmü? Eğer yoksa sizin yapacağınız bir şey yok üretici firmamın hatası olabilir.Basit bir şey fakat anlmaıyorsanız boşa zahmet edip anakartınızı tamamen bozmayın..
  • quote:

Senin kasan ne diyenlere,
    CORSAIR

İşlemcin ne diyenlere,
    GIGABYTE

Anakartın teknik özelliklerine baktığımızda, arka panelde 2 adet USB 3.0 deskli port var. Anakart üzerinde ise herbiri 2 porta sahip 3 USB bağlantı noktası var ki bunlar USB 2.0 destekli. Oysa kasanızın önünde USB 3.0 portu var ve bunların bağlantı noktası farklı. Bu durumda kasanızın kablosunu anakartınıza bağlamak için bir çevirici kullanmanız gerekir. Ya da aşağıda resmi görünen USB 3.0 deskli bir PCI-E kart almanız gerekebilir. Bu kartın arkasında kasanızın kablosunu takabileceğiniz port bulunmaktadır.

Ön Usbler Çalışmıyor  Ön Usbler Çalışmıyor

Kartı buradan inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

quote:

Senin kasan ne diyenlere,
    CORSAIR

İşlemcin ne diyenlere,
    GIGABYTE

Anakartın teknik özelliklerine baktığımızda, arka panelde 2 adet USB 3.0 deskli port var. Anakart üzerinde ise herbiri 2 porta sahip 3 USB bağlantı noktası var ki bunlar USB 2.0 destekli. Oysa kasanızın önünde USB 3.0 portu var ve bunların bağlantı noktası farklı. Bu durumda kasanızın kablosunu anakartınıza bağlamak için bir çevirici kullanmanız gerekir. Ya da aşağıda resmi görünen USB 3.0 deskli bir PCI-E kart almanız gerekebilir. Bu kartın arkasında kasanızın kablosunu takabileceğiniz port bulunmaktadır.

Ön Usbler Çalışmıyor  Ön Usbler Çalışmıyor

Kartı buradan inceleyebilirsiniz.

Evet işte istediğim yorum buydu. Bende bunu farketmiştim fakat fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemedim. O zaman ben vatana götüreyim bunu garantisi sürüyor. Onlar halleder herhalde.

@peer16401 Elbette ki ona uygun yerin olup olmadığını anlayabilirim. Ben bulamadım. Zaten atakanda özelliklere bakmış olmadığını söylemiş. Ben emin olmak istedim. Olmadığına göre vatana götüreyim değil mi?

• garantisi olduğu için götürün derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.