Şimdi Ara

Ön paneli düz kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair 400R kasam var ancak ışıklı bir kasa ile değiştirmek istiyorum. Kendinden rgb ışıklı bir kasa da olabilir, ışıksız kasaya sonradan ışıklı fanlar da eklenebilir ancak yakın fiyatlar olmalı.
    İstediğim ön panelin düz olması (Optik sürücü için bir yuva olmamalı), güç tuşu ve usb girişleri gibi girişler kasanın üstünde de olabilir, ön panelde de olabilir. Ayrıca power supply kanalı tamamen kapalı olmalı (yandan güç kaynağı görünmemeli) ve tabi yan tarafı cam olmalı. Aslında anlattığım şekilde kasalar bulabildim ancak fiyatları 1000tl.nin üstünde. Bütçe 500 lira civarında, 600e kadar çıkabilirim banka kampanyaları vs. ile. Bu bütçe ile istediğim şekilde bir kasa bulunabilir mi?
    Bir de bunlardan ayrı olarak Sharkoon Lit 100 ve 200 modelleri 400-500 arasına bulunabiliyor. Ön panel tamamen ışıklı ama görüntüsü düz paneller kadar olmasa da güzel. O kasaları tavsiye eder misiniz?







  • COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB modelini aldım ben kasa gayet güzel sizin dediğiniz özellikleri barındırıyor.Fakat fiyatı 890 tl şuanda Link

    Birde Argb olmayan modeli var oda 700 tl Link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert-- -- 16 Eylül 2020; 8:46:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert--

    COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB modelini aldım ben kasa gayet güzel sizin dediğiniz özellikleri barındırıyor.Fakat fiyatı 890 tl şuanda Link

    Birde Argb olmayan modeli var oda 700 tl Link
    Hocam merhaba. Öneriler için teşekkürler ancak yazdığım mesajı sonradan okuyunca tam olarak ifade edemediğimi fark ettim. Ön panel düz olacak derken, siyah veya gri bir panel olmalı ve ön taraftan ışık falan görünmemeli. Bütçe dahilinde gamepower the black pearl kasası mevcut ancak onunla alakalı da çok fazla yorum veya video bulamadım. Corsair 275r modeli var aynı şekilde ancak o da bütçeyi aşıyor. O tip bir kasa arıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.