Şimdi Ara

Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
19.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • android 2.2 le tablet olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

    android 2.2 le tablet olmaz.


    Bencede, tabletcik olur ancak.
  • Mm migrosa gittim vardi easy pad.
  • SABE;yani 3G modülünü sonradan mı takayım tam anlamadım,ayrıca evet bu Android ile olmaz tablet....Tablet için olan Androidi bekleyeceğiz ama bu tabletlerle neler yapılabilir emin değilim hala....
  • Burdan tüm arkadaşlara sevgilerle: android 3.0 çok çekirdekli işlemci desteklesede bu aranan bir donanımsal şart değil. 3.0 sdk sını indirenler sistemin büyüklüğünde çok ciddi bir değişme olmadığını farkederler o yüzden 512mb rom içeren ürünlerede 3.0 teknik anlamda kurulsada eğer hafıza kartına yazılım kurulma seçeneği olmayacaksa hiç satın alınmasına gerek yok.

    gelelim işin asıl gıcırtılı olan kısmına: 3.0 için aranan donanımsal şartlardan biri 720p ekran. diğer bir değişe 1280*720 nin altında kalan cihazlarda 3.0 güncellemesi söz konusu olmayacak. (Tabi ortada hala çıkmış bir 3.0 olmadığından bu aranan 720p şart ne kadar gerçeği yansıtıyor bilmiyorum.Bu bilgiler oem üreticilerden sızan bilgiler; hatta onlara kalsa asgari şartlardan birininde dual core cpu olduğunu söylüyorlar ama bu tarz bir ihtiyaç mantıktan uzak) Galaxy tab sahiplerine burdan sevgiler!

    Samsung galaxy tab'a 3.0 güncellemesi gelmezse exper sahipleri hiç boşa beklemesinler. dediğim gibi galaxy tab gerek işlemcisi gerekse gpu su ile rahatça 3.0 çalıştırabilecek bir cihaz(bunu sdk ile gelen emülatörden de anlıyabilirsiniz) ve dünya çapında çok sattığı için insan mantıken 3.0 gelir diye düşünüyor. Ama malesef samsung dan konu ile gelen pozitif bir cevap yok.

    Bence exper'in yaptığı bir galaxy klonundan başka bir şey değil. Tegra2 içermesi dışında bu aleti galaxyden ayıran bir şey yok. Hatta galaxy ile aynı çözünürlüğü nerdeyse 2 kata yakın büyklüğünde ki bir ekranla vermesinden kullanılan ekranın aslında vasat bir ekran olduğunu rahatça anlayabiliriz.

    O yüzden google bir mucize yapmazsa ki ihtimal vermiyorum, kimse bu cihaz için 3.0 ın gelmesini beklemesin. 3.0 olmadıktan sonrada tablet kullanmanın bir anlamı yok.




  • bu arada lg g-slate ve motorola xoom'un 3.o ile gelen tabletler olduklarını ve 2 sininde 720p hatta birazcık fazlasına sahip olduklarını düenecek olursak 720p şartı sanırım ciddi gibi gözüküyor. Hatta biraz daha araştırınca dual core için bile rahat kullanım için gerekli olacağını düşünenler de var.

    Bir diğer görüş de standart 3.0 ın yanında kırpılmış lite bir 3.0 olacağı ve düşük ekran çözünürlüklü görece zayıf aletlerde çalışacağı şeklinde.

    Sanırım beklemek en iyisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 11 Şubat 2011; 19:56:38 >
  • Internet, video ve biraz da oyun istiyorsanız bir netbook yerine tercih edilebilecek bir cihaz. Android 2.2 ile netteki Flash tabanlı oyunları dahi oynayabilirsiniz.

    Netbookların avantajı envai çeşit işe yarar programlarının olması ve depolama sıkıntılarının olmaması. Bunlar da HD video, rahat kullanım(word kullanmıyorsanız) ve pil ömrü konusunda üstün.



    @symbiat

    3.0 için 512MB RAM sıkıntı yaratır mı?
  • doğal olarak 3.0 destekli uygulamarın ekran çöznürlüklerinin daha yüksek olacaklarını, ve mantıken daha cilalı grafikler hatta 3d animasyonlar içereceğini düşünürsek bence 1gb dan aşağısı 3.0 da ağlar. malum 3.0 la birlikte multi task da geliyor. motorola yada lg nin can sıkıntısından 1gb ram koyacaklarını sanmıyorum.

    Ama lite bir 3.0 çıkarsa 512 mb olan cihazlarda sıkıntı olmadan çalışacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mixenon


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

    android 2.2 le tablet olmaz.


    Bencede, tabletcik olur ancak.


    Arkadaşlar neden bu kadar ön yargılı ve kesin konuşuyorsunuz.
    Ben dün akşam satın aldım ve oldukça memnunum hatta 2.2 den gayet iyi tablet oluyor diyorum.
    Evimde 2 tane ofisimde de 3 tane bilgisayarım (2 tanesi laptop) hiçbirinde bu kadar keyifli internet deneyimi yaşamadım.
    performansı gayet iyi. Wifi açıkken en az 7 saat gidiyor bu bile başlı başına çok önemli birşey.

    Lütfen incelemeden ve kullanmadan bu tarz yorumlar da bulunmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hartim

    SABE;yani 3G modülünü sonradan mı takayım tam anlamadım,ayrıca evet bu Android ile olmaz tablet....Tablet için olan Androidi bekleyeceğiz ama bu tabletlerle neler yapılabilir emin değilim hala....

    3G modüllü takmazlarsa açar bakarsın içine yada sorarsın boşta bir PCI girişi var mı diye, varsa tedarik edersin modülü takarsın.Ben takmamalarının sebebi olarak olası vergi muhabbetini anlatmak istemiştim.
  • arkadaşlar bunun dokunmatiği kapasitif mi? multi touch olduğuna göre öyle olması lazım. Eğer kapasitifse bende alcam bitane.
  • Migros özel tanıtım fiyatıyla satacakmış. O fiyatı bilen var mı?
  • evet kapasitif ,bu arada 599 TL satış fiyatıdır. 5M Migroslarda hala bulabilirseniz alabilirsiniz.
  • fiyat performans olarak çok güzel gibi duruyor. Ama 512 mb lık hafızası şaka gibi olmuş emsali yok yani. android 3 uyumlu olmicaksa 600 lira çok bile
  • Bakın ekranla ilgili söylemlerden sonra en azında görüntü de olsa 2-3 resim koyuyorum , çektigim resimler gece loş ışıkta uyduruk bir cep telefonunda çekildi öyle 10 mp kamerayla falan çekemedim , malum gece de oldugu için pek iyi olmasada eklemek istedim en azında aynı ekran mı degil mi anlarsınız. 2 mp uyduruk telefon kamerasından yakaladıgım görüntüler bunlardır.




    Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad




    Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad




    Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad






    Buyrun explorerdan görüntü


    Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad




    Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad



    Bu arada sizin için odanın loş oldugunu belirttim ufak bir video çektim inceleyip ekran kalitesine karar verin , benden bu kadar hala ekrana kötü diyen varsa benden bu kadar...






  • Buyrun EXPER EASY PAD (P10AN) de Angry Birds Oyunu nasıl oynanır ? cevabı alttaki videoda dokunmatigi de oyun içinde incelersiniz , ipaddeki oynanış tarzından hiçbir farkı yok.






    yada:


    http://www.you-tube.com/watch?v=D9LLu_crrZI (aradaki - işaretini kaldırın.)


    *******************************


    Buyrun size ekrandan canlı görüntüler , çektigim kamera iyi degil ona ragmen işinize yarayacak bir video çıktıgını düşünüyorum. Film falan oynattım ki kararmalara nasıl tepki verdigini de görün istedim , parlak ekran oldugunu göstermek içinde yandan çekim de yaptım , görüntü video da bu sefer daha net ortaya çıkacaktır , ben rasgele bir video açtım , How.I.Met.Your.Mother bu haftaki bölüm sezon 6 bölüm 15 :) izlemeyenler varsa hafif spoiler görüntüleri mevcuttur.

    Buyrun ekran , ve arka plandaki renkler vs.... ne arıyorsanız. bu arada videoyu ister 360p ,480p yada HD 720p olarak izleyebilirsiniz.





    yada :


    http://www.you-tube.com/watch?v=wKOyYhUntTw




  • Birkaç kişiden pmle menüden görüntü ve tarayıcıda 1-2 yer girmem istendi Menüyü bu sefer 3D görüntü yaptım , 3d nasıl oluyor diyenler inceleyebilir , bu arada 2 farklı tarayıcı denedim , 1. videodaki görüntüler Android deki orjinal tarayıcı , 2. videodaki ise Androiddeki çok iyi özellikleri olan Dolphin HD Tarayıcı görüntüleridir.


    1-EXPER EASYPAD P10AN Menü ve Orjinal Browser






    yada:


    http://www.you-tube.com/watch?v=34jV5BwNuC8





    2- EXPER EASYPAD P10AN Menü ve Dolphin HD Tarayıcı görüntüleri







    yada:


    http://www.you-tube.com/watch?v=d8ktrWjbQiA



    Benden bu kadar elimden geldigince size yardımcı olmaya çalıştım , videoları çektigim kamera pek iyi olmasada iş görecektir. Umarım sorularınız cevap bulmuştur. Kişesel görüşüm bu ürüne bu parayı vererek rahatlıkla alabilirsiniz. Herkese iyi günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 13 Şubat 2011; 15:58:26 >




  • İki açıdan değerlendirmek lazım.

    1. Bakış açısı...
    600 lira 3g olmasa bile 10" bir tablet için oldukça uygun bir fiyat. (çünkü şu anda telefonlarımızın çoğundan internet paylaşılabilir)
    Ama 600 liraya netbooklar bulunurken pek de uygun değil.

    2. Bakış açısı...
    Piyasa için güzel, diğer tabletler fiyatlarını gözden geçirmek durumunda kalacaktır. Bugün Exper çıkarttı, yarın Casper çıkarır. Rekabet artar daha iyi ürünleri daha iyi fiyata alırız.

    Bekleyelim görelim.
  • android 2.2 li tabletler hala anlamlı gelmiyor bana
    ama fiyatı fena değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.