|
Bildirim

|
|
| _____________________________ |
|
|
OS-101 | Mobil İşletim Sistemleri Rehberi | Symbian & S60 Rehberi | Dokunmatik Cihazlar & Tercih Rehberi Teknik & Detaylı Anlatımlarım | M o b i l B e k c i s i . c o m | Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi / LÜTFEN bakmadan yeni konu açmayın! Rica etmek için ayrı bir mesaj atmayı lüzumsuz buluyorum, teşekkürünüze cevap alamazsanız lütfen yanlış anlamayın. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 28 Ocak 2010; 9:37:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 28 Ocak 2010; 9:48:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
|
|
|