Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
201
Favori
258.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar on hesabini dolar olarak açtım . Hesabı TL ye nasıl cevirebilirim ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Kapat yeniden tl olarak aç yada kalsın o yeniden tl aç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt

    Geçen gün müşteri temsilcisiyle görüştüm, ben bankaya ilk müşteri olduğum zaman kampanyadan faydalanmak için talimatın ON Hesaptan mı yoksa normal vadesiz hesaptan mı verileceğinden emin olamadığım için birkaç kez talimatı silip tekrardan vermiştim( bir önemi yokmuş oysa), sanırım o yüzden kampanyadan faydalanamamışım, yine de müşteri memnuniyeti adına 15 TL hesabıma tanımladılar, daha müşteri olalı 3 ay kadar anca oldu ancak sorunlarımı hep yapıcı ve sorunu çözmeye yönelik bir bakış açısıyla ele aldılar, o konuda haklarını yiyemem, ancak konuştuğum müşteri temsilcisi bu kampanyanın yalnızca 1 seferlik olduğunu söyledi, yani verdiğiniz her yeni talimat için 1 kereliğine 15 TL iade oluyormuş, 4 tane talimat verirseniz maksimum 75 TL kazanıyorsunuz, oysaki ben bu kampanya için her ay 15 TL iade olacak diye düşünmüştüm benim için biraz hayal kırıklığı oldu kısacası! Şu durumda Paycell'in fatura kampanyası veya Kassa'ya EnerjiSA Başkent gelirse o kampanyaların daha avantajlı olacağını düşünüyorum!





  • masterap M kullanıcısına yanıt

    yıllardır burganla çalışırım hiç sorun yaşamadım ,yüksek limit içinde arayınca anında arttırdılar.

  • Bunu bende merak ediyorum ve maalesef uygulamanın böyle bir özelliğini bulamadım. Her seferinde sözleşme numaralarını girmek can sıkıcı. Umarım ileride yapacakları güncellemeler ile bu özelliği dahil ederler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.görüntülü görüşme yapıp müşteri olmak istiyorum lakin müşteri hizmetlerine bağlanınca sesleri bana ulaşmıyor.telefonum Xiaomi red mi note 3.benim sesim gidiyor lakin onların ki gelmiyor.bu sorunla karşılaşan var mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realforever31 R kullanıcısına yanıt

    Uygulama çok kötü olduğu için karşılaşabileceğiniz hiçbir hataya şaşırmam açıkçası. Görüşme esnasında bluetooth kulaklık bağlı olmasına rağmen görüşme sesi telefonun kendi hoparlöründen gelmişti, uygulama açıkken telefonun medya ses yükseklik ayarını kontrol edebilir misiniz?

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    hocam ses düzeyi en yüksek seviyede .kulaklık takın dediler onu da denedim olmadı.

  • günlük faiz olduğu için bileşik faiz sayılıyor, değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realforever31 R kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun var. Benim sesim gidiyor ancak karsi tarafin sesi gelmiyor. Cozemedim bi turlu. Xiaomi benim cihaz da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 20 Temmuz 2022; 23:59:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt
    Aldığınız Faiz tekrar anaparaya eklenip değerlendiriliyorsa sayılıyor, evet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faiz oranı 25 olmuş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pigas1907

    Faiz oranı 25 olmuş

    Yüzde 22.5 yazıyor vadeli faiz oranı hesaplamada?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Burgan On Hesap %25 oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu burgan bank' ı daha yeni duydum. %25 faiz oranı verince ilgimi çekti. Kullananlar yorum yapabilir mi? Güvenilir mi? Şikayetvar da çokça şikayet okudum. Bu tür şikayetler biraz çekinmeme neden oldu. Hem tl hem dolar hesabı olarak değerlendirmek istiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_23

    Arkadaşlar bu burgan bank' ı daha yeni duydum. %25 faiz oranı verince ilgimi çekti. Kullananlar yorum yapabilir mi? Güvenilir mi? Şikayetvar da çokça şikayet okudum. Bu tür şikayetler biraz çekinmeme neden oldu. Hem tl hem dolar hesabı olarak değerlendirmek istiyorum.

    Tabii ki de güvenilir BDDK ya bağlı bir banka ve BDDK tarafından denetleniyor tıpkı diğer majör bankalar kadar güvenli zaten 200 Bin TL' ye kadar olan mevduat BDDK güvencesinde artı ben tanıtıldığı günden beri On Mobil kullanıyorum gayet memnunum 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'deki bankacılık kurallarına tabi ve BDDK denetimiyle çalışmaktadır. Diğer bankalardan bir farkı yok sadece diğerlerine göre küçük o kadar. Mevduat değerlendirmek amacıyla ON DİGİTAL'ini kullanıyorum ve şu an gayet memnunum. Bulunduğum şehirde de şubesi var şubeden işlem yapmak çok pratik.

  • Peki %25 faizin süresi ne kadar bilginiz var mı? Hoşgeldin faizi diye geçiyor genelde diğer bankalarda. %25 bitince kaça düşer bilginiz var mı? Ayrıca diğer bankalara para attığım zaman kesinti olur mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_23

    Peki %25 faizin süresi ne kadar bilginiz var mı? Hoşgeldin faizi diye geçiyor genelde diğer bankalarda. %25 bitince kaça düşer bilginiz var mı? Ayrıca diğer bankalara para attığım zaman kesinti olur mu?

    Genelde 20 lerde veriyor faiz oranını bu faiz on hesapta 3500 TL alt sınır ile tutulan paraya gelen faiz ben bunu değil normal vadeli hesap olarak kullandığım için pek bilgim yok bu kadarını biliyorum bilenler yardımcı olur sizlere bir de faiz oranları değişebiliyor tabii ama onu da kimse bilemez o ayrı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    ON Dijitalde Hoşgeldin Faizi yok. Piyasa koşullarına göre 25in üstüne de çıkabilir düşüredebilirler. Ben ON Hesabı açtığımda 22,5du şuan 25ten de yararlanabiliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.