Şimdi Ara

Omuz sakatlığı var yardım. Bu süreçten anlayanlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. 2-3yıldır süren omuz sakatlığımdan dolayı doktora gittim sol omzumda sürekli bir hareket etme var 1yıldır. Sürekli kütleyip hareket ediyo birşey içerde ve yerine oturuyo(ama oturmuyo) hemen sonra tekrar aynısı oluyor(istemli şekilde yapabiliyorum yani artık tik haline geldi.)

    Mr ve tomografi çektirdim özel bir doktara gittim.
    Doktor slap lezyonundan süphelendi bicepsin. Mr sonuçlarında biceps tendonu sürekli oynatmaktan çok incelmiş koptu kopacak dedi. Ayrıca sürekli kütlettiğimden omuz kapsülün aşırı kalınlaşmış dedi ilerde belki donuk omuz olabilir dedi. Elinden geldiğince kütletmemeye çalış dedi. Ameliyata alsam bile kütletmen devam eder dedi.

    Bu işlerden anlayan birileri neler yapabilirim, ilerde ne gibi riskler var, ne gibi takviyeler kullanabilirim yardımcı olursa sevinirim.



  • Omuz kütlemesi nedir nasıl kütletilir o kısmı anlamadım hiç :)
    İleride risklerin ne olacağını kimse bilemez. Omuz hassas bir nokta sakatlığı uzun sürer dikkat etmek lazım. hafif çalışmak lazım.
  • elweda kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2.5yıldır böyle yani en ufak ilerleme yok hatta dahada artıyor ama doktor yapcak bişey yok dedi. Omuzdaki bir yer bildiğin yerinden oynuyor geri oturuyor arabada vites atar gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.