Şimdi Ara

Omuz Sakatlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle özet geçerek kendimden bahsedeyim yaklaşık 14-15 senedir vücut geliştirmeye meraklı bir sporcuyum güreş, boks, futbol, amerikan futbolu ve bir çok sporla uzun yıllar uğraştım vücuduma ancak üniversite bittikten sonra odaklanabildim her zaman üstüne koyarak devam ettim hep ilerledim istediğim vücuda kavuştum diyemem çünkü bunun bir sonu yok istedikçe daha çok istiyorsunuz bu bir gerçek aynadaki görüntünüz değiştikçe hoşunuza gidiyor neyse kısa kesicem uzun yıllar spor salonlarında antrenörlük yaptım uzaktan eğitim olsun özel ders olsun bir çok kişiyle ilgilendim yaklaşık 2 sene önce omuz antrenmanımı bitirdikten sonra salonda bulaşıkları yıkarken sol omzumdan bir sıvının akıp gittiğini hissettim daha sonrasında kolumu öne doğru kaldıramaz oldum MR çektirdim rotator cuff diye bir kas vardır omuzda tam o bölgede ödem görüldü devlet hastanesine gitmiştim doktorlar tarafından ne kadar detaylı bakıldı bilemem ancak çok fazla uzun sürdü iyileşmesi bir sürü ilaç krem kullandım az çok piyasaya hakimim bu konuda neyse o sakatlığı atlattıktan sonra artık cable cross over yapamam da yetmiyormuş gibi geçen aylarda bent over barbell row yaparken yani çekiş yaparken sol omzumdan hafif bir ses geldi daha sonrasında yine aynı şey oldu diyemem ancak bu sefer omzumla karnıma baskı yapamaz oldum ya da 2.5 kglık bir dambılı yukarı itemiyordum ve elime dambıl alıp avuç içlerim yukarı bakacak şekilde kolumu uzattığımda bicepste bir tendonun titrediğini görüyordum içerden bir tendonda mı sorun var acaba diye şüpheye düştüm randevular acayip sıkışık ve ben de aktif olarak çalışıyorum yine ilaç tedavisi uyguluyorum ancak doğru bir çözüm önerisi istiyorum sizlerden daha önce yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı denemek istiyorum eğer ortopedist arkadaşlarım varsa ve yardımcı olurlarsa ben de onlara spor hayatlarında yardımcı olmak isterim bir şeyin değerini ancak onu kaybettiğinizde anlıyorsunuz para, mal, mülk bunların hiçbir önemi yok aslında en önemli şey sağlığınız. Kendinize iyi bakın, saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07286BC1D -- 18 Eylül 2021; 2:13:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kardeşimin de omzuna protez takılacak, yalnız daha yaş genç diye yapmıyorlar.

Kikirdak asinmasi var. Bi çaresini de bulamadık.

Ağri siziyla yasiyor.

Sağlığımızın değerini bilelim
    Yalniz siz de sanki vücudunuzu fazla zorlamış gibisiniz.

Spor önemli tamam da aşırısı zarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim

Dumbell press omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.