Şimdi Ara

omurgayi koruyarak spor yapmak (romatizmali var mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ankilozan spondilit hastasiyim, kalcalarimda iltihap var. cok doktora gittim acikcasi ama vg ile ilgilenmeye nispeten yeni basladigim icin bi tanesine sordum sanirim. yapma dedi fakat ben bu goruse katilmiyorum. eklemlerimi ve kaslarimi kuvvetlendirmem gerek sonucta.

    soru su: kalcama ve belime baski yapan hareketler yalnizca dikey olarak kaldirdigim agirliklar mi? ornegin shoulder press? sirt ve gogus calisirken dikkatli olmama gerek var mi? ve shoulder press hareketini dusuk agirlik cok tekrar olarak mi yapayim yoksa direkt vucut agirligi ile yapilan alternatife mi yoneleyim? bir de birisi bu sorunu direnc bandiyla cozdugunu soylemis fakat anlayamadim, mantiken dambil ve lastik ayni islevi gormuyor mu?

    eger vucudunu dinle diyecekseniz vucudum her turlu agirligi kaldirmama musaade ediyor. gencim ve hastaligim cok iyi durumda. ben yalnizca gelecekte sikinti yasamak istemiyorum.



  • yukari
  • Aynı hastalıktan bir arkadaşımda da var, zaten ilaç kullanıyorsundur ama bana kalırsa eklem sağlığı içinde kokajen takviyesi kullan. Ayrıca güçlenmek için ağırlıkları çok yükseltme gerekirse setleri tekrarları vs yükselt ama ağırlıkları yükseltip riske girme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    kokajen nedir hocam? bu arada ilac kullanmiyorum. hocam tekrarlari yukseltmeyi (20 ve ustu) bazen deniyorum ama cok zorluyor beni. kas bi turlu enerjisini tuketmiyor, o esnada da benim canim cikiyor.
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    Kolajen bir protein çeşidi, kemik ve eklemlerdeki bağ doku sağlığı için gereklidir. 20 tekrar zor olabilir, 15 tekrar yapıp bir set daha ekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    anladim hocam tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.