Şimdi Ara

Omurgalıların evriminde önemli bir nokta: Sudan karaya çıkış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
9
Favori
12.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıradan Adam S kullanıcısına yanıt
    Çizimden başka kanıt yok yani öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir proteinin rastgele oluşma ihtimali 1/10 üzeri 950

    evrenin yaşı kabaca 14 milyar yıl yani 14000000000x365x24x60x60 saniye sizin güzel hatrınıza bir de salise koyayayım ekstradan x100 ne yaptı?

    lan üstünü de ben tamamlayayım 5x10 üzeri 19 hadi 6 da benden düz hesap 25 olsun.

    yani evrenin yaradılışının her salisesinde o ihtimalinde varlığını hesaba katarsak.

    yaradan 1/10x925 ihtimali gerçekleştirmiştir. yani yaradan milletin mal gibi tesadüf sandığı yada küllüm reddettiği şeyi gerçeğe dönüştürmüştür.

    yani yaradan hesabını öyle bir yapmıştır, o bing bang i öyle bir patlatmıştır ki şakkkkkkkkkkk diye yaşam başlamıştır.

    evrim bilimdir, din değil.

    "Allah’ın izni olmadıkça, hiçbir kimse iman edemez. Allah, azabı AKILLARINI kullanmayanlara verir." Yunus-100

    isteyin iman etmek için Allah izin verecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarakartal -- 25 Temmuz 2019; 11:16:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

    canlilar ilk ortaya ciktigindaki gibi ilkel degil ki. icinde birbirinden farkli milyonlarca kucuk mekanizma var. dna icindeki dizilimlerin kombinasyonlari zaten elle sayilamayacak durumda. simdi bu kadar fazla kombinasyonda olusan mutasyonlardan ortaya cikan oyle bir sey istiyorsun ki yari yilan yari insan olsun. evrim bu degil ki. en azindan senin istedigin olcekte degil.

    bu kucuk mekanizmalar sonraki nesillerde mutasyona ugruyor. belki dogal seleksiyonda ise yarar bir sey ortaya cikarirsa o nesle hayatta kalabilmesi icin fayda sagliyor. bu yuzden her nesil zaten bir oncesinin evrim gecirmis hali. dogal olarak her canli zaten geldigi bir onceki nesil ile bir sonraki arasindaki ara gecis formu.

    komple son 2 urunu karsilastirarak ara formu yok demen sacmalik.

    Alıntıları Göster
    Nasıl evrim bu değil? Ben söylemiyorum bunu! Bir canlı, diğer canlıya hokus-pokus şeklinde mi geçiyor? Böyle olmayacağına göre mutlaka sayısız şekilde görünmesi gerekmezmi?
    Ayrrca canlılar ilk ortaya çıktıklarında ilkelmiydi, biliyormuyuz bunu? ilk canlı nasıl oldu bilinmiyor.
    Ayrıca senin dediğin gibi bu mutasyon öyle büyük değişim yapacakki böyle tür olsun. O dediğin küçük "mekanizma" her neyse artık, böyle büyük değişim yapması ne kadar olası? Ayrıca yaptıysa nerde?
    Yılan-insan olmasa bile, balık-sürüngeni göstermelisin!
    Hemde fazlasıyla!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vay anasını demek ki atalarım bir balık imiş. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları izlemek çok zevkli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar adam gibi üslubumuzu takılalım lütfen ve totoloji yapmadan doğru düzgün tez ve antitezlerimizi sunalım. Hepimiz sanal alemdeyiz bir kazancımız yok bir diğerine hakaret edince veya olayı çarpıtınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine konu inanca geldi of.. Siz bu tavır ve yolla bir arpa boyu yol alamazsınız. Her evrim konusunu niye inanca bağlıyorsunuz ya? Ne açılan konuda inançla ilgili bir durum söz konusu ne de evrimin kendisinin böyle bir kaygısı var.. Yeter biraz da konuyla ilgili tartışın. Yazık çok yazık..
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Olmayan bir şeye savaş açılmaz ki... Dolayısıyla baştan kazandık :)

  • Hani balıklar bir kaç saniye düşünebiliyorlardı? Yani 2 saniyelik bir düşünce boyutunda hadi insan olma yolunda bişeyler yapalım diyip yolamı koyulmuşlar? Ben insanım akıl sahibi bi bireyim ama 2 saniyede düş kuramıyorum balık benden daha akıllıymış la. Neyse ben bir hayvandan geliyorum tezini kabul edeceksem ne balık beyinli nede şapşal maymun atam olamaz şöyle kral gibi onurlu görünce vaybe dedirten bengal kaplanını seçerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asaci ve pedofikiciler tollanmis yine..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugarb

    Nasıl evrim bu değil? Ben söylemiyorum bunu! Bir canlı, diğer canlıya hokus-pokus şeklinde mi geçiyor? Böyle olmayacağına göre mutlaka sayısız şekilde görünmesi gerekmezmi?
    Ayrrca canlılar ilk ortaya çıktıklarında ilkelmiydi, biliyormuyuz bunu? ilk canlı nasıl oldu bilinmiyor.
    Ayrıca senin dediğin gibi bu mutasyon öyle büyük değişim yapacakki böyle tür olsun. O dediğin küçük "mekanizma" her neyse artık, böyle büyük değişim yapması ne kadar olası? Ayrıca yaptıysa nerde?
    Yılan-insan olmasa bile, balık-sürüngeni göstermelisin!
    Hemde fazlasıyla!

    Alıntıları Göster
    Kardes ben ne anlattim sana bir onceki mesajda? Sordugun sorularin cevabini verdim iste. Niye tekrar ediyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 25 Temmuz 2019; 1:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hitler evrim'e inandığı için Alman ırkının "tam evrimını gerçekleştirdiğine",ve diğer insanların yarım hayvan(evrimini sözde gerçekleşmemiş) olduğuna inandığı için 2.dUNYA SAVAŞINI Başlattı! Irkçılık Evrim Safsatasından kaynaklanıyor!Evrim İnancı ,İnsanı humanist değerlere duşman!
    ALLAH'ı büyün eksik ve jusur ve noksanlıklardan tenzih ederiz(uzak tutarız,)

  • Dini argümanlarla bilim tartışılmaz. Siz istediğinize "inanın".

  • maymun olmadı balıktan yürüyelim diyorsunuz :)

  • Ben diyorum size İnsanoğlu insanız diye ama siz tutturdunuz. "Yok biz hayvanoğlu haynanız" diyorsunuz. Alın size bilimsel ispat. Okuyun cahil cahil cevaplar vermeden önce.

    Kaynak:http://habervitrini.com/insanin-atasinin-adem-aleyhisselam-oldugu-bilimsel-olarak-da-ispatlandi/976076

    İnsanın atasının Adem Aleyhisselam olduğu bilimsel olarak da ispatlandı

    Rockefeller Üniversitesi ile Basel Üniversitesi'nden iki bilim insanı, belli bir yöntemle yaptıkları gen araştırmasından, gezegen çapında bir felaketin ardından, günümüzden 100.000-200.000 yıl önce geride kalan bir çiftin, modern insanın atası olduğu sonucuna vardı.
    Bu sonuç Darwincilerin çıldırttı..

    New York'taki Rockefeller Üniversitesi'nden Mark Stoeckle ile İsviçre'deki Basel Üniversitesi'nden David Thaler'in İnsan Evrimi (Human Evolution) dergisinde yayımlanmış ortak araştırması, modern insanın tek bir çiftten türediği iddiasıyla gündem oldu.

    ADEM İLE HAVVA ALEYHİSSİLAM GERÇEĞİ

    Araştırma, insan ırkını ortadan kaldıran büyük bir felaket yaşanmasının ardından, günümüzden 100.000-200.000 yıl önce geride kalan bir çiftin, modern insanın atası olduğunu iddia ediyor. İddia, 100.000 türden gelen insan dahil 5 milyon hayvanın genetik 'barkodlarının' incelenmesiyle varılan sonuca dayandırılıyor.

    Ancak araştırma, semavi dinlerin Adem-Havva hikayesini andırması nedeniyle tartışma çıkırdı, Stoeckle ile Thaler, genetik veri tabanlarından 'büyük veriye' dayanan çıkarımlarda bulunduklarını ve Charles Darwin'inkiler dahil evrim teorisiyle ilgili bütün yazılanları taradıklarını söyledi.

    'HAYVANLARDA DA DURUM AYNI'

    Buna göre bugün bildiğimiz tüm hayvan türlerinin yüzde 90'ının atası da tıpkı modern insanların atası gibi 250 bin yıldan daha az bir zaman önce doğum yapmaya başladı.

    Stoeckle "İnsanların bireysel ve grupsal farklılıklara bu kadar önem verdiği bir dönemde belki de birbirimize ve hayvanlara nasıl ve ne kadar benzediğimize daha çok zaman ayırmalıyız" dedi.

    THALER: İNANMAK İSTEMİYORUM

    Thaler ise "Çıkan sonuç büyük sürpriz oldu. Ben bu çıkarıma elimden geldiğince direndim" dedi.

    'MARSLI GÖZÜYLE GÜVERCİN İLE İNSAN ARASINDA FARK YOK'

    Araştırmanın baş sorusu şöyle: Görece bu kadar kısa zaman önce insan yaşamının yeniden başlaması ihtiyacı neden doğdu?

    Rockefeller Üniversitesi İnsan Çevresi Programı Direktorü Jesse Ausubel, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bir Marslı yeryüzüne inip de bir güvercin sürüsü ve bir insan kalabalığıyla karşılaşırsa, mitokondriyal DNA temelinde ikisi arasında bir fark görmez, birini diğerinden daha farklı ya da daha çeşitlilik arz eder bulmaz."

    Stoeckle de "Kültür, hayat tecrübesi ve diğer şeyler, insanları çok farklı kılabilir, ama temel biyoloji bakımından biz de kuşlara benziyoruz" dedi.

    'YAKLAŞIK 200 BİN YIL ÖNCE TÜM TÜRLER NÜFUS AZLIĞINDAN MUSTARİPTİ'

    Dahası, bu nüfus kıtlıklarının hepsi 100.000-200.000 yıl önce yaşanmış gibi gözüküyor. Bu da küresel bir olay, adı konulmamış bir felaket gerçekleştiğine ve her hayvan türünün nüfusunun büyük oranda ortadan kalktığına işaret ediyor.

    Ve bu olay her ne idiyse insanları da etkiledi. İnsan genetik verisi de kurucu bir çifte dayanacak kadar aşırı bir kıtlıkla uyumlu gözüküyor."

    Ancak Marshall, "İnsan nüfusunun iki kişiye indirgenmesi ve bunun bir çift haline gelip gezegene yeniden insan nüfusunu yayması fikri, anlaşılabilir şekilde, insanların ilgisini çekiyor. Gelgelelim bu neredeyse kesinkes yanlış bir fikir ve yanlış olmasının bir dizi nedeni var" diyerek tersi görüşleri sıraladı.





  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Evrim teorisi tamamen zorlama bir İNANÇtan oluşuyor. Kendince dinlerini/inanışlarını oluşturan grupların, buna temel kazandırabilmek için, saçmalığın sınırlarını zorlayarak ilerletmeye çalıştıkları bir teori. Hal böyleyken dini argümanlar geçerli değil diyorsunuz. Bence de herkes istediğine inansın da bu kadar da körlük olmaz. Ha adına bilim demeyin, benim görüşüm, inanışım bu kardeşim deyin, eyvallah!

  • vay hayvanlar vay asdafgsad

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Gerçek din yani islam, bilimin taa kendisidir, özüdür, merkezidir. Kur'an'da birçok ayet, bilimsel olarak da ispatlanmıştır.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.