Şimdi Ara

OMÜ'NÜN HUKUK FAKÜLTESİ ÇARŞAMBADA TERCİH EDİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kritik soruyu sordum şuan sıralamam yetiyor ama acayip kararsız kaldım herkes Samsun'u çok övüyor ama hukuk fakültesi ilçede yani Çarşamba'da. Yine de merkezde kalınabilinir mi ? Samsunlu arkadaşlarımdan ya da 19 Mayıs Üniversitesi'nde hukuk okuyan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum şimdiden teşekkürler. Buyrun yorumlayalım

• Çarşambalıyım. Şuan orada yaşıyorum. Fakültenin eğitim kalitesini falan bilmiyorum. Ben sana ilçeden söz edeyim. Türkiye'de ki çoğu ilden daha ildir Çarşamba :) Son zamanlarda Ak Parti'li değilim ama belediye başkanımız akp li çok büyük gelişmelere imza attı. Aktif bi gece hayatın varsa onu burda bulamazsın söylim başta :) Önceden kavga çok olurdu ama eskisi kadar yok. Sakin. Aklıma bu kadar geldi sormak istediğin bişey olursa pm atarsın.
  • güncel
  • BİR BAFRALI OLARAK ÇARŞAMBALILARDAN HAZ ETMEM.. NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN
  • dursun1071 kullanıcısına yanıt
    Bunu ilk defa senden duydum hocam biliyomusun ? :) Ama umrumda da değilsin. Yani kimse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacimentalimcokyorgun

Bunu ilk defa senden duydum hocam biliyomusun ? :) Ama umrumda da değilsin. Yani kimse :)

DEFOL GİT
  • Çok komik adamsın vesselam. Allah yolunu açık etsin birader :)
  • Hey gidi carsamba annem oralı severim ama köy gibidir be abi aksam 8de olay biter dükkanlar kapanır cok sıkılırsınız yapacak bişi yok :D yani büyük sehirden gitmeyin ama kücük yerde yasıyorsanız gidin.Samsuna arabayla 30dk de gecersiniz.
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Hocam Sakaryalıyım ben şuana kadar Samsunla ilgili ne duyduysam hep olumlu tepkilerdi.Hep modern ve gelişmiş bir şehir olarak anlatıldı bana ama Çarşamba hakkında pek bir bilgim yok o yüzden bir danışayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayaslan54

Hocam Sakaryalıyım ben şuana kadar Samsunla ilgili ne duyduysam hep olumlu tepkilerdi.Hep modern ve gelişmiş bir şehir olarak anlatıldı bana ama Çarşamba hakkında pek bir bilgim yok o yüzden bir danışayım dedim.

Hocam yanlıs anlasılma olmasın samsun merkezde ol atakumda ol hani istanbulu aramazsın öyle söyliyim gece hayatı vardır hareketlidir ne ararsan bulursun mükemmel muazzam sehir ama carsamba hani kasaba gibi küçüktür ama üni cıkısta filan samsuna giderseniz zaman gecer eglenirsiniz :)
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de belki Samsun yazarsam yola masrafa rağmen merkezde oturmayı düşünüyorum. Belki zor olur ama merkez daha canlı olduğundan daha güzel geçer günler
  • güncel
  • Aman diyeyim carsambalilar cok ters insanlardir haberin olsun bir kere daha dusun affi olmaz bunlarin (17 yildir samsundayim ) onun disinda samsun iyidir atakum taraflari iatanbul izmiri aratmaz [;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahah gece gece guldurdun :-) dogruluk payin yok degil tabi ama eskidendi onlar ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım gitti. Pişman net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvaaah çarşamba tehlike o zaman :):):):)
  • quote:

Hocam ben de belki Samsun yazarsam yola masrafa rağmen merkezde oturmayı düşünüyorum. Belki zor olur ama merkez daha canlı olduğundan daha güzel geçer günler

aynen otobus 6-7 lira civarıydı galiba çrs-samsun (hatırladıgım kadarıyla) biraz masraflı olur belki ama oyle daha zevkli ve rekli gecer günler samsundan süphen olmasın cok iyidir
  • Samsunluyum .Samsun bir öğrenci için gayet iyidir. Atakum olsun merkez olsun harikadir .Kira fiyatlarıda çok uygundur. Bizim karşı dairemizdeki öğrenciler 3+1 evde 400 tl kiraya oturuyor.[ATAKUMDAYIM] (Antepti hataydı kilis ti vs oralarda stüdyo dairelere 700 tl istediklerini düşünürsek gayet uygun ) merkeze biraz daha uzak mevkilerdede 250 -200 tlye bile kiraya oturabilirsin.Özellikle çarşambada 150 tlye bile bulabilirsin kira çok uygundur. ulasım için ( merkezi için konusuyorum ) tramvay 1.25 öğrenci minübüs 1.75 öğrenci. Ulasımı biraz pahaladır..
    Çarsamba içinse şunu söyleyebilirim çekilemicek bir yer değil. Alışırsın bence zamanla :) Sessiz sakindir. Hafta sonlarıda samsuna merkeze kaçarsın tamam
  • güncel
  • quote:

Evet arkadaşlar kritik soruyu sordum şuan sıralamam yetiyor ama acayip kararsız kaldım herkes Samsun'u çok övüyor ama hukuk fakültesi ilçede yani Çarşamba'da. Yine de merkezde kalınabilinir mi ? Samsunlu arkadaşlarımdan ya da 19 Mayıs Üniversitesi'nde hukuk okuyan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum şimdiden teşekkürler. Buyrun yorumlayalım

dayım prof. hukuk alanında hukuk istediğim zamanlar onunla çok konuşuyorduk. samsunu sorduğumda kadrosunun hiç iyi olmadığını ve kampüsün çarşambada olmasından dolayı çok sorun olduğunu söyledi tercih edilmeyen biyermiş. erzincan üni. oradan kat kat iyiymiş sakın yazmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.