Şimdi Ara

Ömrümde hiç ananas yemedim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç merak da etmedim tadı nasıldır diye.. 8 tl ye satılıyordu ama almadım da.Tadı nasıl güzel mi sizce? Neye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafatopu07 -- 5 Şubat 2018; 20:48:7 >

• Benim en sevdigim ilk 3-4 meyveden biri.Herkese hitap etmiyor olabilir ama lezzet olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek sevmiyorum. Kavun daha güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı çok güzel Migrosta al bi tane kabuğundan çıkartıyorlar ve dilimleyip veriyorlar makineyle .

• Bence tadı çok güzel ben de bir ay önce falan yedim ondan önce eve alınmasına rağmen ön yargılarımdan dolayı ağzıma sürmemiştim ama yedikten sonra hem tadı güzel geldi hem de tanıdık geldi içtiğimiz meyve sularında falan oluyor galiba o yüzden, ben hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüyorum dene bence
  • şeftalinin biraz yoğun şekerlisi
  • Güzel bir meyve. Sulu, sert ve lifli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

Tadı çok güzel Migrosta al bi tane kabuğundan çıkartıyorlar ve dilimleyip veriyorlar makineyle .

Migrostan alacağım. Bakalım nasıl olacak merak ediyorum.Her migros şubesi kabuğundan çıkarıp dilimleyip verir mi bilemem ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafatopu07 -- 5 Şubat 2018; 20:59:17 >
  • O seni yiyor

• Herkes beğenmez bence ananası, nedense biraz değişik bir tadı var ve çok yeyince dilin biraz tuhaf oluyor ama denemeni tavsiye ederim tadı kötü değil.

• Migrosta içini çıkartıp veriyorlar. Çok da lezzetli. Denemenizi tavsiye ederim.

• bende ilk ananas yediğim günü hatırlıyorumda. aahhh ahh

zaman ne çabukta geçiyor.
  • Acilen tatmalisin. En sevdigim meyve diyebilirim.

• Çok sulu bişey.

Ve lezzetli

• Kayısıyı ısırdığını düşün ama tadi nektariye benzesin

• Bu yazanların çoğuda yemedi.
    Merak etme.
  • Ananaslı, mangolu meyve suyunu, ice teayi seviyorum. Güzel bence..

• Ananasın eğer konservede olanını alırsan o daha tatlı ve yumuşak üstelik konservede suyu da var.Ben bir kere migrostan içini çıkartıp aldım ancak çok sertti.Ya iyisi denk gelmedi ya da ben alışamadım.Ancak konservedekinin tadı süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Her sabah ananas yiyorum ciddiyim çok güzel (tabii 1 dilim yiyorum her sabah) (sigaram içkim yok boşa para filan diyenler gelmeden söyleyeyim , zaten yıl oldu 2018 artık fiyatı uygun)

Bence ilk denediğinde garip gelebilir tadı , ama sonradan alışırsan en sevdiğin ilk 5 meyve arasına girer. Mesela diğer mango, avokado , hindistan cevizi , pomelo gibi meyveleri denedim ve sevmedim . Ama ananas cidden efsane , uzun süredir yerim .

EDİT : Yemeden önce buzdolabında beklet öyle ye soğuk soğuk daha güzel , zaten kestirip alacağın için her türlü buzdolabına koyman gerekecek

1 kilo avokado almıştık da yiyememistik.çünkü nasıl yendiğini bilmiyordukdış kabuğundan biraz ısırmıştım.tadı ceviz kabuğuna benziyordu.

O günden sonra tevbe ettik avokado ya

• on numara bir meyvedir ananas çok severim. kestirdikten sonra dolaba koy soğusun ılık yeme bişey anlamazsın
    çok yersen dilin pörsüyo :D kararında ye çok güzel bi meyve
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.