Şimdi Ara

Olympus OM-D E-M1X aynasız kamera duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ay başında yeni bir aynasız kamera geliştirdiğini açıklayan Olympus bu hafta resmi olarak satışa başladı. Olympus OM-D E-M1X aynasız kamera modeli OM-D E-M1 Mark II modelinin biraz daha büyük versiyonu hissiyatı veriyor.


     


    Olympus OM-D E-M1X özellikleri ve fiyatı


     


    20.4MP çözünürlüğünde Live MOS Micro Four Thirds sensör kullanan aynasız kamera 18 fps sürekli çekim hızına sahip. 8 kareyi art arda yakalayarak 50MP çözünürlüğünde JPEG veya 80MP çözünürlüğünde RAW fotoğraf çıktısı alınabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.BenQ uygun fiyatlı ev sinema projeksiyon cihazını duyurdu

    4K çözünürlüğünde 30fps video kaydı yapabilen kamera çift TruePic VIII görüntü işlemcisi ile en iyi sonuçları veriyor. ISO değeri 25600 seviyesine kadar çıkabilirken çift batarya sistemi ile tek şarjda 2580 adet çekim yapılabiliyor.


     


    Gövdenin içerisinde yer alan 5 eksenli görüntü sabitleyici fotoğraf ve video çekimleri esnasında sarsıntı etkisini en aza indiriyor. 121 noktalı faz algılamalı otomatik odaklama sunan cihaz dış ortam şartlarında kullanıma da elverişli.


     


    Cihazın 2.36 milyon noktalı elektronik vizörü 0.83x büyütme yapabiliyor. 3 inçlik 1 milyon noktalı dokunmatik LCD ekran ise farklı açılarda kullanılabiliyor. Çift SD kart girişi ile depolama kapasitesini geniş tutan Olympus OM-D E-M1X modeli sadece gövde olarak 3000$ fiyat etiketine sahip. Ön siparişler başlarken sevkiyatlar ise 25 Şubat tarihinde gerçekleşecek.


     


     


     



     







  • "Aynasız kamera segmentine katılan Olympus" katılan derken?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 25 Ocak 2019; 16:43:32 >
  • m43 için çok pahalı be 3000$

  • Su makineyi uzaya gonderdikleri uydulara veya diger gezegenlere gonderdikleri uzay araclarina taksalarda adam gibi foto gorsek

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Aynen. O paranin yarisina yakin maliyetle Sony A7 III veya ayni maliyetle A9 almak varken boyle minnacik sensoru olan 3000 USD'lik kameraya para vermek gercekten mantiksizlik.

  • Hocam internette bu makineleri övenler var. Ama bence ne olursa olsun iso performansı ve renk derinliği full frame gibi olmaz. 1000$'a satılır anlarım ama 3000$ aşırı gereksiz pahalı. En basitinden a6300 ile güzel 3-4 lens alıp tüm setini yaparsın o paraya. Hatta üstüne para artar.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. 😊 1000 $ bile böyle küçük sensör için çok. Lensleri de neredeyse full frame lenslerle aynı fiyatta. Olympus gerçekten kendini aştı fiyat konusunda 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.