Arkadaşlar eğer ölümsüzlük varsa sizce de çok korkunç değil mi? Sürekli devam eden hayat ya da yaşam... Cennette veya cehennemde... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölümsüzlük korkusu

-
-
öyle evet
-
Teşekkür ederim cevap için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 7 Nisan 2024; 4:25:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğum bir romanda vardı. Yeni insan bedeni üretebiliyorlarlar ve yaşlananların bilincini ya da ruhunu yeni bedene naklediyorlar. Genç bir bedenle hayata devam ediliyor.
-
Altered carbon olabilir
tam tersine..sonsuza kadar yok olmak hiçlik boşluk hiç birşey hissetmemek yok olmak benim evrendeki en büyük korkumdur.sonsuz bir hayatı kim istemez ki? sonsuz hayatta istediğin yemekleri en lezzetli tatlı yiyecekleri yemekleri istediğin kadar sabah akşam full yersin.sevdiğin kızla ya da istediğin herhangi bir kadınla istediğin zaman sevişirsin.istediğin zaman en zevkli pc oyunlarını oynarsın.istediğin zaman en güzel mekanlara gidip eğlenirsin.istediğinde en sevdiğin sporları yani futbol basketbol yüzme gibi aktiviteleri yapabilirsin.sonsuza kadar böyle yaşamaktan daha güzel bir şey mi olur? daha ne istiyorsun belanı mı? bence sonsuz yokluk hiçlik hiçbir şey hissetmemek en kötü olan olaydır.sonsuza kadar narkoz anestezi yemiş gibi hiçbir şey hissetmeden hiçlikte yok oluşta olmak en büyük korkumdur.son olarak;
sıkıldıysan hayattan mezarlığa git.ölüler iyi bilir.yaşamak güzeldir...
necip fazıl kısakürek
-
Sanırım yokluğu hayal edemediğim için böyle düşünmüşüm teşekkür ederim hocam
Bir de bedenin canlıyken üst boyuta geçerek yükselmek var. Yine ölümsüz oluyorsun.
Bunu Ramtha başarmış mesela.
-
rica ederim.yaşamak kadar güzel birşey yoktur.zaten bununla ilgili bir sözde var; yaşam allahın canlılara verdiği en büyük hediyedir.sonsuza kadar cansız bir şekilde hiçbir şey hissetmeden var olmak belkide en kötü canlıların hatta şeytanın ve nefsin bile istemeyeceği bir şeydir.çünkü herşeyi hissetmek görmek tatmak zevk almak yaşamak varken yok olarak var olmamayı kim ister ki? bence biraz daha iyi mantık yürütüp düşünürsen bu dediklerimi çok iyi anlarsın.sadece senin için demiyorum.sonsuz hayatı istemeyen herkes için bu sözlerim.
-
aileden fakir olana korkunç gelir aileden zengin olana güzel gelir.
-
öldükten sonra beyninin ölmediğini ve sonsuza dek bilincinin açık kaldığını farz et bir de
tabutun altında tüm kemirgenler seni yerken hepsini hissedeceksin
-
öyle birşey yok.insan bedeninde ruh vardır.ölümden sonra ruh yaşamaya devam eder.kıyametten sonra mahşer günündede tüm ruhlar yaptıkları amellere göre cehenneme ya da cennete gidecek.
-
çok özeniyorum senin gibilere
eminim kişisel hayatında gayet mutlusundur
ruh öteki dünya cennet cehennem aynen
pırıl pırıl, kullanılmamış, tozlanmamış bir beyin. toplum içine ne yerleştirdiyse o
-
Hocam ölümden sonra sarterler kapanıyor. Bir hayat yok. Anlamıyorsun bile var mıydın yok muydun yoksa oldun mu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerden biliyorsun daha önce öldün mü? ölümden sonra yaşam var.çünkü ruh denilen bir şey var.ruh yoksa ve ölümden sonra yokluk varsa bilim adamları şimdiye kadar 50 kere buna çare bulmak için deneylerle ölümsüzlüğü bulurlardı.insan bedeni sadece organlardan ibaret değildir.ruhda vardır.en basit örnek astral seyahat.astral seyahatte nasıl kendi bedenini tepeden görebiliyon ve dünyada tur atabiliyon? ölen insanlar nasıl yakınlarının rüyalarına girebiliyor? bu kadar somut kanıt varken cahil cahil şarterler kapanıyor demişsin yemin ediyorum kahkahalar attım
mynet trend
Ölünce her şey bitmiyor! Sonraki hayatın varlığı kanıtlandıhttps://www.mynet.com/olunce-her-sey-bitmiyor-sonraki-hayatin-varligi-kanitlandi-190101191298
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 10 Temmuz 2024; 3:17:3 >
-
Ölen insanların rüyaya girmesi+ astral seyahat= somut örnek
bunlara gülecek kadar cahilsen ben sana daha ne diyeyim?
-
Hocam kusura bakma da uslubundan ve yazdıklarından belli... Gerçek bir "cahilsin"... Ondan sana bir şey anlatmaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cennet-Cehennem fakirleri uyuşturmak için zenginlerin uydurmasıdır.
Hüsn-ü Bala Hatun' un Ruşen Ali' ye söylediği gibi "Cennette cehennem de yeryüzünde..."
-
dost sence bu kanıtlanmış bir gerçek olsa dünya bu halde mi olur, astral seyahat diye bir şey gerçek olsa sence ülkelerin envanterinde hidrojen veya atom bombası olur mu.
ne alaka diye sorma.....
Benzer içerikler
- mng kargo kendi aracıyla çalışma şartları
- whatsapp da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım
- submissive ne demek
- 5 saat uyku yeterli mi
- en arka braketim çıktı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X