Şimdi Ara

olumsuz referansa aldanmayın, konuyu inceleyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #AsRock Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anakartı geçen sene almıştım. Herhangi bir sorunu yoktur. Yeni sistem topladığım için satıyorum.

    - Intel® Pentium® 4 processors, Socket T (LGA 775)
    - FSB 800 / 533MHz
    - Dual channel DDR 400/333 x 2 DIMMs
    - PCIe x 16, FGE 8X
    - ATA x 1 + Serial ATA x 4
    - IEEE 1394a
    - 7.1 channel HDA (Realtek)
    - GbE LAN (Realtek)
    - 8 USB 2.0 ports

    http://www.foxconnchannel.com/tr-tr/product/Motherboards/detail_spec.aspx?ID=tr-tr0000085

    Sadece anakart mevcuttur.

    rizeli28 nickli üyeye satılmıştır.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 29 Mayıs 2014; 14:52:03 >







  • pm.
  • ürün tarafımdan alınmıştır.hayırlı olsun.
  • ürün kargolandı, hayırlı olsun.
  • ürünü bugün teslim aldım.dikkat etmemişim ram yuvası ddr mış.bende ddr2 var test edemedim.neyse umarım açar.ram bulunca.
  • iyi akşamlar.komşulardan 2 adet çalışan ddr 400 ram celeron 336 2.8ghz işlemci ati 3600 ekran kartı anakart
    uzun bir bip sesi ile açmıyor.ne yaptıysam.açamadım kartla .ekran kartını değiştim nafile.anakartta sorun var.telefon ve adres bilgilerini verirsen kargolayayım.
  • pm.
  • P4 anakarta Celaron D takmışsınız sonra gelip anakart sorunlu diyorsunuz. Hoş olmadı.
  • foxconn sitesinde cpu destek listesini göremedim.link eklemesini bilmiyorum.FOXCONN 915PL7AE-8EKRS cpu support yazdım google dan.memorystock ve motherboardsorg adında iki yabancı sitede celeron ve celeron D desteği gözüküyordu ram durumuna dikkat etmedim ama cpu desteğini araştırdım.benim tarafımdan hoş olmayan bir şey olduğunu düşünmüyorum.o zaman bende test edecek ne bir işlemci nede rem var.ben celeron D 336 işlemcime anakart ararken b öyle oldu.hatalı bir alışveriş olmuş.iletişim bilgilerini ver sana geri kargolayayım.anakart ihtiyacım olan değildi.tel.bilgisi pm le verirsen lütfen.benim tel.bilgisini pm.le göndermiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizeli28 -- 14 Kasım 2011; 23:05:40 >
  • pm.
  • bende telefonun yok.ne mesajlara cevap veriyorsun .ne sende telefonum olmasına rağmen arıyorsun.aksi takdirde kötü referans verip hakkında şikayette bulunacağım.sen böyle bahanelerle ve tavırla kazıklandığım ilk kişi değilsin.
  • benim bir hatam yok üründe bi sorun yok hatalı alışveriş yapan sizsiniz donanımlarınızla uyumsuz ise ben ne yapabilirim. hayatımda ilk kez birisi bana dolandırıcı diyor şaşkınım.
    ayrıca ben bu başlıgı takip edemiyorum hem mesaj atıp hem de buraya aynı şeyi yazmanın mantıgını da çözmüş degilim.
  • Ben 6 yıldır bilgisayar topluyorum neyi ne olduğunu biliyorum internetten işlemci.uyumluluğunu araştırmadan anakart almadım.ben gitti gidiyor ,sahibinden.com.daha sonra D.h.com dan yüzlerce bilgisayar parçası aldım.senin gibi onlarca kere dolandırıldım .bozuk parça ile.hemen al seçeneğiyle bile bozuk parça satanlar.senin gibi sağlam falan diyenler.iade kargoyu ptt şubeden teslim almıyorlar.yani ürünlerin bozuk olduğunu biliyorlar.yalnız sana bir şey söyliyeyim o 35.00 bani fakir yapmaz seni de zengin etmiyecektir .birgün bir felaketten sonra kaldırım kenarında ağladığında beni hatırlarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizeli28

    Ben 6 yıldır bilgisayar topluyorum neyi ne olduğunu biliyorum internetten işlemci.uyumluluğunu araştırmadan anakart almadım.ben gitti gidiyor ,sahibinden.com.daha sonra D.h.com dan yüzlerce bilgisayar parçası aldım.senin gibi onlarca kere dolandırıldım .bozuk parça ile.hemen al seçeneğiyle bile bozuk parça satanlar.senin gibi sağlam falan diyenler.iade kargoyu ptt şubeden teslim almıyorlar.yani ürünlerin bozuk olduğunu biliyorlar.yalnız sana bir şey söyliyeyim o 35.00 bani fakir yapmaz seni de zengin etmiyecektir .birgün bir felaketten sonra kaldırım kenarında ağladığında beni hatırlarsın.

    bak arkadaşım tanışmadıgımız için ağır konuşmak istemiyorum.
    keşke ankarada olsaydın da bu lafları yüzüme karşı söyleyebilseydin.
    tanımadıgın insanlar hakkında atıp tutarak kul hakkı yiyen sensin.
    ben sağlam sattım diyosam sağlam satmışımdır.
    senin yaşını bilmiyorum ama çocuk yok karşında bunu bilesin.
    attıgın özel mesajda çok daha ağır konuşmuşsun seninle daha fazla muhattap olmama adına konuyu uzatmıyorum.
    daha önce de dedigim gibi kimsenin parasına ihtiyacım yok. sayende artık bi ürün satarken alıcıyı cepten arayıp ruh halini tahmin etmeye çalışacagım.
    bilgilerimi mesaj atıyorum şimdi. anakartı gönderiyosun. ben deniyorum. gönderdigim gibiyse paranı iade ediyorum.
    bi daha da karşıma çıkma.

    edit: ayrıca 35 değil 30 tl. kargo parasını paylaşmıştık hatırladın mı? unutmadan anakartı gönderirken kargoyu da sen ödeyeceksin. keyfi olarak iade ediyosun çünkü. diğer türlü ödediğim meblayı 30 liradan düşüp geri kalanını gönderirim. asıl hakkını helal etmeyen de benim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 28 Kasım 2011; 17:44:09 >




  • ben 56 yaşındayım ve çocuk değilim.tel.no vermediğin için mesaj yazmak zorunda kaldım.ayrıca yazdıklarımı yüzüne karşıda söyleyebilirim.ayrıca zorla alışveriş olmaz.10.0 tl kargo parası benden çıkacak anakart çalışmıyor ve sen kartı iade almam diyorsun.bu sitede çalışmayan kartın yerine kargo parasını vererek başkasını gönderen de çıktı bu siteden.onlarca bozuk ekran kartı ve anakartla dolandırılanda benim sen dolandırılmadın herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizeli28

    ben 56 yaşındayım ve çocuk değilim.tel.no vermediğin için mesaj yazmak zorunda kaldım.ayrıca yazdıklarımı yüzüne karşıda söyleyebilirim.ayrıca zorla alışveriş olmaz.10.0 tl kargo parası benden çıkacak anakart çalışmıyor ve sen kartı iade almam diyorsun.bu sitede çalışmayan kartın yerine kargo parasını vererek başkasını gönderen de çıktı bu siteden.onlarca bozuk ekran kartı ve anakartla dolandırılanda benim sen dolandırılmadın herhalde.

    birader adresimi gönderdim halen neyin tantanasını yapıyosun anakart çalışmıyor değil uyumsuz parçaları takmaya çalışmışsın. ben resmi site linkini eklemişim ilana, dikkate almayıp google'dan bulduğu her şeye inanan sensin. tamamen senin hatan. kargoyu tabi ki sen ödeyeceksin hatalı alışveriş yapıp iade etmeye çalışan sensin. normalde şu laflardan sonra hiç bi şekilde iade almamam gerekir. sırf geceleri rahat uyu diye iade kabul ediyorum. o para beni zengin etmez tabi ama bu yaştaki bi insanın ruh sağlığına daha fazla önem veriyorum. bi an önce kargoya ver anakartımı. umarım bozmamışsındır.

    yüzlerce alışveriş yaptım 6 yıldır bilgisayar topluyorum laflarına da kesinlikle inanmıyorum. öyle olsa anakart ile uyumlu donanımlar bi şekilde eline geçerdi. sanırım 6 yıl içinde bu 2. bilgisayar toplayışın.

    bi de 56 yaşındayım diyosun cidden öyleyse şu yazdıklarından utanmalısın. daha kesin cevabımı vermeden arkadaşın attığı mesaj ise aynen şöyle:

    quote:

    ben işlemci uyumunu araştırarak aldım dedim sana .ben bilgisayar topluyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum.beni 35.00 tl zarara uğrattın haram zıkkım olsun en sevdiklerinden çıksın .arızalı ürün satıyorsun.eğer iyi niyetli olsan ürünü iade alırsın.bu sitenin yüz karası olanlardansın.senin gibiler beni diğer sitelerde çok dalandırdığı için güven ve rütbe üzeri bir site olduğu için buraya ağırlık vermiştim.yazıklar olsun sana.

    iade kabul etmeme rağmen bi de olumsuz referans vermişsin. yaşın 56 ama zihnin liseli. ettiğin tüm beddualar seni bulsun. asıl sana yazıklar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 30 Kasım 2011; 20:18:20 >




  • utanmadan kargoya bile bir yıldız vermişsin. çok güzel kolilediğimi söyleyen de sen değil miydin? sırf anakarta kargoda bir şey olmasın diye benzer boyutlarda bi koliyi maket bıçagıyla kesip bantlayıp anakartla uyumlu hale getirmiştim. emeğime yazık.

    unutmadan;
    sen bana anakartı alırken kargo için 5 lira göndermiştin. ben kargoya 10,22 tl ödedim. keyfi olarak iade ettigin için bu farkı da düşecegim parandan. 30 liradan sana 24,78 lira kalacak. tabi eğer kargoyu ödersen. diğer türlü benim ödediğim parayı da düşerim. her türlü sonuçta elinde olacak para 14 küsür lira olacak. olumsuz referans verdiğin için anakartın sende kalmasını istemiyorum. dedigim gibi adresi mesaj attım. gönder anakartımı, ben de duruma göre paranın kalan kısmını iade edeyim. tabi önce kontrol edecegim kendi donanımlarımla. fesatlıgını anakarta yansıtmış olabilirsin. eger çalışmazsa tekrar geri yollarım senin ödeyecegin şekilde. sonuçta senin hatan.
    umarım tüm bu yaşananlar kulagına küpe olur. allah ıslat etsin.




  • dolandırıcı demekle haklıyım işte.ben sana ptt kargoyla alırım dedim sen ücreti paylaşalım dedim.benim sana dediğim gibi benden tırtıkladıkrınla servetine para katacaksın zannediyorsun.benim30.0 liramı gönder . sana ne mesaj geçtim adresini yaz geri kargolayayım.sen yinede paramı yatırmazdın.ne yapabilirdim.iade kabul etmeyen sensin.dengesizlik sende mi.bende mi.yoksa diğer iade alanlardamı.kargosunu ben ödedikten sonra iade alabilirdin daha önce.tantana yapan sensin.
  • ilk iade alamıyacağına ilişkin mesajından sonra referans verdim. 2 üç hafta mesajlara cevap vermemene rağmen bekledim.yalan konuşma.önce iade almayacağına ilişkin tavrın.şimdide 30.0 tlyi kırpacağına ilişkin yazın.önce 30.0tl göndereceğini söylemedinmi.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizeli28 -- 29 Kasım 2011; 23:01:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizeli28

    dolandırıcı demekle haklıyım işte.ben sana ptt kargoyla alırım dedim sen ücreti paylaşalım dedim.benim sana dediğim gibi benden tırtıkladıkrınla servetine para katacaksın zannediyorsun.benim30.0 liramı gönder . sana ne mesaj geçtim adresini yaz geri kargolayayım.sen yinede paramı yatırmazdın.ne yapabilirdim.iade kabul etmeyen sensin.dengesizlik sende mi.bende mi.yoksa diğer iade alanlardamı.kargosunu ben ödedikten sonra iade alabilirdin daha önce.tantana yapan sensin. ilk iade alamıyacağına ilişkin mesajından sonra referans verdim. 2 üç hafta mesajlara cevap vermemene rağmen bekledim.yalan konuşma.önce iade almayacağına ilişkin tavrın.şimdide 30.0 tlyi kırpacağına ilişkin yazın.önce 30.0tl göndereceğini söylemedinmi.?

    hayır öyle bir şey söylemedim. ben sadece senin gönderdigin 35 liranın 5 lirasını kargo için gönderdigini dile getirdim. daha sonra ödedigim kargo ücreti aklıma geldi. senin hatan yüzünden ben neden zarar edeyim?
    haftada bir mesaj atmışsın zaten ne 2-3 hafta beklemesinden bahsediyosun. ilk mesajını 7 kasımda atmışsın ve o mesaja gayet düzgünce cevap verdim. kartta bi sorun olmadıgını çeşitli kontroller yapmanı söyledim. sonraki mesajın 2 hafta sonra 21 kasımda zaten. buna cevap veremeyişim kasıtlı degildi konuyla alakasız sebeplerim vardı ki bunlar seni ilgilendirmez; sonra 26 kasımda olumsuz referans ile tehtid edince ben neden iade almamam gerektigini açıklayan bi mesaj attım. ardından ağzını bozup beddualarla dolu mesajını yazmışsın. referansı da son bi iki gün içinde vermişsin. daha önce yoktu. sürekli bakıyorum ben oraya.
    ptt kargo olayına gelince, benim pttde hesabım yoktu böyle yapmakta karar kıldık bunu da hatırlamazsın sen şimdi. cümlelerimin işine gelen kısmını yorumlamayı iyi biliyosun. kargoyu ödeyerek anakartı gönderirsin, kontrol ederim. gönderdigim gibiyse 30 liradan o 5,22 lirayı düşüp gerisini gönderirim. hakettiginden bir kuruş fazlasını ödemeyecegim. anakartın parçalarınla uyumsuzluğu benim problemim değil. kime söylesen güler. tabi normalde iade alınmayacak bir şey degil. karşılıklı hoşgörüyle tatsızlık ortadan kaldırılabilirdi. kim olsa sorunsuz ürünü iade almak istemez. bugüne kadar hiç beddua işitmedim ben kendi beceriksizligin yüzünden bi ilki yaşadım sayende. bunların hepsi senin hatalı alışverişden ziyade sonraları takındığın tavır yüzünden böyle. adam kargo ücreti konusunu da üzerime yıktı kargo şirketi üzerinden de mi dolandırdım yani ben şimdi seni? yurt içi kargo kazanınca ben de mi kazanıyorum nedir yani?
    para problem degil benim için. asla da olmadı. şuan benimki nabza göre şerbet tamamen. bana çamur attıp olumsuz referans verdigin için ettigin hakaretleri de hesaba katarsak benden hoşgörü beklemen saçmalık zaten.
    yukarıda Allah var kim kimin hakkını yiyor görüyor rahat ol sen.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.