Şimdi Ara

ölüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 gündür ölümü düşünüyorum yok olacağım bir daha ne kimse beni nede ben kimseyi göremiyecegimi yerin altını falan çok düşünüyorum kafayı yemeden yardım edin ölümden çok korkuyorum birde öbür dünyada bu dünyada yaptıklarımızı bilecekmiyiz orda burdaki arkadaşlarımzı yaptıklarımızı hatırlayacakmıyız DALGA GEÇMEDEN lütfen yardım edin ve sorularımı cevaplayın her dakka aklıma gelmiyo bunlar geceleri ve yanlız kaldığımda

• Ölümün hak olduğuna iman ettiğiniz halde, ondan neden hoşlanmıyorsunuz? (Müslümanadır bu söz)
  • Git yap unutursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öbür dünya yok kardeş doğmadan önce neyse o olacak.Çünkü senin beynin oluşmadan önce yoksan beynin ölüncede yok olursun.İnsanlar doğmadan önce boşlukta asılı kaldıklarını ve öldükten sonra var olacaklarını beyinlerinde kurguluyor aslında beyinleri ölünce benlikleride ölecek ruh falan uçma durumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 9 Kasım 2013; 23:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Ölümün hak olduğuna iman ettiğiniz halde, ondan neden hoşlanmıyorsunuz? (Müslümanadır bu söz)

Nick - Mesaj uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümden korkma, ölümden sonrasından kork. Korkmamak için bu dünyana ve öbür dünyana çalış

• orda zebaniler var hemide gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Öbür dünya yok kardeş doğmadan önce neyse o olacak.Çünkü senin beynin oluşmadan önce yoksan beynin ölüncede yok olursun.

+1
  • Doğmadan önce nasıl hiçbir şeyi bilmiyorsan,öldükten sonra da bilemeyeceksin.Yerin altından bu kadar kormana gerek yok.
  • Müslüman mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes indeed -- 9 Kasım 2013; 23:04:30 >
  • ergenlik sonrası gençlik olgunluk zamanı herkeze oluyor bunlara ölümden sonra varlığın devam edecek tekrar dirilene kadar kabirde varlığını bileceksin.

Ölüm herkezi korkutur. Fakat Mümin olarak ölmemek beni daha çok korkutur.
  • Doğmadan önce var oluşun bir eksikliğini hissetin mi ? geçiş biraz zor olacak. sonrası sonsuz uyku
  • her şey gibi acı ve ölümde geçici bir şeydir, psikolojik geçer ama çok korkuyorsan bir tek allaha yönelmelisin onu sevmelisin ve onun istediği gibi bir kul olmalısın sonra koku falan kalmaz, mevlanayı düşün bak öldüğü gün bugün benim düğünüm demiştir neden üzülüp yas tutuyorsunuz? konu yalnızlık veya korku değil sadece amaç öbür dünya içinde bir amacın olmalı dediğim gibi sevmelisin ölümü ve allahı
  • karahayıt kullanıcısına yanıt
    İmzamda yazanı yap.Kimse seni unutmaz.Yani: Öyle bir şey yap ki tüm dünya seni unutmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

her şey gibi acı ve ölümde geçici bir şeydir, psikolojik geçer ama çok korkuyorsan bir tek allaha yönelmelisin onu sevmelisin ve onun istediği gibi bir kul olmalısın sonra koku falan kalmaz, mevlanayı düşün bak öldüğü gün bugün benim düğünüm demiştir neden üzülüp yas tutuyorsunuz? konu yalnızlık veya korku değil sadece amaç öbür dünya içinde bir amacın olmalı dediğim gibi sevmelisin ölümü ve allahı

insan biliyormuda dogru din hangisi?emin olsun sen hic tereddüt etmedinmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yes indeed

Müslüman mısın?

şüküeler olsun evet
  • Kafaya takma, unut gitsin. Diğer insanlara ayak uydur.
  • "Hiç kimse ölmek istemez ama herkes cennete gitmek ister"

• karahayıt kullanıcısına yanıt
    fazla düşünme bu konuyu saplantı takıntı haline getirirsin hayatı tadını çıkar son günü yaşıyormuş gibi.. herkes ölecek inanan inanmayan herkes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahayıt

quote:

Orijinalden alıntı: Yes indeed

Müslüman mısın?

şüküeler olsun evet

Senin ruhun acıkmış, dini sohbetlere katıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.