Şimdi Ara

ÖLÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün okulun bekcisi kalp krizinden ölmüş.

Ve ben o adami en son mescitte beraber namaz kılarken gördüm beyler inanabiliyomusunuz? Çıkışta tokalastik Allah kabul etsin dedi bana bende ona.

O anda konuştugum,dokunduğum kişi... şimdi...
    Benim gibi göremiyor,duyamiyor,tadamiyor,koku yok.
    Toprağın altında yatan bi ceset.

Ve en garip olanda. Bizimde bir gün böylece sessiz göçüp gidecek olmamız.

Cok garip oldum be bi an.

Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende amcamla en son telefonla görüşmüştük gülüştük,birbirimize espriler yaptık kapattı ve öbür gün motor kazasnda vefat etti.Haberi duydugum an sanki hayat durmuştu benim için daha dün gülüştüğüm adam ölmüştü ya babam yerine koyduğum adam bir anda yok olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

Bende amcamla en son telefonla görüşmüştük gülüştük,birbirimize espriler yaptık kapattı ve öbür gün motor kazasnda vefat etti.Haberi duydugum an sanki hayat durmuştu benim için daha dün gülüştüğüm adam ölmüştü ya babam yerine koyduğum adam bir anda yok olmuştu.

Allah rahmet eylesin hocam:( ne denir ki? :(

• Amin.En kötüsüde ne biliyo musun güzel birşey yaptığımda ya ne biliyim bi dersten güzel not aldığımda bile onunla paylaşırdım.O olaydan sonra sanki yalnız başıma kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

Amin.En kötüsüde ne biliyo musun güzel birşey yaptığımda ya ne biliyim bi dersten güzel not aldığımda bile onunla paylaşırdım.O olaydan sonra sanki yalnız başıma kaldım.

Üzdün be hocam :(

• it kopuk kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim sıkıntımla sii boğduysam bende gözyaşlarımı tutamadım cidden biri öldüğünde hani derler ya unutursun işte dertler,borçlar filan var ama yok yatağa kafamı koyduğum an o aklıma geliyor veya en mutlu olduğum anda bile o olay zihnimde beliriyor.Tarifi yok bunun.
  • "Yeryüzünde bulunan her canlı fânîdir, yok olacaktır." (55/Rahmân, 26)
  • hergeçen saniye ölüme daha da yakınlasıyoruz kaçarı yok ! insanoğlu aciz ve çaresiz
  • Aklıma şu söz geldi paylaşmak istiyorum:

ÖLÜM
  • Deminden beri yazıp siliyorum. Gece gece aklıma geldi. Gözlerim doldu.😢😢

• Dünya hayatına, mal edinip onları çoğaltmaya o kadar dalıyoruz ki.. Doğumdan beri belli olan gerçeği unutmayı başarıyoruz. Emrolduğu gibi dosdoğru ol diyor kitap. Biz ise ne hile yapsak da kar etsek diye plan kuruyoruz. Bir de akıllı sanıyoruz kendimizi, gören yok gibi. Bir sıkıntı görünce , bana ne herkes kendine diyoruz. Kim doğru düzgün yardım ediyor muhtaç olana? Ölüm. Evet zaten öleceğiz. Bizim de selamız okunacak. Hiç hayal edemesek bile.. İşte o zaman bu dünyaya dair her şey anlamsızlaşacak.

• Ölene üzülememişsek, halimize acıyamamışsak o zaman olmamışız.

12 gün sonra babamın vefat edişinden 2 yıl geçmiş olacak.
    Babamın beni, kardeşlerimi göremeyişine değil. Bizim onu göremeyecek olmamıza üzülüyorum.

Baba kavramını doldurup taşıran bir insandı. Çok baba gördüm babam gibisini görmedim hala.

Sevdiğim kızı istemeye giderken yanımda olmayacak,
    Daha sakalım çıkmamıştı, tıraş bıçaklarımız karışmayacak, onun kavgasını yapamayacağız
    Olum sen bu kafayla para kazanamazsın deyip kızanım olmayacak artık

Nerde ne iş yapacağımı öğretenimin olmadığı gibi 3 küçük kardeşe gerçek abilik yapma durumunda kaldım. Kaldı ki 2 sene öncesine kadar tembellikten ölen ben artık aklı başında kararlar vermek durumunda kaldı. Ben ve aklı başında olmak? O tembel çocuk mu?

Akıllı olmadığınız sürece zeki olmak size pek fazla şey katmıyor.

Ama bu üzüntülerin hepsinin bu dünya hayatına tat veren şeyler olduğunun farkındayım. Zorluklar olduğu için yaptıklarımızdan zevk alırız. Ne kadar zor o kadar kıymetli.

Yaratıcının olmadığını düşünenlere saygı duyarım. Bu konu sanırım size göre akılsızların toplandığı konu olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Ölene üzülememişsek, halimize acıyamamışsak o zaman olmamışız.

12 gün sonra babamın vefat edişinden 2 yıl geçmiş olacak.
    Babamın beni, kardeşlerimi göremeyişine değil. Bizim onu göremeyecek olmamıza üzülüyorum.

Baba kavramını doldurup taşıran bir insandı. Çok baba gördüm babam gibisini görmedim hala.

Sevdiğim kızı istemeye giderken yanımda olmayacak,
    Daha sakalım çıkmamıştı, tıraş bıçaklarımız karışmayacak, onun kavgasını yapamayacağız
    Olum sen bu kafayla para kazanamazsın deyip kızanım olmayacak artık

Nerde ne iş yapacağımı öğretenimin olmadığı gibi 3 küçük kardeşe gerçek abilik yapma durumunda kaldım. Kaldı ki 2 sene öncesine kadar tembellikten ölen ben artık aklı başında kararlar vermek durumunda kaldı. Ben ve aklı başında olmak? O tembel çocuk mu?

Akıllı olmadığınız sürece zeki olmak size pek fazla şey katmıyor.

Ama bu üzüntülerin hepsinin bu dünya hayatına tat veren şeyler olduğunun farkındayım. Zorluklar olduğu için yaptıklarımızdan zevk alırız. Ne kadar zor o kadar kıymetli.

Yaratıcının olmadığını düşünenlere saygı duyarım. Bu konu sanırım size göre akılsızların toplandığı konu olacak.

Gözlerim doldu hocam :(

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun hocam zor iş gerçekten

• yaşamaya bakın ölmeyi düşünmeyin
    böyle konular açıp can sıkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

yaşamaya bakın ölmeyi düşünmeyin

Bi yakının öldüğünde anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

yaşamaya bakın ölmeyi düşünmeyin

Bi yakının öldüğünde anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

Başınız sağolsun hocam zor iş gerçekten

Eyvallah hocam, saolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm her an dibimizde, bizimle beraber yaşıyor. İşyerinde bir anlık dikkatsizlik ani ölümlere sebep olabilir, oldukça sakin kafayla bir daha düşünerek çalışmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.