Bu dönemde arkadaşlarının sana ne kadar değer verdiğini anlayıp ayırt ediyorsun gerçekten yine başka bir arkadaşımla telefonda konuşuyorum dedim ki abi kalbim paramparça berbat hissediyorum adam bana olur knk öyle diyip sınıftan kızların akşam oturmaya çağırdığını anlatıyor :D Güler misin ağlar mısın Mesela bir arkadaşım 1 saat boyunca dinledi beni abi sonra dedim ki bu arkadaşım bana gerçekten değer veriyor geçiştirmiyor. Bu saatten sonra bende artık nabza göre şerbet vericem. Benim zor zamanımda beni dinlemeyen adama yarın bende aynısını yapacağım. Sevgiye olan inancımı kaybettim aslında şuan sanki çok şiddetli bir fırtına olmuş onun ardından fırtına dinince bir sessizlik olmuş gibi hissediyorum. Bu dönemde başka 1-2 kızla kahve içmeye çıktım ama hiç bir şey hissetmediğim için onlara umut vermemek adına uzatmadım hatta bir tanesi biraz yazıyordu onu da geçiştirdim. Kendimi çok seviyorum, değer veriyorum ama bir kız tarafından koşulsuz şartsız sevilebileceğime inancımı kaybettim. Her şey bir çıkar ilişkisi zor zamanında ona destek oldun ilgi verdin hoşuna gitti ama zor zamanı geçince senin desteğine ihtiyacı kalmadı dolayısıyla sana da ihtiyacı kalmadı Ama üstte dediğim hissi çok yaşıyorum sanki içimde fırtınalar kopmuş sonra o fırtına durmuş şuan bir sessizlik hakim öyle bir his var. Gerçekten o dönem çok dipteydim bir darbede ordan yiyince çok canım yanmıştı :) Neyse hocam umarım Allah herkese gerçekten değer bilen bir sevgili nasip eder ne diyelim ben bu dönemde hiç isyan etmedim. Neden böyle oldu vs diyip sadece hayırlısı değilmiş nasip değilmiş dedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 20 Haziran 2022; 3:51:47 > |
Ölüler bile sırt üstü gömülür, sen beni yüz üstü bıraktın. (2. sayfa)

-
-
Katılıyorum.
Birde aile baskısı gören ve ben özgürlüğüme çok düşkünüm diyen kızlardan uzak durun, uğraştığınıza değmez anca kendinizi yıpratırsınız.
Bu tarz kızlar genelde baskıdan kafayı yemiş oluyor. En ufak bir şey sorduğunuzda bunu direk baskı olarak algılayıp sorun çıkartıyor.
-
Dostum alfalığın 1. kuralını çiğnemişsin zaten bırak bu aşık olduğum kadın safsatalarını. alfa erkek kimseye ve hiçbir şeye bağımlı olmaz kendi mutluluğunu başkalarının kararlarına bağlamaz. yaşın kaç bilmiyorum ama 25 üstüysen ve aşk acısı çekiyorsan zamanında hiç darbe yememişsin demektir. biz kaç kıza aşık olup darbeler yedikten sonra açıldı gözümüz. yeterli bilinç düzeyine erişebilirsen seninki de açılır belki. benim üst seviye bir işim yüksek miktarda kalacak mirasım ve beraber olabileceğim birçok kadın var ama olur da bir gün hoşlanmayacağım bir durumda bulursam kendimi yine sadece kendimi seveceğimi ve koruyacağımı biliyorum. hiçbir kadının seni gerçekten sevebileceğine inanma kadınlar parayı sever sonra aşık taklidi yapar. kişiliğinin bir önemi yok bana tanışır tanışmaz evlilik teklifi eden birsürü kız oldu. kadınlara göre sen bir projesin yani onların kafası bizimki gibi çalışmıyor aşırı çıkarcı ve paragözler. zaten senin hikayen de bunun sadece basit bir örneği olmuş. hele hele diz üstüne çöküp ağlamalar fln... hissettiklerini az da olsa tahmin edebiliyorum ama emin ol bu konuda harcadığın eforun hepsi boşa gidecek o kızın kafasında şuan zengin ve iyi kariyere sahip bir koca bulmak var boşuna kasma yani hayatına bak işini gücünü yoluna koy sevdiklerinle takıl hiçbir kadına güvenme onlara karşı hislerin en fazla hoşlantı düzeyinde olsun.
-
Sen bu kafayla devam et boşver. Sertlik kanında var hayatın diye bir şarkı var aç onu dinle..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne desem bilemedim :(
Zamanla göreceğiz iyi mi oldu kötü mü oldu diye, geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın hocam ama mesele anlayıp anlamaması değil yanında olması diye düşünüyorum. Belki gerçekten anlıyodur belki de hiç sıkıntı çekmemiştir anlayamaz. Sorun değil. Yanında olmaya engel de değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah öldürür dünyadan alır
Sen beni öldürdün hayatta bıraktın
Cehennem ateşi ahirette olur
Sen beni dünyada, ateşe attın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X