Şimdi Ara

Ölücüler Hala Saçma Pazarlıklara Girişiriyor İkinci El Piyasasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ne zaman ürün satışa koysam gelen mesajlar yüksek indirim üzerine. Piyasa değerinin çok altında. Bizim millet hala ülkede değişen piyasa şartlarını sosyal medyada karşılarına çıkan abartı sanıyorlar herhalde. Özellikle teknoloji ürünlerindeki tepkileri sinir bozucu.


    Size bir örnek vereyim. Ben GTX 1060'ı sıfır almıştım, fiyatı 1650 TL'ydi 4 sene önce. Bu sene başında 1900 TL'ye ilanlara koydum. Gelen mesajlarda deniyor o paraya etmez. Fabrikadaki ustam dedi vereyim 1200 TL, zaten daha fazla etmez. Hiçbir indirimi kabul etmedim, satmadım. Çünkü piyasanın gidişatını idrak edebiliyordum az çok. Geçen ay 4200 TL'den satışa koydum. Geçen hafta 4000 TL'den sattım. Aynen öyle; birkaç ay önce 1900 TL'den satışa koyduğum 1060'ı 4000 TL'den sattım geçen hafta.


    Ölücü arkadaşlara sesleniyorum, sosyal medyada gördüğünüz ülke piyasası hakkındaki pesimist paylaşımlar şaka değil maalesef, durum böyle ve gidişat kötü. Saçma sapan indirim istekleriyle kafa ütülemeyin. Şu an monitörmüş, cartmuş curtmuş satıyorum ve indirimleri kabul etmiyorum.


    Hatta size şunu söyleyeyim ki ekran kartını sattığıma biraz da pişmanım; çünkü bu gidişata bakılırsa gelecekte daha da değerlenecek. Bunun sadece kripto para madenciliğiyle de alakası yok, diğer ürünler için de dengi geçerli. İki sene önce 10 bin TL'ye ikinci el motosiklet aldım, aynı motosiklet şu an 22 bin TL, üstelik yaşı büyümesine rağmen! İlanlara koydum fakat gelen saçma sapan indirim istekleri üzerine sildim ilanı. Bir de bazıları utanmadan diyor o kadar etmez o. Hala ülke piyasasının geldiği durumu idrak edemeyenler var.


    Tabii bu durum sadece TR için geçerli değil arkadaşlar, ABD'de bile zenginler ellerindeki nakiti çeşitli materyallere yatırıyorlarmış. Çünkü 1 seneyi aşkın süren coronavirüs pandemisi yüzünden ülkeler para bastı, paralar değer kaybediyor, dolar bile düşüyor (bizim ülkede doların yükselmesinin sebebi TL'nin değeri daha yüksek oranda düşüyor).


    O yüzden ölücülerin mesajlarını ve saçma sapan "o kadar etmez o" blöflerini kaale almıyorum arkadaşlar. Daha beklesinler onlar, bekledikçe daha da zorlaşacak elde etmeleri her geçen gün.


    Not: Bugün bir ilan hakkında bir müşteriyle mesajlaşmadan sonra içimi dökmek istedim arkadaşlar. Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 29 Mayıs 2021; 3:46:48 >







  • Gtx 1060 harbiden 4000 ediyor mu

    Bendeki asus strix hemde satabilirim belki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Gtx 1060 harbiden 4000 ediyor mu

    Bendeki asus strix hemde satabilirim belki

    Bendeki Armor serisiydi





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.