Şimdi Ara

Ölü sisteme göre ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye sınavlara çalışıcağımdan ve artık pek çok oyundan haz almadıgım için yeni bilgisayar almak istemiyorum ama bu bilgisayardada hiç birşey oynanamıyor. 6-7 yıldır kullanıyorum ekran kartı yok yada vardı serviste çaldılar diye düşünüyorum eskiden knight açan bilgisayar şimdi icona basınca direk kapatıyor .Herneyse beyler max 150tl civarı ekran kartı arıyorum.Ayrıca dipnot: Daha öncesinde arkadaşım gt(hatırlamıyorum)500mb 300bitlerde bi ekran kartı vermişti Aşırı büyük geldiginden kasama sığmadı ve geri verdim ona göre küçük bir ekran kartı seçtim
    Sistem özellikleri:
    işlemci :İntel pentium dual 2.0 ghz
    Ram : 3gb
    psu : 300w
    ekran kartı : 198mb

Sitelerde bu buldumhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-8693.html . Bu kart bu sistemle gta4 açabilir mi ?
    Bu arada oynadığım oyunda dota2. Benim için 25fps bile yeterli gerçi onu alabilir miyim bilmiyorum

Kart önerilerinizi bekliyorum

• Tercih fena değil ancak bit değeri 256 olmak kaydıyla 2. el ati 4850 lerde 100-120 tl arası değişekde, fakat directx 11 desteği yok, oynayacağın oyunlar 11 istiyorsa linkindeki kartı al bence, istemiyorsa 2. el bi ati 4850 veya nvidia 9800 de (direct x 10 desteklidir her 2 kartda) iyi performans sağlar...
  • hocam bence işlemcini değiştir, AMD A10 serisi bir apu al yaklaşık 300 tl ye hem işlemcini yenilemiş olursun (3.8 - 4.2 Ghz aralığında) hem de daha iyisini alana kadar idarelik bi ekran kartın olmuş olur.
    Bu arada sormayı unutmuşum ram frekansın kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_ce_racı -- 1 Temmuz 2014; 17:23:12 >
  • R7 250 işinizi görür.
  • ikinci elde 8800gt tam sistemine gore...300watt psu ucu ucuna yetecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8800GT falan değil sıfır 5450 Asus al Dota2 LoL CS:GO oynatır

• o işlemciyle gta4 oynaman biraz zor yani ekran kartı alıp da kurtarabileceğin bir oyun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hd 7730 al keyfine bak 150 tl olması lazım vatanda

• 5450 Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Tercih fena değil ancak bit değeri 256 olmak kaydıyla 2. el ati 4850 lerde 100-120 tl arası değişekde, fakat directx 11 desteği yok, oynayacağın oyunlar 11 istiyorsa linkindeki kartı al bence, istemiyorsa 2. el bi ati 4850 veya nvidia 9800 de (direct x 10 desteklidir her 2 kartda) iyi performans sağlar...

Kartlara baktım ya o kartlar kasaya sığmaz hem büyük hemde cok kalın ayrı arkadasımınki gibi olucak.Bide 2.el alma şansım yok babam izin vermiyo bilgisayarla ilgili olan şeylere zamanında tamire diye götürdüğü laptopunu çaldırdı bize sardı.Yinede teskür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

hocam bence işlemcini değiştir, AMD A10 serisi bir apu al yaklaşık 300 tl ye hem işlemcini yenilemiş olursun (3.8 - 4.2 Ghz aralığında) hem de daha iyisini alana kadar idarelik bi ekran kartın olmuş olur.
    Bu arada sormayı unutmuşum ram frekansın kaçtı?

Yakında bilgisayarı pek kullanamıcam zaten sadece şu aralar beni idare etsin yeterli :) ram 1333 ddr2

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

R7 250 işinizi görür.

Çok kalın kasaya sığmaz o ya

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

8800GT falan değil sıfır 5450 Asus al Dota2 LoL CS:GO oynatır

Hazır alınıyoken iyisini alayım bi kere alıcam zaten idare etsin 1 2 yıl

• Yarin yada cumaya kadar almayi dusunuyorum.En ustde verdigin ekran karti bu anakarta uyar mi ? *Foxconn 45cmx*

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Yarin yada cumaya kadar almayi dusunuyorum.En ustde verdigin ekran karti bu anakarta uyar mi ? *Foxconn 45cmx*

O ekran kartı çok eski alma onu
    http://www.bedavacim.com.tr/POWERCOLOR-HD-7730-2GBK3-H-2GB-DDR3-HD7730-128-BC4B0T-PCI-E-HDMI-DVI-D-VGA_19026.html?gclid=CjgKEAjwuMmdBRDljdfi2_qQpxkSJADDCRwsrb8V-39WVATojhJdN-GF_cifMfkJBYUN92jXneEzdPD_BwE#0
    bunu al rahatına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Yarin yada cumaya kadar almayi dusunuyorum.En ustde verdigin ekran karti bu anakarta uyar mi ? *Foxconn 45cmx*

O ekran kartı çok eski alma onu
    http://www.bedavacim.com.tr/POWERCOLOR-HD-7730-2GBK3-H-2GB-DDR3-HD7730-128-BC4B0T-PCI-E-HDMI-DVI-D-VGA_19026.html?gclid=CjgKEAjwuMmdBRDljdfi2_qQpxkSJADDCRwsrb8V-39WVATojhJdN-GF_cifMfkJBYUN92jXneEzdPD_BwE#0
    bunu al rahatına bak

Zaten zor alditiyorum 150 dedim 20lira daha oldugunu soylersem bu is yatar.benim gosyerdigim uyumlumu acaba biliyor musunuz

• Up beyler uyuyomu yada nasil anlicam uyuyup uymadigini

• Vatanda indirime girmiş internete özel akşama doğru onu sipariş etmeyi düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    sizce iyi bi kart mı ? anakartla uyumluymuş psu filanda iyi ayrıca indirime girmiş resmen beni al diyo
  • Merhaba arkadaşlar bende sizden ölü sistem için ekran kartı isteyeceğim.
    ama arkadaşın sisteminden daha iyi sayılır ama gt4'ü , saints row the thrid'i Low da kasmadan oynuyorum. ama ekran kartım vasat o yüzden ekran kartı alacam yani 200 TL bütçem var. iyi bir ekran kartı tavsiyeniz varsa 1-2 yıl beni idare edebilecek hatta işlemciyide değiştirebilirim ama derseniz ki bu sistem adam olmaz. yeni bilgisayar alacak bizimkiler o zaman bu sisteme fazla para harcamayayım ama dediğim gibi yeni bilgisayara sıcak bakmıyorlar neyse sistemi yazayım faza konuştum.

işletim sis. : windows 7 ultimate
    işlemci : arkadaşınkiyle aynı gibi ama daha iyisi - intel pentiyum dual e2220 (2.20 ghz
    ram : 2gb ddr2
    ekran kartı: Asus eah5450 (1gb 64bit) yazarken bile utanıyorum ama sonuçta değişecek.

Arkadaşlar psu olayından hiç anlamıyorum kasadan güç kaynağına baktım . Ac input : 220-240V yazıyordu bide DC output : 300W yazıyor hangisi bilmiyorum o yüzden ikisinide yazdım .
    yorumlarınızı bekliyorum

• O işlemci ile hd6570'nin üstü ek. kartı alınmamalı.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html
  • Anlamadığım konu şu arkadaşın işlemcisi benden daha kötü ama nerdeyse tüm ekran kartlarını destekliyor bu nasıl oluyor açıklarmısınız.

bu arada link bozuk kardeş hata veriyor ürün kaldırılmış olabilir.
  • Benimde zaten sorunum o ya uyuyomu diyorum millet kart oneriyo benim sorunum r7 420yi bilgisayarima taksam calisir mi ? Sorunum bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.