Şimdi Ara

ölmeden önce öldükten sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://eksisozluk.com/yalcin-mentes--414646

    https://eksisozluk.com/baykal-kent--104390?p=1


    insanların kıymetini yaşarken değil öldükten sonra anlayan acaip insanların ekşi yazıları.

    yaşarken çok ta sevdiğim adam değildi yazan amcalar öldükten sonra pembe pembe yanakları vardı çok şekerdi yazmışlar allah elinize düşürmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • üyelik sınırlayarak edebiyat parçalayarak yükselmeye calışan ekşi'yi kaale almanız hata.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamyon Şöförü kullanıcısına yanıt
    Vatikan veya Cenevre'de İslam adında bir din tasarlandı ve Kuran yazıldı. O ana kadar Allah yoktu. Kuran Arapçaya cevrildi ve Allah oldu. Ben Materyalistim. Bilemem veya bilirim değil, belge diyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım çevrelerindeki milyarlarca nimeti göremeyip yediklerinin nereden geldiğini sorgulamayıp hala senden şüphe edenlere ne yapsan yeridir.devonum artık neden eş bulamayıp sürekli saplara denk geldiğini açıklamanın vakti geldi

    BÜYÜK AN

    çünkü o vereceği nimet e şükredecek insanı bilir şükretmeyecek insanı aç bırakmaz ama şükretmeyeceği en ihtiyacı olduğu şeyi de vermez.kusursuz işleyen hiç bir şey tesadüfi değildir elli bin kere yazdık elli bin kere var mı diye sordun o yoksa sen nereden geldin.

    burada seni var edene doyurana şükür bölümüne dikkat islam hristiyanlık musevilik olayı degil bu nasıl şükrettiğin önemli inkar etme yeter başınızda bir dert varsa bundandır.
    din insanları kötülükten men etmek için bir aracıdır.o olmasa insanlar çekinmese din varken böyleyken insanlar istediklerini yapardı ve insanların istedikleri gerçekten hiç iyi şeyler degildir.
    orman kanunları olsa vicdanlar olmasa herkes birbirini kendi menfaati için yok ederdi din önemlidir o yolda olmayanların hali ortadadır.ot koklayıp sap yalamakla mutlu olunmaz o kitapta doğru yollar vardır siz o yollarda bu yuzden degilsiniz.

    yahu hiç mi çevrenizdeki bu kadar uyumlu şeyin nasıl milyarlarca yıldır hiç sekmeden kusursuz çalışmasını görmezsiniz her bir şeyin kaynağı farklı yerden olsa bu uyum sağlanır mı.dunyaya yeni geldiniz durun bakalım.

    şeytanın uşağı olanlar tanrıdan insanlar şüphe etsin diye uğraşıp duruyor internette.vicdanı ve aklı olan hiç bir insan bu kadar nimete kör kalmaz diğerlerinin akıbeti ise bellidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 24 Haziran 2020; 2:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kamyon Şöförü kullanıcısına yanıt
    Hristo, Yehova, vs hepsi binlerce yıllık Baal Kültürünün alt dinleri. Baal Kültürünün haritasını incele. Sadece din değil, toplumların yönetimi, bankacılık, para işleri ile dinlerin yakın ilişkilerini de göreceksin.
    ölmeden önce öldükten sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yoksa pspsexer bu konuyu nasıl açtı?
    Ateist kafirler buyrun yoruma...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çoklar ki forumda inançlı bulmak zor.milletin keyfi yerinde yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.internet devri evde yat klavyeden at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.