Şimdi Ara

Olması Gerekenden Düşük FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın özellikleri; 6GB RAM i5 1.7>2,5 işlemci 2GB 128BIT GT750M Ekran kartı yani oyunu her türlü yüksek fpsde oynatabilecek bir makine.
    Formattan geldikten sonra bilgisayara bir şey oldu,oyun içinde çok yavaş çalışıyor. Lanede 40 tflerde 25 fps,aşırı kötü yani.
    Client de çok yavaştı ama bir şekilde çözdüm onu, bir haftadır uğraşıyorum fps sorununu düzeltemiyorum.
    Denediklerimi söyleyeyim karışmasın :
    -Nvidia son sürüme güncellendi.İşe yaramayınca reddite baktım son sürüm hatalıymış önceki sürüme döndüm.Biraz daha iyi ama hala yetersiz.
    -Oyun içi grafikleri düşürmek fark yaratmıyor.
    -Oyun silinip baştan kuruldu.
    -Pando media booster diye bir şey yok.
    -Gpuz msi afterburner gibi programlarla ısınmayı ve cpu kullanımını inceledim. cpu kullanımı %70in üstüne çıkmıyor ısı değerleri de 65 derece civarı,burada da sıkıntı yok.
    -procexp ile bellek kullanımını kontrol ettim bu da normalin altında sıkıntı yok.
    -Disk birleştirme yaptım (servisten geldiğinde bilgisayarın hard diski değiştirilmesine rağmen) biraz daha düzeldi gibi ama hala sıkıntılı.
    -Advanced systemcare ile bakımdan geçirdim yine düzelmedi.
    -Nvidia denetim masasında ayarları yaptım,client daha hızlı çalışıyor ama oyun içi yine aynı.
    -Uyumluluk için rads'ın içindeki lolü de aynı uyumluluk işletim sistemine getirdim.
    -windows update ve driverlar guncel.
    r3dlogların içinde çok fazla warn ve error var, bir kısmını atsam anlayabilecek var mı bilmiyorum, 2. posta atayım da bakın.
    Ben daha ne yapayım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Teabag -- 20 Mart 2016; 15:14:36 >

• Windows Updatelerin tammi? Ben format attiktan sonrada boyle olmustu updateleri 2 günde yapabildim hepsini anca düzeldi. Birde belki kasanin icini temizlemek ve termal macun ise yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.