Şimdi Ara

OLM BEN HARBI MALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HOCAMCIMLAR VALLA KAFAYI YICEM MILLETE KOTU OLDUGUMU ANLATAMIYORUM.TAM AYT RAYINA GIRDI DIYORUM AYT FEN 18 GELMIS ONSEKIZ LAN ONSEKIZ ON SEKIZ AHAHAHAHAHAHAAHA ULAN ARKADASLARA ANLATIYORUM YA AGA YEME BIZI DIYOLAR HOCALARLA KONUSUYORUM KURUNTU YAPIYOSUN 5KDASIN DIYOLAR LAN OGLUUUM 1 YILIM MILLETE KOTU OLDUGUMU YARDIMA IHTIYACIM OLDUGUNU ANLATMAKLA GECTI KAFAMI SINEMLEYECEGIM AZ KALDI..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• HAYIR DIKKAT HATASINDAN BI INSANIN BU KADAR NETI GIDER MI OGLUUM HARBI KAFAYI YICEM ULAN SINAVI DA YETISTIREMIYORUN

• SIMDI DIYECEKSINIZ KI ULAN GERIZEKALI SUREYI YETISTIREMIYON DIKKATLI DE COZMUYON NE YAPIYON NE AGLIYON NE DIYIM HOCAMLAR KAFAYI YIYECEM

• jenga99 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben senle aynı durumdayım da konuyu yanlış yere açmışsın burada Tyt Ayt başlığında üniversite ile ilgili konu açanlara kitap yazar gibi cevap yazarlar. Tyt ayt hakkında yazanlara yazmazlar. Derdini başka yerde anlat bence burası yanlış yer

• başkan zaten yazıyı görünce bi hatırladım kendi durumumu durum o kadar kötü ki bazen üzülmekten unutuyorum

• zaten yazıp yazmamaları da mühim değil artık forumun aktifligi bitti ben buraya ve genel olarak twittera yazdığım şeyleri kendime ayak izi bırakmak için yaziyorum

Çalışcaz kardeş üzülmek hiçbir işe yaramıyor defalarca deneyimledim bunu. Defalarca üzüldüm sinirlendim kendime aşağılayıcı hakaretler ettim ama hiçbir işe yaramadı. Çalıştım birşey değişmedi. Ama çalışmasam da birşey değişmeyecek. Fakat çalışınca değişme ihtimali var ama çalışmayınca hiç yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLM BEN ÜLSERMİŞİM LAN :(
    9 yıl önce açıldı
    Olm bekir ne Diyo lan
    2 yıl önce açıldı
    BEN MALMIYIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkımızda hayırlısı olsun başkan

İnşallah kardeşim

• Otur 1 haftada tekrar et tüm fen,sonra bak dalgana.Bolca da deneme atarsın,dikkat diyip geçmemek lazım 3 olur 5 olur 20 olmaz dediğin gibi 5kliksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mezuna kalacam nasıl olsa diye salma. Kaç binden mezuna kaldiğın çok önemli. 30binlerden 40binlerden kalmanin psikolojisiyle 80 100k dan kalmanin psikolojisi aynı değil.

• Yok baba ne mezunu ya

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Kral şöyle diyim bi İstanbulda bi Fen lisesinde ilk 10daydım 3 yıldır seneye 110 tyt ile başladım hastanın hikayesi bu

• Sınav garip bir sınav gart düşürmemek lazım ben de geçen sene popüler kurumsal bir dershanede izmirde ilk 5deyfim 20k yaptım,bizim derece sınıfında benim bildiğim benden sonra en kötü 5k var ki 20 kişilik falandı sinif.Bu sene geçen 345 aytyı 80 yaptım 3d 60 geldi,garip bazı şeyler sevinmiyorum artık iyi net gelince

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.