Şimdi Ara

OLEYYYY SONUNDAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb ben 18 yaşındayım okumadım gerçek hayatta tek bir arkadaşım yok okulu bırakınca kesintisiz yıllardır evde bilgisayar televizyon derken yıllar geçti sigara içmeye başladım artık sadece sigara almak için evden çıkıyordum ailem kızıyordu sanatoryumda sigaradan kanser olan tanıdık birilerini bile örnek veriyorlardı hatta geçmiş olsuna gidince gösterdiler. sigarayı odamda içiyordum odam sis gbi oluyordu resmen sigara içmekten 4 pakete kadar içtiğim oluyodu içmediğim sigara kalmadı puro satılsa oda sigara parası kadardır diye alıp iççektim daha sonra sigara keyif vermemeye başladı nefes darlığı oldu artık sigarayı ne yapıp edip bırakmalıydım yoksa öküz gibi soluyordum karar verdim 1-2 ay canım istedi çok zorlandım ve unuttum gerçekten çok bağımlıydım sonra birgün amcam içki içerken bi tadına baktım şakasına sürekli içiyim dedim baktım bu güzel bişey sarhoş oluyon içerkende güzel içkiye yöneldim tam aradığımı buldum derken babam yüzünden içki içmiyim diye kimse bana para vermemeye başladı alkolsüz hayat can sıkıcıydı 1-2 yıldır ikna etmeye çalışıyorum ve demin babam işten geldi konuştum bana her hafta ama her hafta 150 tl vereceğini içkiyi aşırı içmemin zararlı falan filan dedi artık bende alkolik olucam oleyyyy bu arada sadece içkiye para harcıyorum şuan viski içiyorum süperrrrrr içki olunca karıya kızada gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 4 Ekim 2016; 18:35:21 >

• Bak ciddiyim okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll spr dwm

• okumayın

artık bende alkolik olucam oleyyyy

• Haftada 150 liraya hep viski içeceğini sanan ergen

• Okumadım.

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    her hafta viski iççem diye birşey demedim şarap içicem çoğunlukla haftada 1-2 kezde viski hertürlü yetiyor bira şarap votka viski rakı ohhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 4 Ekim 2016; 18:39:55 >
  • Boğa moku

• geber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilot Yahya Bey

Bak ciddiyim okumayın

Maalesef öyle bir hata yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: goldgold0834

her hafta viski iççem diye birşey demedim şarap içicem çoğunlukla haftada 1-2 kezde viski hertürlü yetiyor bira şarap votka viski rakı ohhh

Geçimini nasıl sağlıcan hocam

• ooo qardeshim rsmn alqholick olm$$unn
  • alkolik oldum dün viski şuan votkamı içiyorum 87 tl kaldı biraz fazla harcadım ama olsun her hafta 150 tl cepte
  • ailemle yaşıyorum zaten yiyorum içiyorum her hafta 150 tl yi sadece içkiye harcıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.