Şimdi Ara

Olası İstanbul Depremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 Haiti depreminde 316 bin kişi öldü.Deprem olma ihtimali yüksek İstanbulda tarihin en yıkıcı tehlikesiyle karşı karşıyayız.Ne kadar kaçsak görmezden gelsekde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kader, kısmet,nasip. Bu işin fıtratında var...

• Kader değil ben bile bile burada dururum yada terkederim.Tercihler

• bir şey olmaz milletimiz abartmaya bayılıyor.
  • Şuda bir gerçek istanbul bir deprem bölgesi olası bir depremde.çok fazla suruyeli ölecektir. Çünkü en çok suriyeli istanbulda bulunuyor. Can kaybını suriyeliler artıracak

• Sorun abartmak değil abartmamak.Abartılıyor olsa her yerde bu konu konuşulur

• umarım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

umarım olur.
    Deprem olması size ne kazandır

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Belki hayatın yaşamaya değer olması belki mücadele zorluklar ve yaşadığını hissetmek ?

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Sinirliyken yazmışım heralde

• İstanbul'un nüfusu 15 milyon Eğer İstanbul'da Büyük Deprem olursa 6-7 milyon kişi ölür 1 milyon kişi filanda yaralanır.
  • fıstoffury kullanıcısına yanıt
    Olası İstanbul Depremi

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

Sinirliyken yazmışım heralde
    Aman siz sinirlenmeyin ,sinirlenince insanları evsiz bırakıp ölümüne neden olan depremin gerçekleşmesini arzuluyorsunuz.

• 1999 depreminden daha sert olacağı söyleniyor ki 1999'dan günümüze boş kalan arsaların %90'nı nerede ise dolmuş durumda herkes oturduğu binanın yapısını bilir ona göre tedbir alın ve en önemlisi zor evet ama kişi başı olacak şekilde deprem çantası bulundurun + beyzbol sopası bulundurun devletin ne zaman geleceği belli olmaz her türlü yağmaya karşı tedbir alın ve en önemlisi öldürmekten çekinmeyin devlet gelene kadar orman kanunları geçerli o yamyamlar sizin canınıza acımayacak sizde acımayın.
  • Maalesef ülkecek Elazığ depremiyle geri dönülemez bir sürece girdik.Uzun süredir 7 şiddetinde sarsıntı olmuyordu.Ama şimdi bu tehdidin vatandaşlarca ciddiye alınması gerekir.İrdelenmeli hükümete protesto bile yapılmalı ama kanal istanbul diye tutturan iktidarı kim engelleyebilir.Zaten vatandaş bolluktan refahtan uyuşmuş maalesef.Ben uyuşmadımmı.Benim başımda tefeci belası var.Uyuşmuş olduğumu düşünmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.