Şimdi Ara

Olan İnternetimi Kestiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
17.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık türkiyede orman kanunları işliyor korkarım yakında insanlar silahlanmaya başlaycak ve istediğini silahla alacklar
  • @turknetdestek hala 2. Bir açıklama yapmadınız.
    1- hata kim den kaynaklı ispatlayın
    2- hatayı gidermek için nasıl bir opsiyon alacaksınız
    3a- böyle hataların tekrarlanmaması için hataya sebep olan kişiler hakkında yaptırım uygulandı mı?
    3b- uygulandı ise bu yaptırım nelerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasatın bile altında hizmet veriyor olabilir ama Türk Telekom'dan başka firmaya güvenmek zor bence.

  • AHAHAHAAHAH bu ne   Verilen cevaba sadece OHA diyorum...


    Fatura bedeli az olan üyeyi iptal edip, yerine zamlı fiyattan abone sokuşturmak... YUH...

  • Cimer gibi ilgili mi mecralar mı? Ben turkneti zamanında cimer dahil tüketici hakem blnasına gidip sikayet etmistim. Turknet potansiyel dolandırma islemleri yapan bir firmadır. Bakmayın siz bu ülkede kotayı kladırmalarına, ve atılımcı gibi gozukmelerine. Bence turknet ve benzeri firmaların hepsi telekomun yan sirketleri ya da bayagı icli dıslılar onlarla :) Ben de zamanında sonuna kadar haklı oldugum konuda yeterince olumlu sonuc elde edemedim. En son simdi abonesi oldugum telekom'u da sikayet ettim. Ama bana cevap veren o sözde ilgili mecralar da sanki birlik olmuşlar ve onlar gibi yanıtlar veriyorlar bana :) Haklıyız ve buna ragmen haksız ve salak konumuna düşüyoruz. Ben artık bıktım. Ttnet ile taahhüt bir sene dolduktan sonra aboneligimi iptal edicem sonra ucuz bir sağlayıcıya gecip aynı rezil hizmeti alıcam. Sadece rezil hizmete diger kan emicilere gore daha az para vericem. Böyle teselli edicem kendimi.
  • hala turknet kullanan varmı ya

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İşiniz gücünüz yalan. Gözgöre göre neden yalan atıyorsunuz onuda çözemedim. Arkadaşa yaptığınız ayıp.

    Hala 500 metre üzeri yapa vermiyoruz diyorsunuz. Sorgulama yaptığımda 3 km ye yapa veriyorsunuz.

  • Bir cevap dahi vermiyorsunuz beni bu zorlu eğitim sürecimde eğitimimden mağdur ettiniz artık insan hakkı olan internetimi kestiniz. Bu sizin ayıbınız siz benden habersiz izinsiz kestiniz iptal edin başvurun dediniz ne dediyseniz yaptım yine de internetsiz kaldım artık bir şekilde bana internetimi verirsiniz. Bir öğrenci olarak derslerime giremiyor eğitimimden geri kalıyorum. Teşekkür ederim @TurkNetDestek rezil oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FILPRAES -- 26 Kasım 2020; 12:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna mafya gibi bir firma demiyoruz dolandırıcılar bunlar açık ve net söylüyorum dolandırıcı.Bulaşmayın üç beş lira için uğraşılacak bir firma değil rezil şerefsiz yalancı bir şirket bağlamadığı internetin parasını alan bir firmadan ne beklenir sakın bulaşmayın bunlar aynı ya tutarsa mantığıyla iş yapıyor 100 kişi bağlatsa 50 sine hizmet veremesek bile parasını alsak iptal edene kadar 2 ay geçse iyi para haa modun da iş yapıyorlar resmen adaletten hukuktan felanda korktukları yok hizmet değil işkence satın alıyorsunuz bağlatmaya kalkmayın.

  • Bu adı geçen firmada 1 gr mantıklı bir durum aramak hatadır. Kurtulduğunuza şükredin. Müşteri mağdur etmekten öteye geçemeyen firma. Adamların öyle bir müşteri hizmetleri ağı varki 'captch' kodlarını bile çözemez öyle müşteri temsilcileri ve hizmetleri var.

  • Geçmiş olsun bu firmadan bişi beklemek yanlış. 40 gündür bende bu firmadan bişi beklemek gibi bir hata yaptım. Ukala ve hiç bişi cevap veremeyen müşteri hizmetlerine sahipler en güzeli başka firmaya geçiş yapmak bunlardan çözüm beklemek yanlış olur.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Türkçe Meali:


    Evet size ait bir port vardı ama tanıdık, ahpap, işte birileri devreye girdi, biz de kura çektik, size çıktı, sizin portu başkasına sattık. soğuk su verecektik ama evden ulaşamadık. Hadi şimdi naş.

  • @TurkNetDestek Sizin bir protokol anlaşmanız falan yok mu port değiştiği zaman aktif müşterilerinize bu portun tekrar açılmasıyla ilgili? Bu kadar mı Türk Telekom'un eline bakar bir firmasınız? Açıklamanız yapmaya çalışmanız daha komik bir duruma düşürüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnctn -- 26 Kasım 2020; 7:59:40 >
  • bu lanet işe yaramaz firma yüzünden işimle ve ailemle sorun yaşıyorum. siz siz olun bu firma hakkındaki şikayetleri dikkate alın ve sakın bulaşmayın.


    ben bu sabah itibariyle portumu kaybetsem bile iptal başvurusunda bulundum. umarım en kısa sürede kurtulurum.


    çok büyük geçmiş olsun. ülkede işini layıkıyla yapan hiçbir kimse yok. yaptıkları açıklama tam bir rezalet...

  • rezalet puanı 10/10

  • FILPRAES F kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında yapadan vdsl hizmet aldığım portumu adsl porta taşıdılar sorgusuz sualsiz. Sonrada vdsl almış olmanız imkansız o mesafede veremiyoruz deyip beni yalancı yaptılar eski modem arayüz fotolarını attım ya bakmadılar ya da görmezden gelip aynı ithama devam ettiler. Bildiğiniz portumu başka, daha yakın bir aboneye tahsis edip çamura yattılar. Böyle vakalar sürekli oluyor bu firmada. Ama sorsalar yalancısınızdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMarlin -- 26 Kasım 2020; 9:17:31 >
  • 4 ay önce kurtuldum bu lanet firmadan 10 15 lira daha fazla verin bu kan emicilerden uzak durun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal.03 -- 26 Kasım 2020; 10:11:9 >
  • Tanıdığınız olsa değil port için panoyu değişmek. Dairenizin istediğiniz köşesine fiber kablo çekerlerdi. Bu ülkede tanıdık olmayınca 10 portunuz olsa 10unu da alırlar öylece kalırsınız.

  • Boyle bi sacmalik duymadim gercekten hak hukuk yokki memlekette
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal.03

    4 ay önce kurtuldum bu lanet firmadan 10 15 lira daha fazla verin bu kan emicilerden uzak durun

    Bende bir hata edip millenicom'a geçtim, 2. ayında hemen geri Türk telekom'a geri döndüm. sırf 40 lira ucuza diye geçtik resmen rezillikti, 100/8 interneti 160 tl'ye sorunsuz bir şekilde alıyorum abi ne gerek var başka firmalarla uğraşmaya, en azından girip bir yerlere şikayet edince sonuç veriyor..


    Bir de Turknet, Millenicom cart curt bunlara bak! Yerleşik bilmemne yaptık ama size port yerine kazık yerleştirdik...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.