Şimdi Ara

Olaf tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birkaç gündür Olaf oynuyorum bayaği zevkli ve güçlü. Warmog, Frozen, Atma's olarak gidiyorum bayağı sağlam oluyor. Ama dün farkettimki hp ağırlık yerine düz dps gidince çok daha etkili oluyormus Olaf. Dün karşımıza Brolaf skinli biri çıktı. Adamın hiçbir defansif itemi olmamasına rağmen adam dağıttı etrafı hayvan gibi lifesteal ve damagı vardı 3 kişi tutamıyorduk adamı. Böyle dps, carry ağırlıklı bir build tavsiyesi olan var mı?

• wriggles
    frozen mallet
    atmas
    force of nature
    starks fervor
    swiftness

jungle yapmıcaksan alma olaf, lanede çok güçsüz değil ama olafı maymun edicek çok champ var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 8 Eylül 2011; 21:03:09 >
  • Berserkers grave , trinity force , black cleaver , the bloodthirster , infinity edge , starks fervor.
    Sonra istersen bot satar bi phantom alırsın.Movement azıcık düşer speed ve crit artar kıps
    not olarak da spelleri ghost flash tavsiye ederün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIKurtIII -- 8 Eylül 2011; 20:58:30 >
  • Tavsiyeler için teşekkürler deneyeceğim ikisini de

@Stealthmass

Jungle gidiyorum zaten genelde ama biraz yavaş oluyor sanki runelarım eksik ondan olabilir mi? Armor seals var bide arpen marksların yarısı var.
  • Hızlı jungle yapmak istiyorsan attack speed rune kullan ama ben armor penetration ve offense mastery tercih ediyorum, kendiliğinden 61 armor penetration oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

wriggles
    frozen mallet
    atmas
    force of nature
    starks fervor
    swiftness

jungle yapmıcaksan alma olaf, lanede çok güçsüz değil ama olafı maymun edicek çok champ var

hocam ilk defa sana katılmıyorum, bence olaf lanede cok güçlü, true damage i fulleyince cok korkutuyor. tabi benim düşüncem.

ayrıca direk atack kasarsan pek etkli olacagını sanmıyorum en azından bi frozen cıkmak lazım. Ha suda var ki bence en önemlisi olafa yüksek derecede life steal cıkmak gerekli(%50-60 civarı), pasivi ile birleşince durdurulamaz olabilir. tabiyki takımın saglamda, takım pasifse arada kaybolur gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

wriggles
    frozen mallet
    atmas
    force of nature
    starks fervor
    swiftness

hocam ilk defa sana katılmıyorum, bence olaf lanede cok güçlü, true damage i fulleyince cok korkutuyor. tabi benim düşüncem.

ayrıca direk atack kasarsan pek etkli olacagını sanmıyorum en azından bi frozen cıkmak lazım. Ha suda var ki bence en önemlisi olafa yüksek derecede life steal cıkmak gerekli(%50-60 civarı), pasivi ile birleşince durdurulamaz olabilir. tabiyki takımın saglamda, takım pasifse arada kaybolur gider.

güçsüz demiyorum zaten 340 true damage 9 lvl için çok OP ama ben jungle oynarken de onu fullluyorum zaten. lane'de kasma sorunu olur hp doldurabilmek için sürekli vurman gerekiyo ve mana sorunu da yaşarsın. garen, nasus, jax falan dümdüz eder olafı oyun başında.

• oyundaki ranged carrylerin hiç birisine karşı rahat duramaz lane olaf. Diceğim tek şey, wriggle ve frozen mallet alman. Onun dışında tank kasabilirsin, Atma + HP kasabilirsin karş takıma göre bişeyler alabilirsin. Hepsi sana bağlı. Jungle'ı baya hızlı, yani karşıdan da bişeyler çalarsın. Ama gank atabilmek için Qya çok ihtiyacın var early levellarda. Her ne kadar eskisi gibi dbl dmg atmasa da, Q ile hem daha hızlı jungle yaparsın, hemde biraz CC olur
  • Ben zaten genelde offtank kasıyorum da böyle 2 bloodthirster bir stark's fervor falan kasan Olaf çok çok daha güçlü oluyor benden adama 3 kişi giriyoruz adam kaybettiği hp'yi lifestealla geri kazanıyor bi türlü ölmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Ben zaten genelde offtank kasıyorum da böyle 2 bloodthirster bir stark's fervor falan kasan Olaf çok çok daha güçlü oluyor benden adama 3 kişi giriyoruz adam kaybettiği hp'yi lifestealla geri kazanıyor bi türlü ölmüyor.

ignite atıp hep beraber dalın 2 saniyede ölür
  • auspexa olafa düşman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

auspexa olafa düşman

yok yaw çok severim olafı, skin bile aldıydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.