Şimdi Ara

OKYANUS DENEME NASILLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almalımıyım sizce nasıl beyler ya da daha baska onerisii olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netlerin düşükse moral için alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basketballer35

Netlerin düşükse moral için alınabilir.

Okyanus kolay bir deneme değilki. 10lusu var bende ygs ayarında mis gibi deneme

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyturtle

quote:

Ygs ayarında mı?

Edit: Sen her ygs'yi 2016 gibi mi soracaklar sanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 21 Aralık 2016; 9:10:04 >
  • Pardon başka deneme ile karıştırdım sanırım. Okyanus maymunlara yapılan zeka testi seviyesinde kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyturtle -- 21 Aralık 2016; 9:10:42 >
  • Var mı hocam piyasada alınabilecek kaliteli bi deneme

• Gyroppa kullanıcısına yanıt
    Okyanus biraz basit kaçar,
    Kida var ortalama gibi,
    Fdd var bu çok sağlam yalnız,
    Fen bilimleri var ortalama seviye de ama bazı hatalı sorular varmış galiba.
    Ayrıca altın karma mı öyle bir şey var içinde farklı yayınlardan denemeler var onu alıp denemeleri çözdüğünde hoşuna giden denemeleri alabilirsin.

• Kardeş okyanus , kida kaç geliyor ortalama ?

• Kitapevinde acmislar hocam denemeleri okyanustan alirim 1, 2 tane kida dan alirin 1,2 tane palme aldim ama pek begenmedim hocam 12 tane geo sormuslar ya

• quote:

quote:

quote:

Ygs ayarında mı?

Sen ne sanıyorsun 2015 gibi gelecegi mi ben de isterim biraz daha zor gelsin ama hislerim yine batıracaklar diyor.
    Ayrıca, okyanus senin dedigin kadar bambasit deneme değil 10lu denemelerde birkac tanesi orta seviye ösym ayarında, birkac tanesi ortanın bi tik altı. Gayet de çözülebilir

• Okyanus 10 lu kesinlikle çözülmeli kolay falan değil ygs zorluğunda bence. ygs fen ve sosyal her zaman basit düzeyde oluyor(geçen yılki din hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

quote:

quote:

quote:

Ygs ayarında mı?

Sen ne sanıyorsun 2015 gibi gelecegi mi ben de isterim biraz daha zor gelsin ama hislerim yine batıracaklar diyor.
    Ayrıca, okyanus senin dedigin kadar bambasit deneme değil 10lu denemelerde birkac tanesi orta seviye ösym ayarında, birkac tanesi ortanın bi tik altı. Gayet de çözülebilir

Hocam 5'li çözmüştür muhtemelen, kusura bakmayın da üstünde hayvan gibi yazmışlar başlangıç için diye, bunu derece için çözmek pek mantıklı değil zaten. Ha bi de arkadaş fdd'ye falan çok sağlam dediğine göre anlamıyo bi şeyden, işlem ameleliğiyle soruların uzatılmasını soruyu zorlaştırdığını ve geliştirdiğini sanıyo. Çok itibar etmeyin yani

• Bıktım şu "okyanus inanılmaz kolay ya" diyenlerden...bu kişileri anlayabilmem için tek bir ihtimal var o da 140-150 net yapıyor olmaları...

Bence okyanus söylenilen gibi çok kolay değil,ortalama bir deneme...ha sen diyorsan ki ben 140-150 yapıyom çözme bunu...ben çözüyorum...

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Bir şey konuşuyorsan alıntıla da yaz öyle anlamıyorla falan olmuyor. Zaten mezunsun gelip burada okyanusla falan kendini tatmin ediyorsun . Ben okyanusa çözülmez demedim ama okuma yazma olmayınca anlayamadın tabi. Fdd kolaymış bunu ögrendiğim iyi oldu

• Gençler böyle denemelerde 120 130 yapıp geliyorsunuz sonra ben kolay diyince zorunuza gidiyor yaranız varsa gocunun umrumda bile olmaz ben kolay dedim çözmeyin demedim. Saldırmak için değil de bu adam doğru mu söylüyor acaba deseniz anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 21 Aralık 2016; 15:59:42 >
  • quote:

Bir şey konuşuyorsan alıntıla da yaz öyle anlamıyorla falan olmuyor. Zaten mezunsun gelip burada okyanusla falan kendini tatmin ediyorsun . Ben okyanusa çözülmez demedim ama okuma yazma olmayınca anlayamadın tabi. Fdd kolaymış bunu ögrendiğim iyi oldu

Arkadaşa cevap verdim ben kardeşim, fdd kolay da demedim oku biraz sadece işlem ameleliği olanları çözmen gereken zorluk sanma. Anca amelelik yapıyosun soru uzuyo falan filan, düşündürmesi gereken sorular senin çözmen gereken zor dediğimiz şeyler. Okyanusla kendimi tatmin ettiğimi söyledim mi ben, tatmin etsem özdebirle ederim netlerim onda iyi çıktı ki okyanusun zor olduğunu da iddia etmiyorum, ortalama bi şey çözülebilir bi deneme. Senin bahsettiğin 5'li mi 10'lu mu onu bi yaz hele netlerinle, yanlış kaynakların kavgasını yapmayalım burda.
    Edit: cahillik ne güzel lan her şeyi biliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 21 Aralık 2016; 16:18:19 >

• Sen kimsin ya Çözmeyin dememiş .

• Hocam okyanus 10'lu, kida, bilgi sarmal bunlar bence orta seviye denemeler, çözebilirsiniz. Endemik için de güzel diyolar ben çözmedim daha, 7'li var bende, biraz zor diyolar sona bıraktım onu. Altın karma var 10 farklı yayın, bence ona da bi bakın derim ne kadar farklı yayın olursa o kadar soru tipi görme imkanınız artar -ki içinde boş beleş yayınlar yok pek. 345, özdebir, fen bilimleri falan da var. -
  • BBC-News kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocukla muhabbat olmuyorum be gülüm hadi uza

Edit: Adamsan çözmeyin dediğim mesajı alıntıla aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 21 Aralık 2016; 16:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Arkadaşa cevap verdim ben kardeşim, fdd kolay da demedim oku biraz sadece işlem ameleliği olanları çözmen gereken zorluk sanma. Anca amelelik yapıyosun soru uzuyo falan filan, düşündürmesi gereken sorular senin çözmen gereken zor dediğimiz şeyler. Okyanusla kendimi tatmin ettiğimi söyledim mi ben, tatmin etsem özdebirle ederim netlerim onda iyi çıktı ki okyanusun zor olduğunu da iddia etmiyorum, ortalama bi şey çözülebilir bi deneme. Senin bahsettiğin 5'li mi 10'lu mu onu bi yaz hele netlerinle, yanlış kaynakların kavgasını yapmayalım burda.
    Edit: cahillik ne güzel lan her şeyi biliyosun

Her şeyi biliyorsun değil sizin gibiler bildiğini sanıyor. Ben kolay yazıyorum adam çözme anlıyor burada benim hatam nerede ? Sende kaliteli soruyla zor soruyu karıştırıyorsun fdd zor sorulardan oluşuyor ben kaliteli demedim her kaliteli soru zor değildir ama senin düşündürür.

Okyanus denemesi elime 3 tane geçti 5 li mi 10 lumu bilmiyorum. Zaten ben de ahım şahım netler yapan biri değilim biri 138 geldi biri 144 biri de 140 küsurlu bir şey ben iyi net yapıyorum demedim zaten şurada adama tavsiye verdim moral için çözebilirsin diye konuyu nereye getirdiniz 5-6 kişi birleşip üstüme geliyorsunuz eyvallah ne diyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.