Şimdi Ara

Okuyun ibret alin ibretlik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah yoksa ateistler neye inanmiyor? Var demek ki inanmiyor adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

peki o zaman müslümanlar neden Allah'a inanıyor? Madem var inanmalarına gerek yok.

Olmamis 2000 li bildigin bir seye inanirsin zaten. Oldugu icin inanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 10 Mart 2016; 17:10:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kesinlikle çok abartmıyorum ufkum iki katına çıktı level atladım

Şaka maka dalga geçmeyin poturla elin descartesi söyleyince iyide yurdumuzun yerli beyinleri söyleyince mi ıyy pis kaka oluyor

Ne kadarda şekilcisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 10 Mart 2016; 17:10:35 >

Orijinalden alıntı: potur

quote:

peki o zaman müslümanlar neden Allah'a inanıyor? Madem var inanmalarına gerek yok.

asıl sana olmamış 2000+'lı bir şeye inanıyorsan o şeyin kesinliği yok demektir.sen masanda duran suya inansanda inanmasanda su ordadır kabul etmeme gibi bi seçeneğin yok.ama mesela evde değilsen o zaman evindeki masanda suyun olduğuna inanabilirsin çünkü gerçekten orda olup olmadığını bilemezsin.

inanmak kelimesini bilmiyon daha potur sana olmadı.......................................................................................................................................................................

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

asıl sana olmamış 2000+'lı bir şeye inanıyorsan o şeyin kesinliği yok demektir.sen masanda duran suya inansanda inanmasanda su ordadır kabul etmeme gibi bi seçeneğin yok.ama mesela evde değilsen o zaman evindeki masanda suyun olduğuna inanabilirsin çünkü gerçekten orda olup olmadığını bilemezsin.

inanmak kelimesini bilmiyon daha potur sana olmadı.......................................................................................................................................................................

Buda olmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oha Beyler Dile Bakın [SS]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında kurduğunu cümle hatalı. Ateistler Allah'in var olduğuna inanmiyorlar.

Ama yaptıkları hata herşeyi kor tesadüfe bağlamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.