Şimdi Ara

OKUMAYIN yazanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda şu OKUMAYIN yazanlara çok sinir oluyorum. Adam orada hayal gücünü kullanıyor bir hikaye yazıyor ve her seferinde altına: OKUMAYIN, csb, seni blockladım yazıyolar. Adam orada hayal gücünü kullanmış hikaye yazmış, genel de de güzel ya da komik oluyo insanların şevkini kırarak hayal dünyalarını sınırlamayın ya da sizde hayal gücünüzü kullanın bilmiş arkadaşlarım.

Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
    Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Kafa

OKUMAYIN

• quote:

OKUMAYIN

Sağol okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 9 Eylül 2012; 17:49:22 >

Orijinalden alıntı: smasher1907

Hocam haklısın ama o arkadaşlar sayesinde acayip derecede saçma konulardan kurtulduğum çok oldu

Ben hatırlıyorum eskiden burada bir sürü hikaye yazılırdı keyifle okurdum altında da çok güzel yorumlar olurdu, şimdi hiç kalmadı hikayeler biri yazınca da altı OKUMAYINlarla csb'lerle çöplük oluyor halbuki uydurma hikaye yazmak hoş bişey.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

quote:

Hocam haklısın ama o arkadaşlar sayesinde acayip derecede saçma konulardan kurtulduğum çok oldu

Ben hatırlıyorum eskiden burada bir sürü hikaye yazılırdı keyifle okurdum altında da çok güzel yorumlar olurdu, şimdi hiç kalmadı hikayeler biri yazınca da altı OKUMAYINlarla csb'lerle çöplük oluyor halbuki uydurma hikaye yazmak hoş bişey.

Haklısınız ama forum yası demiyim ama olgunluk yası baya düştü insana illallah getiren hikayaler yazılıyor iyi yazılar 20 de 1 denk geliyor maalesef.

• OKUMADIM

Haklısınız ama forum yası demiyim ama olgunluk yası baya düştü insana illallah getiren hikayaler yazılıyor iyi yazılar 20 de 1 denk geliyor maalesef.

Baktım da, gerçeketn haklısınız aynen öyle.

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • Noluyo len?

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Sana mı soracağım? Ayrıca dikkat çekmek için alıntıladım.

SENİN DİKKATİNE

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • Benim en sevdiğim insanlar okumayın yazan insanlar.İlk önce bizim yerimize okuyup forum kriterlerine göre değerlendirip gerekirse okumayın yazıyor.Var mı böyle gönüllü çalışan başka forumda he he ?

Tebrik ediyorum onları heryerinden öpüyorum güzel insanlar.Sağlıcakla kalın.Bu arkadaşın açtığı konudan da etkilenmeyin sakın ha okumayın yazmaya devam.

OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.