Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. Bir gün Tanrı'ya sormuş:
- Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?
- Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
-Pekiiiii... insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
- Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
- Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?
- Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
- Dünyada kotü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?
- Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
- Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.
- Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
- Tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?
- Meleğinin adının önemi yok , sen onu "ANNE" diye çağıracaksın.
yorumları esirgemeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekesh
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. Bir gün Tanrı'ya sormuş:
- Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?
- Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
-Pekiiiii... insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
- Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
- Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?
- Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
- Dünyada kotü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?
- Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
- Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.
- Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
- Tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?
- Meleğinin adının önemi yok , sen onu "ANNE" diye çağıracaksın.
güsel bizm snıfta bi kız bunu ilk okul 3. sınıfta anneler gününde okumuştu herkes aglamıstı bnde mel mel bakıodm noluo die meer bunn içn aglıolarmıs ama güsel bişi yazan saglam yazmış..
rahMetli annemi özledim SENİ ÇOK ÖZLEDİK ANNECİM...
Mukemmel yav,gozlerim doldu
quote:
Orjinalden alıntı: demiraz
Başın Saolsun kardeşim
saolasın 3 senedşr yok aramızda yazı için saol kardeşim duygulandık ağladık saol..
Anneme o kadar karşı geldikten sonra bunu okuyunca insan kötü oluor
başın saolsun. güzel bir yazı ama o sıfatı haketmek de çok zor.
herkesin annesine uzun ömür dilerim arkadaşlar annezini değerini bilin hiç kırmayın inanaın öldükten sonra onun için yaptıkaşlrınla değil yapmadıklarınızla yaşiosunuz yıkıcı oluyor annenizi üzmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
başın saolsun. güzel bir yazı ama o sıfatı haketmek de çok zor.
dimi bide öyleleri war çocuklarını döven dilencilik yaptıranlar daha neler neler...
gerçekten çok güzel,pişman oldum şimdi yaw
çilekesh evet ve vs vs işte..
Cennet anaların ayağı altındadır.
İlk okuduğumda da tüylerim diken diken olmuştu yine oldu
bazen üretim hatası olan melekler oluyor kışın ortasında bebeğini bırakıp giden...
Güzelmiş
Güzel ama madalyonun birde diğer tarafi var. Meleğini doğarken kaybedenler? Yada Seytanin eline doğanlar? Peki bunlara uygun hikayeniz war mi?
quote:
Orjinalden alıntı: lnfernaL
Güzel ama madalyonun birde diğer tarafi var. Meleğini doğarken kaybedenler? Yada Seytanin eline doğanlar? Peki bunlara uygun hikayeniz war mi?
quote:
Orjinalden alıntı: demiraz