Şimdi Ara

Okumak mı çalışmak mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ctrlshft


    quote:

    Orijinalden alıntı: GeceGezeR

    Okumak şu an için artık mantıklı olmayacaktır sizin için. Bende Bursa da yaşıyordum bir arkadaşım iskur da bir kursa giderek fabrikada işe başladı kendisi meslek lisesi mezunu ve daha 20 yaşında 1 sene oldu çalıştığı yere gireli. Şu an 1500 Tl maaş alıyor pazar günleri tatil günde 8 saat 8 den sonrası mesai yazıyor paranı alıyorsun. Iskur a başvurup böyle bir şeyden yararlanabilirsiniz. Zaten yeterince okumuş birisiniz askerliğiniz de bitmiş. Şunu da unutmayın her yerde şu an sıkıldığınız ameleligi yapacaksınız. O olmadan sefasını da suremezsiniz.

    Başarılar hayatta

    Hocam önümdeki her fırsatları değerlendirdim. işkur a bende gittim. İngilizcem var. 3 farklı meslek yaptım. Stajımı iyi yerde yaptım. Tabiki öğreneceğim daha çok şey var ancak statü yetmeyince veya dayin da olmayınca kapılar kapanıyor.. Okumadan daha iyisi olmak zor. Belki daha iyi işim olsa okumak aklımdan geçmeyecek. Yarın iş konusunda karar vermem lazım.

    İşten çıkarsanız size kim bakacak ?? Özel sektörde işler bi gariptir. Br anda en başada çıkabilirsiniz ayrıca en baştayken birileri sizi düşürüp işsizde bıraka bilir. Çok riskli bir ortam. Ortama ayak uydurun. Biraz yağ çekin ve gayret gösterip yükselin. Bu vakitten sonra gururun bir anlamı yok artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okuma imkanınız varsa okuyun derim zaten bütün hayatınız boyunca çalışacaksınız herkez gibi en azından okuyup daha iyi imkanlarda çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.