Şimdi Ara

Okulu Uzatanların Mezuniyet Gecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar an itibari ile okulu uzattığım kesinleşti. 2.dönem mezuniyet var. Mezuniyete katılmamayı bile düşünüyorum.

Üniversiteyi uzatanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Sizlerin mezuniyeti nasıldı? Okulu uzatmış olmanız nasıl etkiledi sizi? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Herkes kafasi rahatlamis deli gibi eglenirken sen ezik kalacan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende uzattım.. kendi sınıfınla git tabi.. alttaki sınıfla seneye mi gideceksin.. git tadını çıkar eğlen
  • Ben girmezdim 3.ncü sınıftayım uzayacak benim de belli şimdiden uzatırsam gitmem abi içim burkulur

• alt sınıflarla eğlenemezsin çünkü samimiyetin yok sonuçta onlar 4 sene beraber takılmış sen napcan oradan herkes bişeyler yaşamış paylaşmış

senin yapacağın olay gidip kepini atacaksın gece eğlencesini çok sorun ediyorsan gitme ama ben olsam giderim okul uzadı diye hayatımda 1 kere yaşayacağım bir olaydan neden mahrum kalayım en azından 3-5 kare ile kenarda anı olarak saklarsın
  • Keşke zamanında çalışsaydık yav. Hele o vakit gelsin de ruh halime göre bir yol izleyecem artık.
  • Hocam siz hangi bölüm ve hangi üniversitede okuyorsunuz da uzadı
  • Hep öyle oluyor zaten keşke zamanında çalışsaydık hepimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Hocam siz hangi bölüm ve hangi üniversitede okuyorsunuz da uzadı

Bilgisayar mühendisliği okuyorum da üniversiteyi söylemiyeyim. Şu an en son isteyeceğim şey tanıdık biri çıkması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

quote:

Bilgisayar mühendisliği okuyorum da üniversiteyi söylemiyeyim. Şu an en son isteyeceğim şey tanıdık biri çıkması.

Anladım hocam teşekkürler :)
  • Benimde dönem uzadi. Aslında mezuniyet töreni felan umrumda değil.

Git sınıfınla eğlenmeye bak. Son gününüz. Muhendislik sonuçta illaki uzatan olur. Sinifindan kim uzatmış öğrenir sende seneye onlarla ayrı yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

culeybib.notifyAll();
  • quote:

quote:

Naber cüleybib :)
    En son 17 Aralık'tan birkaç ay önce, dershane kavgası zamanlarında konuşmuştuk :D

Okulu niye uzattın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

quote:

culeybib.notifyAll();

int culeybib=4; //seneye alacağım ders

culeybib.free(); // free methodu javada var mı bilmiyorum.

Merhaba Muhammet.

Biraz hocalar çoğuda benim hatam. Mühendislik okuyacaklara tavsiyem kesinlikle alttan ders bırakmayın. Alttan aldığınız her ders omuzlarınızda ekstra bir yük oluyor. Tabi birde günü gününe çalışmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 2 Şubat 2015; 23:23:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

quote:

culeybib.notifyAll();

int culeybib=4; //seneye alacağım ders

culeybib.free(); // free methodu javada var mı bilmiyorum.

Merhaba Muhammet.

Biraz hocalar çoğuda benim hatam. Mühendislik okuyacaklara tavsiyem kesinlikle alttan ders bırakmayın. Alttan aldığınız her ders omuzlarınızda ekstra bir yük oluyor. Tabi birde günü gününe çalışmak lazım.

vay
    bahçeşehir bilgisayar müh (Şuan hazırlık) bırakıp, almanya'ya geçip, 1 yıl almanca eğitimi alıp, daha sonra 3. sınıfta'da isviçre'ye geçiş yapmayı planlıyorum. Ne dersin?

• Allah derim. Çok iyi yapmış olursun. Bizim arkadaşlarda erasmus ile polonyaya gitti. Hepsi 3 küsür ortalama ile döndü. Yabancı ülkelerde okumak daha iyi yani.
  • geçen sene hazırlıktım 4 uncu sınıflarlar mezuiyet kutladım ara sınıflar la hiç muhattab olmadım, şimdi ise geçen seneki 3ler ile kutlucam
  • 2 ucu b*klu değnek derler ya sizin durum da aynı.
    Şimdi gitmezseniz 3.sınıfdakileri tanımadığınız için sonraki seneki partide sap sap duracaksınız.
    Bu sene gitseniz içiniz burkulacak arkadaşlarınız mezunken siz olamıyorsunuz.
    Zor durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.