Şimdi Ara

Okulu Teröristler Bastı(Okulu Kurtardım.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün herzamanki gibi sabah kalkıp okula gittim.Ne olur ne olmaz glock tabancamı yanıma aldım.Ders sıkıcı geçmeye başlayınca arka sıraya gidip mağlum hayalleri kurmaya başladım ama birden silah sesleri duyuldu.Herkes sıraların altına girdi.Bende fermuarımı çekip hemen çantama yeltendim.Ama birden kapıyı yüzü maskeli kişiler açtı.Ellerinde otomatik silahlar vardı.Öğretmenime" Destdestron kimm?" diye sordular. O da"testesteron mu valla blimiyoruz terrorist bey" dedi. Teroristte öğretmenimin kafasina silahin dipcigiyle vurdu. Sonra sınıfın asosyal cocugu kazım altına işedi. Havaya ates ettikten sonra bağırarak" ULAN DESTDESTRON HANGİNİZ? BİLEN SÖYLERSE GİTMESİNE İZİN VERİCEZ" dediler. Dh'dan bahsettigim arif arkadasim hemen bagirarak "abi dest budur hep anlatir. " dedi. Sonra kapidan cikarken terorist tarafindan vurulur(OHHH)

Teroristlerden biri"hmm dest lanet olası bir liseliymissin harbiden. Seni bilmak kolay oldu. Hadi bakalim gel buraya " dediler. Bende "cantamdaki zontak'ı almam gerekiyor burda birakamam" dedim. Onlarda "zontak ne la" diyip 2 saat dusunduler. Ve " zontak midir kontakmidir neyse al ama ters birsey yapma" dediler. Bende hemen cantamdaki silahi farkettirmeden alip maalum yerime koydum.

2.Bölüm

Tam kapidan beni çıkartılarken birden"ulan biz aptimiyiz? " dediler. Bende yok hocam estağfirullah dedim. Ve birden teroristler beni yere yatirarak kicimdaki silahi aldilar.
    Ve kafama vurdular ve bayıldim.

Uyandigimda kazan dairedindeydim. Ellerim bagliydi. Telefonum corabimdaydi. Uzun ugraşlar sonucu cikarabildim. Ama ellerim bagli oldugu icin 3.kolumla zorda olsa dh'da "OKULU BASTİLAR. KAZAN DAİRESİNDEN YAZİYORUM(SS'siz)" diye konu actim ama herkes ciddi kedi tesmi ve yav he he gifini koyup beni iplemediler. Bu yüzden son çare olarak eski bi dostuma pm attım. Bu dostum AMEDRA'ydı. Kendisi bana hemen donerek"dostum hemen geliyorum" dedi. Artik rahatlamistim. Ama birden kapi acildi ve teroristler girdi. Ve teroristlerden biri maskesini cikardi. Bu kisi "IAMBURAK" ti. Bana dest boyle olmasini istemezdim uzgunum dedi. Bende benle sorununuz ne? Dedim. iamburak bana"ahh dest cok dikkat cekiyorsun. Bilirsin ben illucuyum. Senin gibilerin fazla yasamasini sevmem" dedi. Bende "lanet olsun tamam benle sorununuz varda neden okulda hesaplasiyoruz. Burdaki mahsum cocuklarin sucu ne? Dedim. Bana"katliami severim bro" dedi. ve birden odadan cikti.

3.Bölüm

Sabırsızlıkla amedra' yı beklerken birden kapidan biri girdi. Maskesini cikardi. Yuzunu taniyamadim. Ona" Sende kimsin?" diye sordum. Bana "Tahmin et kimim? " dedi. Ve bim poşetinden pembe kelepce ve kırbac cikardi. Ve bende bagirarak"POMOCUUU SH*T!!" dedim. Bu pomocuydu. Bana prmbe kelepceleri takti ve kirbacla kicima vurmaya basladi. Bende" Pomocu dostum bak,vallahi 1 gram bile zevk almiyorum. Bizim almanca hocamiz var Figen Hoca 10 numara kadindir bi baksaniza öğretmenler odasina?" dedim. Ama bana"Dest taaa senin icin okulu astim sinav zamanı. Yorumlarina hastayim. Kızlarda bulamadigim seyleri sende buldum yakisikli" dedi. Bende Tecavüz kacinilmazsa zevk almasini bilceksin mantiğina uymak zorunda kaldım :(

Sonra beni kantine getirdiler. O sırada biri iceriye moonwalk yaparak girdi. Herkes saskınlıkla onu izliyordu. Birden teroristlere pilot kalem firlatmaya basladi. Hepsini tam boyunlarina isabet ettirmisti. Ve kafasindaki bim posetini cikarmisti. Bu Amedra'ydı. Bana "ulen dest bikerede rahat dur " dedi ve sarıldı.O sırada biri"Bi bitmediniz....." diye bağırdı. Sonrai silah sesi geldi. Ve amedra yere yığıldı. İamburak onu vurmustu. Bende hemen amedranın cebindeki pilot kalemleri aldim ve iamburak'a fırlattım.İamburak ates dtmeye devam ediyordu. Bende mermilerden kurtulmak icin moonwalk yapmaya basladim. Ve iam burakı tam kukusundan pilot kalemle vurdum. Birden iceri polisler girdi. Ve amedrayı ambulansa koyup yangını söndürdüler. Suan amedra'nın sağlık durumu iyi. Ben ise okul tarafından altın Zontakla ödüllendirildim.

----- THE END-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 25 Aralık 2012; 17:33:38 >

• sonra uyandın ve bir ıslaklık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahverengi pantolonunu istedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi dk beyler polis memurlari geldi devam etcem yazmaya.

• Onlara Kung-fu Yap.Birdaha Okulunuzu Basamasınlar.
  • Adam tımarhane'nin wi-fi ağına bağlanmış öyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Kahverengi pantolonunu istedin mi?

•  Okulu Teröristler Bastı(Okulu Kurtardım.)
  • 2.bölüm eklenmistir.

• okuyun
  • Aferin şampuan
  • okumayın okutmayın
  • Hikaye bitmistir.

• sonuç olarak senin yüzünden 1 insan öldü 1 gün eğitim aksadı 1 insan yaralandı 1 insan bayıltıldı ve tecavüze uğradın hmm ?
  • Biride dememişki yangın ne zaman çıktı .
    İyi olmuş beğendim
  •  Okulu Teröristler Bastı(Okulu Kurtardım.)
  • Vay be,ne kahramanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: KerKele

sonuç olarak senin yüzünden 1 insan öldü 1 gün eğitim aksadı 1 insan yaralandı 1 insan bayıltıldı ve tecavüze uğradın hmm ?

Doğrusu vicdan azabı duymuyorum. Ama pomocunun bana yaptıkları yüzünden birsure pskolojik dedtek almam gerekcek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.