Şimdi Ara

Okulu bıraktım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen kimse nedenini sormasın okulu bi nedenden dolayı bırakmak zorunda kaldım. lise 3'tüm. Şimdi açıköğretimden devam edersem illaha 9dan mı başlayacağım en azından 10. sınıftan falan başlama şansım yok mu ?

• neden
  • neden
  • Lise 3 de okulu bıraktın ha? Senin yerinde olsam şuan depresyodaydım dostum
  • Dalga geçilecek yer var geçilmeyecek yer var. Böyle saçma sapan cevaplar gelmesin diye özele açtık ama bir farkıda yokmuş
  • lise 3 e kadar gelip bırakmasaydın keşke neyse açık öğretimde kaldığın sınıftan devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss01

Dalga geçilecek yer var geçilmeyecek yer var. Böyle saçma sapan cevaplar gelmesin diye özele açtık ama bir farkıda yokmuş

01 olduğuna göre hemşerimsin. hangi okuldaydın ?
    bu arada sana tavsiyem ne sebep olursa olsun diren okulunu bırakma. bende zamanında bıraktım şu an 13 14 saat sinemada köle gibi çalışıyorum. hemde 700 tl maaşa sigortasız.
    okulunu bitir kpss'ye felan girersin.
  • Ben kaldığın yerden devam edebiliyorsun diye biliyorum. Çünkü katsayı kalkınca, son sene ortalaması yüksek olsun diye açıköğretime geçmeyi düşünen tipler vardı.
  • Kezbanizm inan bende öyleyim şuan yaptım bi gerizekalılık o kadar pişmanım ki.

yürüyenmerdiven hocam cidden öyle mi ben 9dan başlıyor diye biliyordum inş öyledir ya umutlandım şimdi
  • Hocam adanalıyım da şuan bursada yaşıyorum. Liseye gelesiye kadar herşey güzeldi. SBS de full yaptığım sene olmuştu diğer seneler hep 430 üstü. Anadolu lisesinde okuyorum fakat şu lanet bilgisayar yüzünden tüm okul hayatım bitti şuan öyle pişmanım ki evdeki iki bilgisayarıda duvarlara çarpıp kırasım var. Neyse artık açıköğretimden devam edip bi üniversiteye gitmeye çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss01

Kezbanizm inan bende öyleyim şuan yaptım bi gerizekalılık o kadar pişmanım ki.

yürüyenmerdiven hocam cidden öyle mi ben 9dan başlıyor diye biliyordum inş öyledir ya umutlandım şimdi

yok yok 9 dan başlamıyorsun bırakan arkadaşlarımdan biliyorum eğer lise 3 ü geçip bıraktıysan 4 den devam ediyorsun 1 sene yani ama eğer 3 ü yarım bıraktıysan 2 sene

• kaldığın yerden devam edersin bilader.
  • Sağolun arkadaşlar iyiki konu açmışım şuan o kadar mutluyum ki
  • Şimdiki durumunuz nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.