Bildirim
Okulda 'sözel' olup dershanede 'eşit ağırlık' sınıfına gitmek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okul puanını yüksek tutmak istiyorsan sözelde devam et sözel dersler basit olur 100 al hepsinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Max Born
okul puanını yüksek tutmak istiyorsan sözelde devam et sözel dersler basit olur 100 al hepsinden
hocam bende böyle düşündüm fakat katsayı olayı 2 sene sonra gelirse ne yaparım bilmiyorum çünkü ben tmde sınava gireceğim.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: qnlll
quote:
hocam bende böyle düşündüm fakat katsayı olayı 2 sene sonra gelirse ne yaparım bilmiyorum çünkü ben tmde sınava gireceğim..
ozaman geç hem matematik dersi görürsün iyi olur hiç yoktan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qnlll
quote:
hocam bende böyle düşündüm fakat katsayı olayı 2 sene sonra gelirse ne yaparım bilmiyorum çünkü ben tmde sınava gireceğim..
ozaman geç hem matematik dersi görürsün iyi olur hiç yoktan
kafam karışık.. Sözel ya da tmden devam edeceğim.. Katsayı olayı gelmez bence artık.._____________________________
-
Sözelde o kadar yüksek ortalamalar yapmak kolay mı?
Okulun kalitesine göre değişir ama bence eşit ağırlık okumanda çok daha yarar var. 12. sınıf ev-okul-dershane ve onun bitmek bilmeyen ek dersleri ile geçer. Bu sene ortalamayı düşürmeyeyim diye sözellere asılacağına ea'da adam akıllı kendi alanına çalışmış olursun.
Neyse bence önemli olan ygs/lys zaten göreceksin çevrende bu adam burayı nasıl kazanmış diyeceğin birçok kişi olacak. Bu adamların okul puanları 40 da gelse yine de şaşırtıcı sonuçlar yapamayacakları anlamına gelmez. Bence en önemlisi ygs/lys'dir okul puanının etkisi öss>lys>2012lys şeklinde hep azaltıldı zaten bundan sonra da obp/aobp tartışmaları falan yine çıkacak belkide daha da azaltılacak belki tamamen kaldırılacak_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rambocell
Sözelde o kadar yüksek ortalamalar yapmak kolay mı?
Okulun kalitesine göre değişir ama bence eşit ağırlık okumanda çok daha yarar var. 12. sınıf ev-okul-dershane ve onun bitmek bilmeyen ek dersleri ile geçer. Bu sene ortalamayı düşürmeyeyim diye sözellere asılacağına ea'da adam akıllı kendi alanına çalışmış olursun.
Neyse bence önemli olan ygs/lys zaten göreceksin çevrende bu adam burayı nasıl kazanmış diyeceğin birçok kişi olacak. Bu adamların okul puanları 40 da gelse yine de şaşırtıcı sonuçlar yapamayacakları anlamına gelmez. Bence en önemlisi ygs/lys'dir okul puanının etkisi öss>lys>2012lys şeklinde hep azaltıldı zaten bundan sonra da obp/aobp tartışmaları falan yine çıkacak belkide daha da azaltılacak belki tamamen kaldırılacak
Okul puanının etkisi %9 civarı bir şey yani oldukça az bunu biliyorum.. Fakat okulumda lise 1 de 6 zayıf getirip lise 2 de sözel seçip teşekkür alan birini görünce bende kendime neden salak gibi sayısaldasın ne bir teşekkür aldın ne bir şey diyip durdum. Sözel seçip dershanede mat kasmak daha iyi gibi. Zaten lisedeki mat geo hocalarını sevmiyorum_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler