Şimdi Ara

okulda sacıma kızdılar ne yapayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 147 ye şikayet etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı başka bı çözüm yolu varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçlarını kısalttır

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

Saçlarını kısalttır

gurur meselesi yaptım ayrıca cok uzuvda değil

• Umarım yönetimde gurur meselesi yapıp gerekli cezayı keser Saçına kızıp kestir dedilerse kestireceksin. Olay bundan ibaret. Yönetime atarlanıp kesmem ben yea bir şey yapamazlar dediğin için umarım ceza uygulanır. Devlet okulları devlete ait, resmi disipline sahip olan kurumlardır. Sen memur olduğunda veya askerlik görevinde nasıl ki böyle kafa tutup zevkine göre iş yapamıyorsan öğrenciykende yapamazsın.
  • Saç ektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

147 ye şikayet etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı başka bı çözüm yolu varmi

hiç bir şey olmaz kestirme ezdirme kendini bukadar kestirmiyorum de orta okulda kestirmeyenin önünü makasla ksiyorlardıki kestirsin diye mecburiyetten sınıfta uzunların hepsini kestiler saçının önünün ben izin vermedim kesmediler öyle kolay degil kendilerini bi zik sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Umarım yönetimde gurur meselesi yapıp gerekli cezayı keser Saçına kızıp kestir dedilerse kestireceksin. Olay bundan ibaret. Yönetime atarlanıp kesmem ben yea bir şey yapamazlar dediğin için umarım ceza uygulanır. Devlet okulları devlete ait, resmi disipline sahip olan kurumlardır. Sen memur olduğunda veya askerlik görevinde nasıl ki böyle kafa tutup zevkine göre iş yapamıyorsan öğrenciykende yapamazsın.

tamam da cok uzun değil öyle yani başka okullarda be tipler var ben cok anormal de değilim bı parmak boyu en fazla

• ss yok güven yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

147 ye şikayet etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı başka bı çözüm yolu varmi

hiç bir şey olmaz kestirme ezdirme kendini bukadar kestirmiyorum de orta okulda kestirmeyenin önünü makasla ksiyorlardıki kestirsin diye mecburiyetten sınıfta uzunların hepsini kestiler saçının önünün ben izin vermedim kesmediler öyle kolay degil kendilerini bi zik sanıyorlar

iste aynen böyle düşünüyorum ama okulda 120 tane 11 var yani hepimizi ayrı ayrı tanıyor adama az da olsa saygım var onun için gidip odasına bı konuşayım diyorum ki ense trasini daha cuma gunü yaptım kulak üstünde gelmiyor sacım yani biraz kabarık sadece o kadar öbür mudur yardımcısı tara biraz sorun yok dedi

• Adam toplayıp çıkışta müdür ve müdür yardımcılarını döv.
    not kar maskesi takmayı untmayın

• Kardeşim bu eski kafalar olduğu sürece bu devam eder ancak şöyle 2050'de falan çözülür bo surn
  • no ss no güven joe
  • Sac mı götürdün okula? Niye götürdün ki sac kavurma mı yapacan?
  • Okula uzun saçla gidiyorum kimse birşey demiyor. 12. sınıf olduğumdan herhalde.

Bakımlıysa kızmıyorlar. Bizim öğretmenler saç uzunluğundan çok temizliğine bakıyor. Mesela birisinin saçı hafif uzun ama yağlı olsun kestir derler, ancak saçı daha uzun ama temiz öğrenciye birşey demiyorlar hatta örnek gösteriyorlar uzatacaksan böyle uzat diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Umarım yönetimde gurur meselesi yapıp gerekli cezayı keser Saçına kızıp kestir dedilerse kestireceksin. Olay bundan ibaret. Yönetime atarlanıp kesmem ben yea bir şey yapamazlar dediğin için umarım ceza uygulanır. Devlet okulları devlete ait, resmi disipline sahip olan kurumlardır. Sen memur olduğunda veya askerlik görevinde nasıl ki böyle kafa tutup zevkine göre iş yapamıyorsan öğrenciykende yapamazsın.

okulda sacıma kızdılar ne yapayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 4 Mart 2013; 14:47:37 >

• okulu bırak; saçını da papaz gibi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Sac mı götürdün okula? Niye götürdün ki sac kavurma mı yapacan?

evet sac partisi veriyoz

• benim bildiğim okullarda artık karışamıyorlar. Zira Ankara bir çok okulda gördüğüm kadarıyla kimsenin saçına başına karışan artık yok. Yukarda birisi yazmış temiz ve düzgün olduğu müddetçe sorun yokmuş. Bu arada bencede kendini ezdirme bişey sanıyorlar kendilerini. Aşırı baskı altına alıyorlar öğrencileri ortaokul ve lisede ondan sonra öğrenciler üniversitede sınırları zorluyorlar aynı İran'dan Türkiye veya avrupaya giden iranlılar gibi herşeyi bu seferde dorukta yaşamaya başlıyorlar. Bu baskıcı ayarsız müdür yardımcı ve müdürler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 4 Mart 2013; 15:01:04 >
  • camı çerçeveyi indir
  • Kestir. Seneye uzatirsin. Serbest olacakti galiba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.