Şimdi Ara

Okulda kavga ettinizmi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Qmq bu tuvalete giderken arkasından hızlıca 1-2kere tırnak törpüsü sapla çık sonra noldu sana felan de hocaya koş hocam yardım edin çocuğa bişey olmus de oyna rolünü korkmuş üzülmüş gibi yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10a yakın ama yarısında dayak yedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 kişilik bi grubumuz vardı öğleden sonra spor derslerinden sonra salonun soyunma odasında aramızda iddaaya girer sıra sıra birbirimizle dövüşürdük ama bunun öyle abartılacak bi tarafı yoktu sonuçta ortada ne sinir var ne bişe.. teknik ve zevk işiydi bizimkisi.. kendimizi denerdik.. ne günlerdi be duygulandım şimdi..

    2 defa kavga ettim bu spor salonunda ki dövüşler dışında ..

    İlk kavgamı hiç unutmam..

    lise 3 e yeni geçmişim basketbol takımındayım.. daha okulun ilk günleri, yeni lise 1 ler gelmiş bi tanesi allah var basketbolcu bayada iyi oynuyor ( bu arada takım kaptanıydım ) bizim okulun ortamıda pek tekin bi yer değildi.. yeni gelenleri şöyle bi denerlerdi hani cesurmu ? korkarmı ? vs.. o zamana kadarda okulda hiç kavga etmemiştim.. neyse konuyu dağıtmadan.. gelen çocukta egoist ama iyi çocuktu yani severdim.. bigün kantinde oturuyoruz bununla birlikte yan masaya bizim yan sınıfta eşgal tipler geldi.. işte diyolar ulan bunlarda basketbolcumu tiplere bak yavşaklar vs.. sesli sesli bizim duymamız için konuşuyorlar.. bişe demedim zil çaldı sınıfa gittim bizim sınıftanda o ortamda olan bi çocuk vardı baya yakındı eşgal tiplerle neyse ben buna dedim ki '' olum bak onlara söyle bi meseleleri varsa gelsinler yüzüme söylesinler ordan laf atmakla olmuyor '' neyse ertesi tenefüs çıktım oturdum bi masaya tek başıma.. 2 kişi hemen başıma üşüştüler diyolar '' sen hayırdır lan, bi derdinmi var gel çözelim şöyle '' dedim '' adammısın lan 2 ye tekmi dalacaksınız '' dedi '' sen gel güzelim şöyle '' benim tepem attım '' lan dedim s.kerm güzelinide senide '' çocuğun çeneye var gücümle indirdim.. indirmemle yanındaki adamdan yumruk yemem bir oldu ( allahtan basketbolla uğraşıyorum fizik iyi boy uzun felan güçte yerinde ) ama size şöyle söyleyim o anlık adrenalinle o acıyı inanın hissetmiyorsunuz ama sonrası kötü :D neyse çocuk bana kapattı afalladım şöyle yere düşürdü beni yumrukluyor.. üstüme çıkanda benim boyumda zayıf ****nin teki.. artık bunun yapacak bişe yok.. vicdanından bir tuttum bunu üstümden düştü ayağa kalkarkene öğretmenler geldi felan ayırdılar orda o çocuğu dövemedim içimde kaldı.. dedi noluyor.. yürüyün müdürün yanında bide müdürden 2 tokat yedik.. odadan çıktık çocuklar dedi '' kardeş kusura bakma biz çocuğu denicektik senin atlayacağını düşünemedik'' vs.. bişeler sayıkladılar o günden sonra beni yerde yumruklayan çocukla kanka olduk.. :D vallaha lan şaka değil bildiğin evime girip çıkıyor çocuk.. ama bu sene taşındığım için ilişkimi kestim onunla.. iyi çocuktur..

    neyse sonra biraz zaman geçti olayın üstünden bu koruduğum çocukla antremandayız ( dedim ya egoist çocuk diye ) 5 e 5 kendi aramızda maç yapıyoruz.. ikimizde oyun kurucuyuz kısaca top ya bende ya onda olur.. tam antreman bitmesine yakın topu çalmışım adamdan boş turnikeye gidiyorum.. arkamdan çocuk benim takımımda.. aldı topu elimden gitti sayı attı sonra artiz artiz tavırlar bişeler yaptı dedim '' senin geçmişini ...... '' üstüne koştum buna bi kapattım.. bi baktım yerde ağlamaklı şekilde '' napıyosun sen ya '' diyor.. dedim '' lan konuşma allahsız elimden topu alma bidaha döverim seni '' dedim o günden sonra çocuk yüzüme bakmadı.. takımdanda atıldı zaten..


    Son kavgamda kız arkadaşım yüzünden oldu..yada yüzünden demiyim onu korumak amaçlı oldu.. onu anlatmayım hem çok uzun hemde biraz özel..




  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Anlat dinliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye bulaşmam bulaşana acımam.
  • Hiç dayak yemedim valla çok kavga ettim ama.Dayak yemek istiyorum açıkcası :D Ringte dayak tabii ki yedim ( boks yapıyordum bıraktım ) ama ring dışında hiç dayak yemedim.
  • Hakan.TSC kullanıcısına yanıt
    Süpermiş adam rocky aramızda özelmi var yhaaa mnykmısın .s.s.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tutulan oluyor bizim gruba.Birkaç tane oldu da aklımda kalanı yazayım.
    9.sınıftık okulun halı saha turnuvasındayız tüm sınıflar var.Yarı finale kadar çıktık kaldı ki gruplardan çıkabilen tek 9 olduk o bile büyük başarıydı bizim için.Yarı final maçı 11lerle yapıyoruz 4-2 öndeyiz yağmur yağıyor 11lerin hocaları bize arı vız vız vız söylüyor(forma rengi sarı ve siyah)
    Neyse sinirler bozuk adamlar sert oynuyor.ben hiç darbe almadım maçta.Neyse son 5 dk oynanıyor bizim bir arkadaş yere düştü topu da uzaklaştırmaya çalışıyor bunlar çocuğa tekme atıyor top gitti yine de 1-2 attılar bacağına.
    Sonra bizim bir arkadaş atar yaptı ne vuruyon lan adama diye.Sonra ben de atlardım olaya tartışma varken hayırdır noluyo tekme filan dedim.Hakem uzakta olduğundan g*tüne güvendi s**tir git sen karışma p*şt dedi.Ben o sinirle bu hani smackdownda kolunu yuvalak yaparsın o yuvarlağın arasına adamın boynunu alıp atlarsın ya o olayı yaptım atladım adam yerde.Yere düştük ikimizde(ben kontrollu düştüm)o gazla kimse bakmıyorken volkanın lincolne yaptığı hareketi yaptım yerde(ciddiyim csb gibi gelebilir ama)
    Sonra bunların kalecisi tam bir kürtadam gibi üzerime atladı bir iki tane salladı hayvan zaten tff lisanslı 2 metre boy var herifte.Neyse çok geçmeden ayırdılar vs saha içinde kırmızı gördüm.Dışarı çıkarken hocaya tam açıklamaya başlayacaktım ki tokat yedim.
    Sonra gittik soyunma odasına dediler elendiniz siz turnuvadan.Oradan birkaç mini hobbit geldi bana sen adamlıktan bahsediyorsun idim diğilsiinn mik mik mik konuştu.
    Neyse 30 dk sonra filan ben gittim hocayla konuştum dedim hocam arkadaşların hakkı yenmesin beni atın takım devam etsin sonra işte bunlar devam etti.5-1 kaybettiler maalesef 12lere.Ama belliydi bergkamp var bir tane herif uçan kafa atıyor her kornere dedim **kerim böyle işi tezahurat da yapmam ben.
    Mevzu öyle bitti işte şu an halen okuldalar daha hiç konuşmadık adamlarla kimin üzerine atladığımı da hatırlamıyorum.Ama kızlara iyi hava olmuştu bayağı kız vardı etrafta.
    Bu da kadromuzdu:
    http://www.kadrodakimvar.com/?k=7098017

    Bir adet daha var onu da anlatayım.Ders boş kızlarla voleybol vs birşeyler oynuyoruz sınıfta.Sonra böyle asosyal biraz da mal bir çocuk var garip garip hareketleri var böyle.Ben smaç vurdum topa top cocuğun önündeki mantar panoya vurdu bu uyuyordu irkildi.Ben anlamadım tabi öğretmen masasının yanına gittim şarjdaki telefonu kontrol için o sırada da bir şeye mi ne güldüm tam hatırlamıyorum mesaj vs.Neyse bu geldi ne atıyorsun lan dedi,dedim sana mı geldi neyin tribindesin dedim.Sonra bu komik mi ben gülüyor muyum triplerine girdi dedim aydıncan mal mal konuşma asabımı bozma yürü git şurdan,çocuk 175 filan ben 185'im çok fark yok ama o zamanlar altın zamanlarım kürek yapıyordum vücut olarak kas olarak bayağı iyiydim şimdi söndüm de.NEyse dedi bu gitmezsem nolur napardsın dedi bir de bu sırada vücut teması var sapık bildiğin dokunduruyor ben de sinirlendim yürü git işine dercesine ittim bunu.Bu dangalak da refleks midir nedir tak diye sol yanağa geçirdi bir tane bana.Ben sersemledim ama çabuk toparladım,hiç düşünmeden ben de salladım ama istemeden güzel oturdu cenesine geldi onunki daha acıdı sanırsam.Sonra ben bu sersemlikten yararlanıp bunun kafasından tutup duvara vurmaya çalıştım ama velette deli gücü var gelmiyor ben de en son baktım bu oyuna gelmeyecek.Aynı anda hem sağ baldırımı yukarı kaldırdım hem de lavugun kafayı aşağı indirdim hani bu hareketler var ya jason reyiz yapıyor onlardan denedim ama tam oturmadım burnuna hafif göz altına geldi.Sonra arkadaşlar yetişti sağolsun beni tokatlıyorlar kendime geleyim diye
    Bir tane boksor bremen vardı o geldi dedi oğlum sen mal mısın o hareketi niye yapıyorsun herifi öldürürdün dedi.Ben sonra toparlandım biraz kendime geldim çocuk da gitti yoluna.3-4 ders sonra montum yere düşmüştü onu kaldırıp verdi ben de tabi bir asi boy olarak teşekkür etmeyi bırak yüzüne bile bakmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 22 Eylül 2014; 23:33:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi buraya konusunu bile açtım ne diyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fumetsu kullanıcısına yanıt
    Bulaşan yandı diyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen nasıl süvarisin lo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kantura2

    Bulaşan yandı diyosun

    Şimdiye kadar 10 kere kavga etmişimdir hepsinde ben kazandım ama birinde bile kendim bulaşmadım hep kendileri kaşındı.1 kere dayak yedim ondada 7 kişi daha önce dövdüğüm bi çocuğun arkadaşlarıymış.Daha sonra onlarada özür dilettirdim bi şekilde.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Canlı canlı yaşadım lae hobit kısmına koptum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlat knk dinliyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fumetsu kullanıcısına yanıt
    Vaaay mafyacılık işleri topuğunamı sıktın naptın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Nasıl dayak yemiyosun hocam taktik ver bana taktik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.TSC

    15 kişilik bi grubumuz vardı öğleden sonra spor derslerinden sonra salonun soyunma odasında aramızda iddaaya girer sıra sıra birbirimizle dövüşürdük ama bunun öyle abartılacak bi tarafı yoktu sonuçta ortada ne sinir var ne bişe.. teknik ve zevk işiydi bizimkisi.. kendimizi denerdik.. ne günlerdi be duygulandım şimdi..

    2 defa kavga ettim bu spor salonunda ki dövüşler dışında ..

    İlk kavgamı hiç unutmam..

    lise 3 e yeni geçmişim basketbol takımındayım.. daha okulun ilk günleri, yeni lise 1 ler gelmiş bi tanesi allah var basketbolcu bayada iyi oynuyor ( bu arada takım kaptanıydım ) bizim okulun ortamıda pek tekin bi yer değildi.. yeni gelenleri şöyle bi denerlerdi hani cesurmu ? korkarmı ? vs.. o zamana kadarda okulda hiç kavga etmemiştim.. neyse konuyu dağıtmadan.. gelen çocukta egoist ama iyi çocuktu yani severdim.. bigün kantinde oturuyoruz bununla birlikte yan masaya bizim yan sınıfta eşgal tipler geldi.. işte diyolar ulan bunlarda basketbolcumu tiplere bak yavşaklar vs.. sesli sesli bizim duymamız için konuşuyorlar.. bişe demedim zil çaldı sınıfa gittim bizim sınıftanda o ortamda olan bi çocuk vardı baya yakındı eşgal tiplerle neyse ben buna dedim ki '' olum bak onlara söyle bi meseleleri varsa gelsinler yüzüme söylesinler ordan laf atmakla olmuyor '' neyse ertesi tenefüs çıktım oturdum bi masaya tek başıma.. 2 kişi hemen başıma üşüştüler diyolar '' sen hayırdır lan, bi derdinmi var gel çözelim şöyle '' dedim '' adammısın lan 2 ye tekmi dalacaksınız '' dedi '' sen gel güzelim şöyle '' benim tepem attım '' lan dedim s.kerm güzelinide senide '' çocuğun çeneye var gücümle indirdim.. indirmemle yanındaki adamdan yumruk yemem bir oldu ( allahtan basketbolla uğraşıyorum fizik iyi boy uzun felan güçte yerinde ) ama size şöyle söyleyim o anlık adrenalinle o acıyı inanın hissetmiyorsunuz ama sonrası kötü :D neyse çocuk bana kapattı afalladım şöyle yere düşürdü beni yumrukluyor.. üstüme çıkanda benim boyumda zayıf ****nin teki.. artık bunun yapacak bişe yok.. vicdanından bir tuttum bunu üstümden düştü ayağa kalkarkene öğretmenler geldi felan ayırdılar orda o çocuğu dövemedim içimde kaldı.. dedi noluyor.. yürüyün müdürün yanında bide müdürden 2 tokat yedik.. odadan çıktık çocuklar dedi '' kardeş kusura bakma biz çocuğu denicektik senin atlayacağını düşünemedik'' vs.. bişeler sayıkladılar o günden sonra beni yerde yumruklayan çocukla kanka olduk.. :D vallaha lan şaka değil bildiğin evime girip çıkıyor çocuk.. ama bu sene taşındığım için ilişkimi kestim onunla.. iyi çocuktur..

    neyse sonra biraz zaman geçti olayın üstünden bu koruduğum çocukla antremandayız ( dedim ya egoist çocuk diye ) 5 e 5 kendi aramızda maç yapıyoruz.. ikimizde oyun kurucuyuz kısaca top ya bende ya onda olur.. tam antreman bitmesine yakın topu çalmışım adamdan boş turnikeye gidiyorum.. arkamdan çocuk benim takımımda.. aldı topu elimden gitti sayı attı sonra artiz artiz tavırlar bişeler yaptı dedim '' senin geçmişini ...... '' üstüne koştum buna bi kapattım.. bi baktım yerde ağlamaklı şekilde '' napıyosun sen ya '' diyor.. dedim '' lan konuşma allahsız elimden topu alma bidaha döverim seni '' dedim o günden sonra çocuk yüzüme bakmadı.. takımdanda atıldı zaten..


    Son kavgamda kız arkadaşım yüzünden oldu..yada yüzünden demiyim onu korumak amaçlı oldu.. onu anlatmayım hem çok uzun hemde biraz özel..






    Hocam çok özel değilse anlat iyi gidiyor




  • Phoenix077 kullanıcısına yanıt
    Psikopatmısın yani hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Anlat anlat süper gidiyo terminatör gibisin vücut irimi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zevki bir alamadım tutacaksın böyle vuracaksın ağzının üstüne üstüne ya da yiyeceksin dayağı yatacaksın 1 hafta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.