Şimdi Ara

okuld dayak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar dun bolunde siraya dizildik beklerken bolum sefine iki tane ogrenci kitabinin olmadigini soyledi ve hoca odasina cekti , bagirdi,hakaret etti sonrada bi kac tokat atti bu olay yaklasik 60-70 ogrencinin ve 5-6tane ogretmenin gozunun onunde oldu ama kimseden cit cikmiyor ben bu hocayi sikayet etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğretmen haklı herif okula geliyor kitabını getirmiyor ne diye okuyorsun o zaman sen. Sınava girecekler, yedek kalemi olan var mı diye bağıran bir öğrenci buna ne yaparsın sınav olunacağı gün insan kalemini unutur mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Öğretmen haklı herif okula geliyor kitabını getirmiyor ne diye okuyorsun o zaman sen. Sınava girecekler, yedek kalemi olan var mı diye bağıran bir öğrenci buna ne yaparsın sınav olunacağı gün insan kalemini unutur mu.

Adam sanki kitabi aylardir getirmemis gibi bagiriyor birde o kadar kisinin icinde yapiyor bilerek derse almasa neyse cocugu belki babasi bile dovmedi simdiye kadar ona o yetkiyi kim veriyor

• iyide sana yapmamışlarki sana yapsalar neysede başkasına yapılıyorsa sölersin şikayet et diye şikayet ederse eder etmezsede hiç bişey yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

iyide sana yapmamışlarki sana yapsalar neysede başkasına yapılıyorsa sölersin şikayet et diye şikayet ederse eder etmezsede hiç bişey yapamazsın

Bugun ona yapiyo yarinda bize yapicak 6 tane ogretmenin gozu onundenyapiyo kimsede cit cikarmiyo adam okulda resmen krallik kurmus mudur de dahil kimse karisamiyo adamin astigi astik kestigi kestik

• Ulan gelen cevaplara bakıyorum da (afedersiniz) ne kadar da OT bi millet olmuşuz. Adam orada bir haksızlığa karşı çıkıyor gelen cevaplara bak.

Hoca nasıl haklı kardeşim. Üstte arkadaş yazmış belki babası bile öyle vurmamıştır. Derse alma , dayak nedir ya?
    Diğeri de sanane karışma boşver demiş. Olur mu öyle şey?

Arkadaşım, öncelikle sınıf öğretmeninanlayışlı biriyse onla konuş. Muhtemelen o da meslektaşını savunur ama sen bir konuş" . Olmadı git kamerası olmayan bir internet kafeye oradan şikayetini yaz.
  • Dayak yiyen elemanlar şikayet etmediyse sen napacaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Ulan gelen cevaplara bakıyorum da (afedersiniz) ne kadar da OT bi millet olmuşuz. Adam orada bir haksızlığa karşı çıkıyor gelen cevaplara bak.

Hoca nasıl haklı kardeşim. Üstte arkadaş yazmış belki babası bile öyle vurmamıştır. Derse alma , dayak nedir ya?

Arkadaşım, öncelikle sınıf öğretmeninanlayışlı biriyse onla konuş. Muhtemelen o da meslektaşını savunur ama sen bir konuş" . Olmadı git kamerası olmayan bir internet kafeye oradan şikayetini yaz.

+1
    Koyunuz işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Ulan gelen cevaplara bakıyorum da (afedersiniz) ne kadar da OT bi millet olmuşuz. Adam orada bir haksızlığa karşı çıkıyor gelen cevaplara bak.

Sinif oggretmenimiz ayni zamanda yeni gelen bi b*ktanda anlamayan bayan elektronik ogretmeni. Doven hocada bolum sefi bizim bolumde bu hoca ne derse diger bolum hocalari adamin dedigini yapiyor resmen askeriyedeki komuta sistemi gibi kimse ses cikarmiyor yaninda 17-18 yildan beri calisan hocalar var onlarda bu olaydan memnun sayilirlar telden yazdigim icin eksik veya yanlis yazdigim yerler olabilir kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Dayak yiyen elemanlar şikayet etmediyse sen napacaksin

Adamlar 10.sinif o kadar rahat bi ortamdan boyle bi bolume okula geldiklerinde neye ugradigini anlayamiyolar soguk dus etkisi yaratiyo butun hocalarda durumdan sikayetci olmayinca cocuklar ne yapacak sikayet etsem basima daha kotu seyler gelebilir diye korkuyolar belkide belkide daha annesine babasina bile soylememistir

• quote:

iyide sana yapmamışlarki sana yapsalar neysede başkasına yapılıyorsa sölersin şikayet et diye şikayet ederse eder etmezsede hiç bişey yapamazsın

"Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin " kafasi işte bugun onu dovecek yarin digerini belli

• quote:

Orijinalden alıntı: EvolutionTr

quote:

"Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin " kafasi işte bugun onu dovecek yarin digerini belli

iyide ben olacakları söledim hemen bana saldırmışsınız sen şimdi şikayet ediceksin ondan sonra soruşturma açılcak gelcekler sorcaklar evladım sana mı vurdu sende hayır diceksin oda kime vurdular işte şu şu arkadaşa onlarada sorcaklar oda korkuyla hayır dicekler bana yapsalar kan çıkar o ayrı sizin bu durumda yapçak hiç bişeyiniz yok

• Gizli kamera +şikayet.

Sonra bum.
  • quote:

Öğretmen haklı herif okula geliyor kitabını getirmiyor ne diye okuyorsun o zaman sen. Sınava girecekler, yedek kalemi olan var mı diye bağıran bir öğrenci buna ne yaparsın sınav olunacağı gün insan kalemini unutur mu.

sen ne tür bişeysin çok kıl oldum sana
  • quote:

peki sence şiddet çözüm mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkratos

quote:

Kıl olabilirsin ben sana olma demiyorum senin tercihin ama, ben ailemden böyle gördüm hiç kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

quote:

peki sence şiddet çözüm mü?

Elbette değil ama kardeş orası eğitim yeri öğrenci oraya eğitim görmek için gidiyor sen kalkıp kitabını unutursan hoca bunu saygısızlık olarak algılar. Bir öğrenci hazırlığını akşamından yapmalı kitabını kalemini her şeyini hazırda bulundurmalı ve sabah kalktığında çantasını alıp öyle gitmeli. Ben 12 sene boyunca evde hiç bir şeyimi unutmadan okuluma gittim, hala da öyleyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvolutionTr

quote:

iyide ben olacakları söledim hemen bana saldırmışsınız sen şimdi şikayet ediceksin ondan sonra soruşturma açılcak gelcekler sorcaklar evladım sana mı vurdu sende hayır diceksin oda kime vurdular işte şu şu arkadaşa onlarada sorcaklar oda korkuyla hayır dicekler bana yapsalar kan çıkar o ayrı sizin bu durumda yapçak hiç bişeyiniz yok

Pardon dogru aslinda digerleri cekilirse ortada kalir

• quote:

quote:

quote:

Kıl olabilirsin ben sana olma demiyorum senin tercihin ama, ben ailemden böyle gördüm hiç kusura bakma.

hiç kimsenin ortalık yerde hele ergenlikte olan bir çocuğu dövmeye hakkı yok bu öldürmeye kadar gidebilir çocuk çok rencide olmuştur

• quote:

quote:

quote:

quote:

hiç kimsenin ortalık yerde hele ergenlikte olan bir çocuğu dövmeye hakkı yok bu öldürmeye kadar gidebilir çocuk çok rencide olmuştur

Sende haklısın ilk mesajda biraz sert konuşmuş olabilirim bence önce uygun bir dilde konuşmalıydı sonrasında bunu yapmalıydı. Bazı hocalar vardır ki lise yılları çok zor geçmiştir onu da ezmişlerdir o da intikamını bu şekilde alıyordur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.