Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

OKUL ÖDEVİ

9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Cevapla
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    3417 Mesaj
    bizim arkadaş ödev almış 1 ve 3000 arası sayıları yazmak için program istiyo saçma geldi biraz ama
    elinle yaz dedim saçmalama dedi böeyle bişi var mı ?



    |
    |
    _____________________________
    MSI X570-A Pro | AMD Ryzen 7 3800X | Cooler Master MasterLiquid 240L | G-Skill RipjawsV 2X8GB DDR4 3200 Mhz | MSI GTX 1070 Gaming X | Samsung 850 Evo 250GB X2 | LG 29UM57 | Corsair Vengeance C70
  • Binbaşı
    1833 Mesaj
    excel de bos sayfaya bi kareye 1 yaz sonra onun altindaki sag kosesindeki + ya ctrl ile beraber klikleyip asagiya dogru cek istedigin kadar sayi yazabilirsin... (sorunu tam anlamadim ama sanirim boyle bisi istiyordun)
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    567 Mesaj
    var
    i:integer;
    begin
    for i:=0 to 3000 do
    writeln(i);
    end;

    Pascalda işine yarar
    |
    |
  • Yarbay
    3417 Mesaj
    ok saol bi arka sölim
    |
    |
    _____________________________
    MSI X570-A Pro | AMD Ryzen 7 3800X | Cooler Master MasterLiquid 240L | G-Skill RipjawsV 2X8GB DDR4 3200 Mhz | MSI GTX 1070 Gaming X | Samsung 850 Evo 250GB X2 | LG 29UM57 | Corsair Vengeance C70
  • Yarbay
    4501 Mesaj
    program istemişte hangi dil ile yazılacagını belirtmiş mi ?
    |
    |
    _____________________________
    icq:112530
  • Binbaşı
    1739 Mesaj
    HANGİ PROGRAMLAMA DİLİNDE OLCAK..???

    VISUAL BASIC,TURBO PASCAL,C++ BUILDER.......
    |
    |
    _____________________________
    S & M & m
  • Yüzbaşı
    600 Mesaj
    sihirb orası i=0 to 3000 yerine i=1 to 3000 olsa.0 dan değilde 1 den yazsın 3000 e kadar
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    567 Mesaj
    var
    i:integer;
    begin
    for i:=1 to 3000 do
    writeln(i,' ');
    end;

    Böyle Daha İyi Olur
    |
    |
  • Yarbay
    2368 Mesaj
    c+ da kullanabılır. ama su anda hatırlamıyorum :)
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    98 Mesaj
    o kodların basında bide uses crt; olması gerekmiyomu. ? cocuk yanlış yapmasın sooora
    |
    |
    _____________________________
    ozer kutlu
    ------------------------------------------------------
    AMD 2500-Geforce 5200 8x 128mb 128bit-80 GB samsung Epox nforce2 8rda3I-17" samsung-512 ddr400 ram-bu kadar
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
üniversite
son dakika
Mobilya Takımları
haberler
Masal
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,250
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.