Şimdi Ara

Okul kursunda Eksen Yayınları verecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana kaynak olarak kullanmayacak olsam da yine de önuargılıyım. Siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksen başarılı bi kaynak bence güzel sorular var....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba testlerini iste yeter

• aynen baba testlerini çözen işi kapmıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Baba testlerini iste yeter

@omerOFB baba test nedir beyler?

• Eksenin fasiküllerden ni bahsediyorsun? Onlarsa beş para etmez

• kolay,orta,zor şeklinde testler olduğu için en zorları baba test demiş yayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Baba testlerini iste yeter

@omerOFB baba test nedir beyler?

Adi ustunde dostum aciklamaya gerek yok

• Bizim okul kursundada EİS yayınları vericekler.
    Bende eis yayınlarına karşı önyargılıyım. ilk defa duyduğumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BigbyWolf_ -- 14 Eylül 2015; 18:15:48 >
  • eis birey kurumlarına ait yani birey yayınları gibi. beğenenler var ben de almayı düşünüyorum.

eksen yayınlarının coğrafya fasikülleri çok güzel eşit ağırlıkçıysan kesinlikle bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

eis birey kurumlarına ait yani birey yayınları gibi. beğenenler var ben de almayı düşünüyorum.

eksen yayınlarının coğrafya fasikülleri çok güzel eşit ağırlıkçıysan kesinlikle bak

Alıcağım artık.fena kitaplara benzemiyorlar.bugün biraz inceleme şansım oldu.

• 9 ve 10da soru bankalarını matematik için kullandım. Temelin az ise birebirdir bana bile mat çözdürmeyi sevdiriyordu. İlk testi yapmam 3 dakika sürüyor genelde ama son testlerde bir soru 3-5 dakikakını alıyor. Matematiği kavratıyor anlayacağın.
    Hayatımda kendi isteğimle bir soru bankası çözdüm o da eksen biyoloji idi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 14 Eylül 2015; 19:34:38 >
  • 11. Sınıfta mat kitabı çözdüm şuan ki konu özetli ile aynı kalınlıktaydı ve kitap gayet hardcore soruları bulundururken çok kolay sorularıda bulunduruyor bence gayet iyisi tabi ygs lys hiç bir kitabını çözmedim geo suda güzel diye duymuştum.

• Okul kurslarına özel Eksen Yayınları Test Okul fasiküller hazırlamışlar şehir efsanesine göre soru tutturma konusunda (!) yeni fem olma yolundalar haziran 2015 basımlı kitaplarında bu seneki lys sorularının nerdeyse birebir aynıları vardı soru hazırlama komisyonuyla ilişkileri varMIŞ .

Ayrıca o kadarda önyargıya gerek yok kötü değiller hatta özellikle matematik ve geometrisine çok iyi bile derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0609

Okul kurslarına özel Eksen Yayınları Test Okul fasiküller hazırlamışlar şehir efsanesine göre soru tutturma konusunda (!) yeni fem olma yolundalar haziran 2015 basımlı kitaplarında bu seneki lys sorularının nerdeyse birebir aynıları vardı soru hazırlama komisyonuyla ilişkileri varMIŞ .

Ayrıca o kadarda önyargıya gerek yok kötü değiller hatta özellikle matematik ve geometrisine çok iyi bile derim

Bu mu hocam
     Okul kursunda Eksen Yayınları verecekler

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Aynen onlar hocam çözün hem dediğim sebeplerden hemde cidden iyiler baba maba test yok öyle isim vermemişler hiç biryere ama o soru fasiküllerinin özellikle son testleri hiç fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0609

Aynen onlar hocam çözün hem dediğim sebeplerden hemde cidden iyiler baba maba test yok öyle isim vermemişler hiç biryere ama o soru fasiküllerinin özellikle son testleri hiç fena değil

Anladım hocam sağolun. Peki tüm soruların çözümşerine ulaşma şansımız var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 15 Eylül 2015; 17:17:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.