Şimdi Ara

OKUL KAYIT ALDIRMA YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi bir sene bir üniversitede okudum yıl sonunda dondurup sınava hazırlandım şimdi tercih yapacam ama önce kaydımı falan aldırmam gerekiyormu ve harç falan hiçbirşey yatırmadım yatırmam gerekiyormuydu yardımlarınızı bekliyorum

• Ve bir de başvuru yaparken bir yüksek eğitim proğramına kayıtlıyım seçeneğini seçmiştim.Dondurduğumuz zaman halen katıtlı oluyoruz değilmi ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

up

Dostum sende mi aynı dertden müzdaripsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic252

quote:

up

Evet bende üniversiteye kayıtlıyım tercihlerimi yolladım kaydımı ne zaman sildireceğim konusunda endişeliyim
    Gerçi ÖSYM duyuru yapmış...
  • quote:

quote:

quote:

up

Evet bende üniversiteye kayıtlıyım tercihlerimi yolladım kaydımı ne zaman sildireceğim konusunda endişeliyim

Peki sen harç falan yatırdın mı ayrıca duyuru ne diyor ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

up

Ben harcı yatırdım dondurduğum için
    duyuru :http://osym.gov.tr/belge/1-13611/2012-osys-yuksekogretim-programlarina-kayit-yaptiramaya-.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

up

Ben harcı yatırdım dondurduğum için
    duyuru :http://osym.gov.tr/belge/1-13611/2012-osys-yuksekogretim-programlarina-kayit-yaptiramaya-.html

Bu duyuru pek bir cevap vermiyor gibi ayrıca ben harç falan yatırmadım o ne olur ki ?

• Bu duyuru pek bir cevap vermiyor gibi ayrıca ben harç falan yatırmadım o ne olur ki ?
  • quote:

Bu duyuru pek bir cevap vermiyor gibi ayrıca ben harç falan yatırmadım o ne olur ki ?

harç yatırmazsan kaydın silinir diye biliyorum
    duyuruda okuldan kaydınızı yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra aldırın diyor..
  • quote:

quote:

harç yatırmazsan kaydın silinir diye biliyorum
    duyuruda okuldan kaydınızı yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra aldırın diyor..

En azından okuldan kaydınızı yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra aldırın cevabını aldık ama benim harçtan başım ağrıyacak gibi hocam
  • bende aynı durumdayım harç falan yatırmadım 2 dönemdir.kayıt da dondurmadım.okuldan atılma kalktıgı için gerek yok artık.Öğrenci işlerine arayıp sormuştm.kayıt dondurmayacağım üniversiteye hazırlanacağım ama harç da ödemeyeceğim dedim.kayıdımı aldırırken benden harçları geri isterlermi dedim.yok dediler.hiç bir sorun yok yani.yerleştikten sonra kaydımı aldıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

bende aynı durumdayım harç falan yatırmadım 2 dönemdir.kayıt da dondurmadım.okuldan atılma kalktıgı için gerek yok artık.Öğrenci işlerine arayıp sormuştm.kayıt dondurmayacağım üniversiteye hazırlanacağım ama harç da ödemeyeceğim dedim.kayıdımı aldırırken benden harçları geri isterlermi dedim.yok dediler.hiç bir sorun yok yani.yerleştikten sonra kaydımı aldıracağım

Muhtelemen böyle olaacak ama işte insanın içine kurt düştümü sıkıntı oluyor :)
  • kayıt dondurğunuz zaman zaten harç yatırmıyacaksınız, bende sizin durumunuzdaydım,sonuçlar açıklanınca gittim sildirdim kaydımı ,tercihimide yaptım, eğer kesin yerleşcekseniz, bence durmayın gidin sildirin kayıdınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolborq -- 1 Ağustos 2012; 1:13:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

bende aynı durumdayım harç falan yatırmadım 2 dönemdir.kayıt da dondurmadım.okuldan atılma kalktıgı için gerek yok artık.Öğrenci işlerine arayıp sormuştm.kayıt dondurmayacağım üniversiteye hazırlanacağım ama harç da ödemeyeceğim dedim.kayıdımı aldırırken benden harçları geri isterlermi dedim.yok dediler.hiç bir sorun yok yani.yerleştikten sonra kaydımı aldıracağım

Muhtelemen böyle olaacak ama işte insanın içine kurt düştümü sıkıntı oluyor :)

öyle evet.bende birara baya düşündüm.öğrenci işlerini arayıp sordum adam öyle dedi.artık bundan sonrasında o sorumlu

• Ben 2 senedir harç yatırmıyorum fakat gidip kaydımı da aldırmadım.
    Muhtemelen otomatikman kaydım silindi,kaydım kuydum ne oldu diye değil de sadece 1 günde belgelerimi alabilirmiyim diye sormak için aramıştım okulu,şimdi bu konuyu görünce içime kurt düştü.
    İstanbuldan yalovaya geçmek dert değil ama çalışıtğım için ona göre bir yol uydurmam lazım.
    Şimdi yerleştirme sonucuna etki etmez bu durum değil mi?
    Ona göre gidip belgeleri de komple alalım.
    Yoksa bayram öncesi bir yol uydurup alacağım 1 günde belgeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolborq

kayıt dondurğunuz zaman zaten harç yatırmıyacaksınız, bende sizin durumunuzdaydım,sonuçlar açıklanınca gittim sildirdim kaydımı ,tercihimide yaptım, eğer kesin yerleşcekseniz, bence durmayın gidin sildirin kayıdınızı

Bir çok yerde yatıracağımız yazıyor,kayıt sildirme işlemi tercihlerden sonra artık zaman kısıtlı
  • quote:

quote:

kayıt dondurğunuz zaman zaten harç yatırmıyacaksınız, bende sizin durumunuzdaydım,sonuçlar açıklanınca gittim sildirdim kaydımı ,tercihimide yaptım, eğer kesin yerleşcekseniz, bence durmayın gidin sildirin kayıdınızı

Bir çok yerde yatıracağımız yazıyor,kayıt sildirme işlemi tercihlerden sonra artık zaman kısıtlı

ben dondurdum hiçbişede yatırmadım.
  • quote:

quote:

quote:

ben dondurdum hiçbişede yatırmadım.

Aynen ben de yatırmadım işte :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.