Şimdi Ara

Okul kaydım benden habersiz bir şekilde silinmiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yks hazırlanacağım diye okula gitmedim. Ders kaydı yaptım kaydettim öylece bıraktım. Okul dondurmadım. 1 hafta önce öğlenci olarak gözüküyordum edevlette. Nüfus müdürlüğünde pasaport çıkarmaya geldim fakat öğrenci gözükmediğimi söyledi. Açtım kendim baktım öğrenci gözükmüyorum. Pasif öğrenci falan da yazmıyor, direkt herhangi bir kurumda kaydı yoktur yazıyor. Öylece bana haber verilmeden nasıl kaydım silinebilir? Telefondan konuşmak için arıyorum açan eden de yok bakmıyorlar telefona. Ne yapmam lazım?

edit1 : şansıma gaita eyleyeyim, nüfus müdürlüğünde öğrenci belgem sistemde gözükmüyordu, dışarda biraz dolaştım eve geldim bi kontrol edeyim dedim bu sefer de kaydım gözüküyor. işim varken yok olan belge evde ayağımı uzatmıs otururken girdiğimde karsıma cıkıyor. şimdi yarın bidaha gidecem aynı yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 27 Aralık 2023; 20:5:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açmıyorlarsa, okul il dışında değilse, okula gitmelisin. Böyle değilse, mutlaka aramalısın, illa açacak bir numara vardır.
    Ben olsam yönerge okurdum, öğrencilik ne durumlarda düşer diye, okul yazmış olabilir.

• Bu durumda askerlik de sıkıntı. Kaçağa düşersen yeni üniye de kayıt olamıyorsun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona baktım hocam 2031 yılına kadar ertelendi diye gözüküyor edevlette

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bir mesaj ne mail var, nüfus müdürlüğünden çıkar çıkmaz aradım açan yok, okuldaki bir arkadaşıma gidip bakar mısın dedim öğrenci işlerinde biri yokmuş yarın arasın demişler. Bu akşam dediğiniz yönergeyi bulup okuyacağım. Okul il dışında, en kötü gidip konuşacağım. Teşekkürler mesaj için

• e zaten okula gitmiyon yks hazırlancam diyon nolcak

• Bu durum gibi bir durum yasayan arkadaslar varsa yardımcı olur musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam senin kaydı sildik senin yerine zimbamweli bir kardeşimizi aldık selametle    

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.