Şimdi Ara

okul denemesinde birinci olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel bişeymiş lan takdir edilmek falan. en son 5. sınıfta yaşamıştım sanırım böyle bişey.

• Hocam benim de dershanede başıma geldi bu olay . Kendimi kanıtlamış hissetmek güzel bi duygu . Koridorda yürüken kimleri geçtiğime bakıyorum . Acaba şu çocuk beni geçti mi yaa derdim olmuyor . Aha bunu da geçtim bunu da bunu da . 500 kişi sonuçta . Ama tabi önmeli olan yks . Çok havaya girmemek gerek . 1. Olmanın görgüsüzlüğünü de yapıyorum ama neyse . Güzel şey ...
  • Hocam benim de dershanede başıma geldi bu olay . Kendimi kanıtlamış hissetmek güzel bi duygu . Koridorda yürüken kimleri geçtiğime bakıyorum . Acaba şu çocuk beni geçti mi yaa derdim olmuyor . Aha bunu da geçtim bunu da bunu da . 500 kişi sonuçta . Ama tabi önmeli olan yks . Çok havaya girmemek gerek . 1. Olmanın görgüsüzlüğünü de yapıyorum ama neyse . Güzel şey ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet baya ıyı hısettiriyor
  • bu böyleyse dereceye girmek nasıl hissettirir kım bilir
  • Tebrikler hocam... Hangi denemeydi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi boka yaramıyor 3. yılım
  • 2.oldum ben çok kötü bişey.O kızı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fakülte/bölüm birincisi olmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    Hüzünlü bir cümle
  • Ben her gittiğim okulda dershanede 1. Oluyorum denemelerde bana yakın veya arada geçen birisi olursa iyi oluyo hırs açısından

• Moral olarak iyi hissettirir ama çok iyi yaptım diyip çalışmayı bırakmamalı kötü yapınca da aşırı üzülmemek gerekir tabi

• bendede öyle hocam güzel hissediosun ama son denemede düştük bakalım kaça inmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavlarinefendisi

bi boka yaramıyor 3. yılım

+1 geçen yıl arkadaşım tüm okul denemelerinde ya 1. ya 2. oluyordu ama sınavda 50k yaptı bu arada okulda 8k yapanlar falan var.

önemli olan devamlı çalışmak ve her seferinde üzerine koymak. eğer ben oldum dersen kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavlarinefendisi

bi boka yaramıyor 3. yılım

yardın hocam vallahi.

Bir de bu olayın kötü yanı geçtiğin adamlar hırslanıp çok dikkatli çözüyorlar . Senin de onlar gibi hırslı olman gerekiyor.

Çap fasiküllerinin şampiyon testlerinde bir söz var bununla alakalı

"Profesyonel, içindeki amatör ruhu her zaman muhafaza eden ve ondan coşku ve heyecan duyan kişidir." Hadi iyi çalışmalar.

• Kendini yeterli görmene sebep oluyorsa tehlikeli bazen ikinci olmak daha iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.