Devlette para bırakmadılar ki temizlikçinin maaşını velilerden alıyorlar adı devlet okulu güya Biz senelerdir diyoruz ki çocuklar arasında ayrım okulda olamaz bu yüzden siyah önlük giyerlerdi ama kimisinin beslenmeye koyduğu bir dilim ekmek peynir kimisinde lüks çerez Devlet okulunda yemek verilmeli her öğrenciye ve ücretsiz , çocukların beyinlerini kendi ideolojileri ile yıkamayı düşünmek ona göre öğretmen ataması yapmak varken kim düşünür yemeği dimi Z kuşağı Terörü (@Zkusagiz) on X https://x.com/zkusagiz/status/1917312773782135196?s=46< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okul çocuğu beslenme çantası:/

-
-
Soğan ekmek yüüürükkkkk gerekirse diyenler; belliki çocuklarınada aynı diyeti reva görüyor
-
amma şikayetçisiniz ya. Kitapları bile devlet veriyor.
Bu ülkede eğitim bedava, üniv.'ler dahil.
sanki Almanya, Luksemburg'da her çocuğa bedava yemek mi verliyor??
Hollanda ve Danimarkada ücretsiz yemek uygulaması yok.
not : sadece dar gelirli ailelerin çocuklarına yemek veriliyor.
-
Bu konuda da mı akpsini savunmuş bu? Ama bu çocuklar neden beslenemiyor konusunda bir lafı olmamış nedense.
-
Hayallerini gerçekmiş gibi satma burda bize.
Ne zaman yemek ucuz oldu dışarıda?? Her gün dışarıdan yemek yiyorsan aylık kazancın iyidir o halde niye şikayet ediyorsun??
Ne tuhafsınız ya...
sanki sen çocukkene çok ucuzdu da, annen-baban hep dışarıdan yemek yerdi.
Sefer tası ile iş yerine yemek götür madem çok pahalı. Her şeyin çözümü var.
Sanırsın ülkenin dış borcu yok, en ufak kullandığın her şeyi ülke üretiyor, dışarıda bir sürü sömürgen var ve petrol yatakların var sanıyorun.
Nerde yaşıyorsun sahiden??
-
Senin ideolojinle yikaniyorsa sorun yok ama degil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@fıraktı adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Hayallerini gerçekmiş gibi satma burda bize.
Ne zaman yemek ucuz oldu dışarıda?? Her gün dışarıdan yemek yiyorsan aylık kazancın iyidir o halde niye şikayet ediyorsun??
Ne tuhafsınız ya...
Bak tam AKP'li kafası ben bilirim malımı :)
Ne diyor , "Her gün dışarıdan yemek yiyorsan kazancın iyidir o halde neden şikayet ediyorsun"
Bunlar böyle kendileri tok olunca Türkiye'de ekonomi süper yaşasın reis der
Ben konu açıyorum çünkü ülkenin çocukları aç ben tok olsam ne olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@AREryilmaz adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Senin ideolojinle yikaniyorsa sorun yok ama degil mi
Benim ideolojik bir şeyim yok ne gerici dinciyim ne de tam tersi
Ama mevcut kişiler ülkede ki herkesin kendileri gibi olmasını kendileri gibi düşünmesi kendileri gibi giyinmesini istiyor
İnsan şu görüntüleri internete atmaya utanır, ben ne yapıyorum der kendi kendine. Olan var olmayan var biri simitle gelmiş, birisi 5 çeşitle gelmiş gururlarını incitmenin ne anlamı var. Bu görüntüleri çocuklar unutmayacaklar, velilerin bunu şikayet etmesi lazım öğretmenlik senin neyine utanmaz herif..
-
Fazla yemek sağlığa zararlıdır. Ne kadar çok gereksiz kalori alınırsa, hücreler o kadar fazla zarar görür ve yaşam süresi kısalır. Oksidatif stres artar, insulin direnci oluşur, Kronik inflamasyon oluşur, obezite riski ortaya çıkar. Protein ağırlıklı ve ağırlık çalışmalı bir diyet olmalı.. Mesela benim kan şekerim 90, tansiyonum 120, lise öğrencisi kadar sağlıklıyım..
-
Eskiden haşlanmış yumurta yerdi fakirse bile çocuk, buradan anladığım o bile lüx olmuş.
@fıraktı isimli üyenin ilk mesajını şikayet edin, ben ettim... taş devrine yaşamıyoruz. şu teknolojik çağda gıda sorunu olmaması gerekiyorken çocukların beslenme adaletsizliği konusunda hiç kimse ideolojisini savunmak adına bu durumu aklayamaz.
hiç bir şekilde hiç bir koşulda bunu yapamaz. şikayet edin ve boş boş gerginliğe sebep olan malum şahsa da cevap verme zahmetine girmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 1 Mayıs 2025; 18:35:33 > -
Mesela sigara içmeyen ve içilmesine karşı olan çoğu tip, bence ateroskleroz yüzünden erken yaşta öbür tarafa gidecek. Sigara içmemeleri güzel bir şey ben de içmem ama yine de ateroskleroz ve tip 2 diyabet yüzünden yamulacaklar. Bundan eminim.. Çünkü beslenmelerine mutlaka dikkat etmiyorlardır ve spor yapmıyorlardır. Sürekli karbonhidrat ve yağlı şeyler yiyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Mayıs 2025; 18:39:49 > -
evet aynen yaptığın bir şeyden neden şikayet ediyorsun ki?
----
sana bu ülkenin ekonomisi süper demiyoruz, zaten böyleydi neye şaşırıyorsun?
-
Bencede fazla,sogan ekmek yemeyip porsiyonlari kucultsunler. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kantinlerde ve marketlerde satılan ıvır zıvır, tatlandırıcı dolu, renklendirici dolu gıdaların satışına karşı çıkın.
----
-
Ohoo uçtuk kaçtık Almanya bizi kıskanıyordan.. Zaten böyleydi demeye gelmişiz. Böyle değildik. Menemen hesabıyla anlayabilirsin.
Ekmek zaten yememeleri gerekiyor. Ben ekmek yemem. Onun yerine yulaf yesinler. Hem de çok ucuz. Şeker de mümkün olduğu kadar kullanmamaları gerekiyor. Yulaf, yumurta ve bazen bakliyat, sonra tavuk ve ton gibi beyaz et ve sebzeler yiyecekler.
Yoksa hepsinin dişleri dökülür, tip 2 diyabet olurlar, sonra üstüne bir de aterokleroz olurlar, günde 5 paket sigara içmiş gibi acılar içinde öbür tarafa geçerler.
Yani sigara gullanmıyohhhhh sağlıklı yaşıyohhhhh derken 60'ı göremezler. Bunlar o kitleyle ilgili acı gerçekler.. Özetle bu köylü kesim, sigara alkol kullanmadıkları için kendilerini sağlıklı sanıyorlar ama ölmeden önce ayak bacak kesilmesine maruz kalma ihtimalleri bence çok büyük..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Mayıs 2025; 18:51:59 >
@fıraktı adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı: Hayallerini gerçekmiş gibi satma burda bize. Ne zaman yemek ucuz oldu dışarıda?? Her gün dışarıdan yemek yiyorsan aylık kazancın iyidir o halde niye şikayet ediyorsun?? Ne tuhafsınız ya... Bak tam AKP'li kafası ben bilirim malımı :) Ne diyor , "Her gün dışarıdan yemek yiyorsan kazancın iyidir o halde neden şikayet ediyorsun" Bunlar böyle kendileri tok olunca Türkiye'de ekonomi süper yaşasın reis der Ben konu açıyorum çünkü ülkenin çocukları aç ben tok olsam ne olur? |
TÜSİAD ve Eğitim Raporu Girişimi tarafından hazırlanan rapora göre, öğrencilerin yüzde 31’i okuldan önce hiç kahvaltı yapmıyor. Yüzde 19,2’si parası olmadığı için en az bir gün aç kalıyor. Ayrıca, öğrencilerin yüzde ikisi okuldan sonra hiç akşam yemeği yemiyor. Okulda şiddet ve güvenlik sorunları da dikkat çekiyor. Öğrencilerin yüzde 25’i okulda çete halinde gezen öğrenciler gördüğünü, yüzde 26’sı ise okulda silah veya bıçak taşıyan akranlarıyla karşılaştığını belirtiyor. |
Dünyada en çok vergiyi veren ülkeyiz. Alım gücümüz zayıf değil vergi çok alındığı için alamıyoruz. 3. Ay maaşımdan 40 bin lira vergi ödedim ben nereye gidiyor bu değirmenin suyu. Vakıflara derneklere akıtılan paralar kendi kendilerine verilen ihaleler. Ekonominin kötü olduğunu söyleyip bunu olduğu gibi kabullenmek düzeltilmesi için adım atmamak bilemiyorum hangi kelime ile tarif edilir onuda sen seç dostum.
650 k araba almak için 1500 m tl ödüyorsun ötv kdv dahil 1500 m tl kazanmak için devlete 900k vergi veriyorsun. Yani özetle 2.4 milyon para kazanıp karşılığında 650k değerinde araba satın alıyorsun. Verginin vergisini ödüyoruz bu devlete ve halen hiç bir şey yok ortada. Ülkenin gençleri neden 12 saat çalışıyor ? Aile geçindiren bir baba Ailesiyle vakit geçirmesi gerekirken neden 12 saat çalışıyor? Sağlıklı bir bireyin ortalama çalışma saati günde 8 saat bu insanlar neden 12 saat çalışıyor. Canından vererek çalıştığı bu saat dilimlerinden neden vergi kesiliyor. Bu adam keyiften çalışmıyor yetmediği için çalışıyor ama devlet baba bundan da vergi alıyor. Kısacası durumu kabullenmek kendimize yaptığımız en büyük kötülüktür. Bazı şeyleri değiştirmek için adım atmak gerekiyor saygılar dilerim. |
Siz görmediniz diye yok olmuyor gerçekler. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin verilerine göre 2023 Eylül-2024 Ağustos eğitim öğretim yılında en az 66 çocuk işçi, 2013-2024 yılları arasındaki 11 yıllık dönemde ise en az 695 çocuk işçi çalışırken yaşamını yitirdi. |
Bir gun bir kadin senden cocuk yapmaya karar verip dunyaya senden bir tane daha getirmez umarim. Sekerli suya gida boyasi katilmis siviya bulanmis simide saglikli demeye insan dedigin utanir. Zenginler de simit yiyprmus. O simitle o simidin ayni uretim yontemleri ile ayni malzemelerle dusunmen bile aslinda seni ciddiye almamak icin yetee bir sebep. Yok mu firinci bir es dostun kesin vardir salla ordan biraz |
İnsan şu görüntüleri internete atmaya utanır, ben ne yapıyorum der kendi kendine. Olan var olmayan var biri simitle gelmiş, birisi 5 çeşitle gelmiş gururlarını incitmenin ne anlamı var. Bu görüntüleri çocuklar unutmayacaklar, velilerin bunu şikayet etmesi lazım öğretmenlik senin neyine utanmaz herif.. |
Eskiden haşlanmış yumurta yerdi fakirse bile çocuk, buradan anladığım o bile lüx olmuş.
|
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- dişi inek eti yenir mi
- 2025 düğün masrafları
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- paramount plus türkiye
- 112. kanal aktif etme iphone
- 2024 en çok satan arabalar
- opel grandland 2025
- kutusu açılmış telefon iadesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X